OpenATV 4.2 - EMC

Otázky pro začátečníky E2

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
UnderOak
Nováček
Nováček

OpenATV 4.2 - EMC

Příspěvek od UnderOak »

Po delší době trochu experimentuji se systemem na AZBoxu Premium HD+ a zaujal mě OpenATV 4.2 (možná i proto, že projekt stále ještě žije - škoda OpenRSI 3.0). Jen mě trochu překvapilo, že nemohu spustit plugin EMC - defaultně je v konfiguraci nastaveno "tlačítko - Video", ale nepodařilo se mi zjistit, které se tím myslí (vyzkoušel jsem pro jistotu vše, vč. přidržení...). V nastavení je ještě několik voleb, ale nejde mi ani jedna z nich.
Poradí prosím někdo...?
Díky

P.S.: ...myslím, že jinak jde o velice solidní počin - obraz ok, vzhled super - skin MyMetrix s xPicons dává boxu image nového moderního stroje :-), plugin pro auto vytváření booketů je fajn jako spousta dalších věcí, snad menší kaz na jinak skvělém pocitu je pomalejší odezva DO. Jinak super...

frcko73 Slovakia
Mazák
Mazák

Re: OpenATV 4.2 - EMC

Příspěvek od frcko73 »

ako je natom scalling mode v media centre?Funguje korektne?

Parabola Du 105cm,motor neviem,ale strasne stary,Samsung UE65MU6172,VU+ Uno 4K SE
UnderOak
Nováček
Nováček

Příspěvek od UnderOak »

Media center je z této image odstraněn. V media playeru zřejmě tato funkce není implementována (nebo se mi jen opět nepodařilo zjistit jak vyvolat menu pro nastavení), nicméně v TV modu funguje skvěle (přes tlačítko resolution k dispozici mody: bestfit, Letterbox, panscan, nonlinear).

UnderOak
Nováček
Nováček

Příspěvek od UnderOak »

Takže vyřešeno! Namapoval jsem spuštění EMC na tlačítko Radio a ejhle - funguje. Ale jen proto abych zjistil, že EMC je pro přehrávání téměř nepoužitelné...!!! Vyřešila to instalace pluginu Xtrend Media Center 1.1 ze standardního feedu. Rozdodně to také není Media Center á la OpenRSI, ale světe div se, funguje scalling a to stejně dobře jako v TV modu. Takže při troše snahy a kompromisu může tato image fungovat jak pro TV tak jako mediacenter - tedy zřejmě vlastnost, pro kterou si spousta lidí AZko původně koupila :-).
Hurá...

JohnCenaWWE Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od JohnCenaWWE »

ta odozva je aka pomala?prepinanie kanalov kolko s?skin mymetrix?motor usals?oscam?diki

Azbox PremiumHD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 HdPvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,SSD Patriot Burst 120 GB,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
OpenPLi 7,0 Kernel 3.3.1
UnderOak
Nováček
Nováček

Příspěvek od UnderOak »

Přepínání kanálů celkem OK, reakce na přepnutí + cam je v pořádku. Největší prodlevu zbůsobuje skin (ještě vyzkouším něco méně náročné než MyMetrix. Motor nepoužívám...

UnderOak
Nováček
Nováček

Příspěvek od UnderOak »

Tak s default skinem se odezvy příliš nezmění. Zřejmě je to celková vlastnost systému, i zavádění je poměrně zdlouhavé. Stále srovnávám s (pro mě zatím nepřekonaným) OpenPLI 2.1.
Další zklamání mi dnes připravil media player - nezobrazují se titulky u mkv ačkoli je mám možnost aktivovat...

Odpovědět

Zpět na „Otázky začátečníků E2“