Cccam ??

Volná diskuze.
Odpovědět
Imra.g
Nováček
Nováček

Cccam ??

Příspěvek od Imra.g »

Co je vlastně cccam? Kde to mohu stáhnout a jak to funguje? Mám kartu skylink a bylo mi řečeno že když si stáhnou cccam tak se mužů dívat na všechny programy zadarmo. Muže mi někdo vysvětlit jak to vlastně je? Pokud to jde tak jak na to?

schmegea
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Re: Cccam ??

Příspěvek od schmegea »

Po stažení cccamu se určitě nebudeš dívat na všechny programy zadarmo. :96:
Ale bude ti s ním fungovat například zaplacená nabídka u skylinku a třeba i něco mimo od jiných operátorů.
Instalace závisí od toho jaký přijímač vlastníš. Pokud máš přijímač, který je zde na fóru určitě v patřičném vláknu najdeš vše potřebné ke správnému použití.

DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB
Imra.g
Nováček
Nováček

Příspěvek od Imra.g »

schmegea píše:Po stažení cccamu se určitě nebudeš dívat na všechny programy zadarmo. :96:
Ale bude ti s ním fungovat například zaplacená nabídka u skylinku a třeba i něco mimo od jiných operátorů.
Instalace závisí od toho jaký přijímač vlastníš. Pokud máš přijímač, který je zde na fóru určitě v patřičném vláknu najdeš vše potřebné ke správnému použití.

Díky za info? Hledám ale nevím vůbec kde? Vlastne ani nevím co mám poradně hledat. A taky mem receiveru mi nejde nastavit ident. Prostě to tam nikde není. Můj receiver - Ab cryptobox- 650 hd.

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

abcryptobox ma zabudovany cam, tam nic enmusis instalovat.
ak chces pozerat "vsetky" programy , tak si musis na internete zohnat nline (kupit) a dopisat do boxu . Zadarmo to nikdy nieje, zadarmo to nevie ani cccam .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
pipka Slovakia
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od pipka »

config sa da dat aj cez usb kluc?

Odpovědět

Zpět na „Volná diskuze“