OPENATV 4.2 nefunkční restart, hluboký spánek

Diskuze k přijímači Gigablue HD Quad.

Moderátor: efendy55

Odpovědět
nicon
Nováček
Nováček

OPENATV 4.2 nefunkční restart, hluboký spánek

Příspěvek od nicon »

Mám problém s kompletním restartem nebo deep stand by. Pokud udělám něco z toho a mám zapnutý cccam nebo mgcamd, vždy systém vytuhne a svítí pouze, že gigablue se restartuje popř vypíná. Pomůže jen vypnout natvrdo a zapnout nebo před tím vypnout emu. Máte tento problém taky?

efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 16 poděkování
Dostal poděkování: 68 poděkování

Re: OPENATV 4.2 nefunkční restart, hluboký spánek

Příspěvek od efendy55 »

nič s toho síce nepoužívam jedine občas reštart E2 cez d.o. a bez problémov naštartuje . osobne by som ho fleshol na komplet na novo a pred nahratím pluginov si to čo potrebuješ vyskúšaj . momentálne frčím na openatv-5.0 a raz do týždna ho online aktualizujem a nabehne a aj funguje bezvadne . raz to zachrčí tak to okamžite radšej fleshnem na komplet a po príčine už nepátram .

Všetko4K,Linux E2
nicon
Nováček
Nováček

Příspěvek od nicon »

Dle teto diskuze by to mel byt problem v driverech http://www.world-of-satellite.com/showt ... tart/page4. Kazdopadne skoro nerestartuju,takze me to zase tolik netizi.Funguje uz korektne v openatv 5.0 hbbtv? Naposledy co jsem to zkousel neslo prehrat videa

schmegea
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od schmegea »

Na OpenATV 5.0 hbbtv videa nepřehrává, u jiných image jsem nezkoušel. Jinak u mě openATV 5.0 úplně v pohodě a bez problémů. Jediný co jsem objevil je to, že když dám čt hbbtv na jiném programu než čt tak je box nutno vypnout vypínačem, jelikož nereaguje na dálkové ovládání.

DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 16 poděkování
Dostal poděkování: 68 poděkování

Příspěvek od efendy55 »

tiež môžem potvrdiť že stým hbbtv v image openatv-5.0. je to presne tak ako píše kolega . tiež frčím v tomto image a všetko čo používam funguje bez problémov ,ale hbbtv sa u mna nepoužíva vôbec . pred týždnom som tam mal hdfreaks a tam to ked som to skúšal fungovalo .ani v xtrende-10000 hbbtv v tomto image nefunguje .

Všetko4K,Linux E2
Odpovědět

Zpět na „Diskuze k přijímači Gigablue HD Quad“