OpenRSI - OpenPLI 2.1

Diskuze E2

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
loloone
Nováček
Nováček

Re: OpenRSI - OpenPLI 2.1

Příspěvek od loloone »

Ahoj ludia, neviete co sa stalo? Po reinstall mi nejde stiahnut a nainstalovat modul automatic volume adjustment, neviete preco to zdechlo?

--== AZBOX HD Elite - OpenRSI 3.0 /ker.:3.3.1 - oscam ==--
Bond Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od Bond »

gobb píše:Ahojte, mate prosim niekto v zalohe OpenPLI 2.1 este s kernelom 2.6.22.19?

Aky je presny postup na vratenie sa z OpenRSi 3.0 ked tam je kernel 3.3.1?
Resp. je tento postup spravny?
1, Cez Azup dat len "Only Kernel" a flashnenm kernelom zo stranky http://www.openrsi.org/openrsi/download ... box-rsi21/ v sekcii "AZBox HD"
2, Potom nahodit image 2.1 a zaskrtnut len Copy Kernel?

Vdaka za radu.
Ahoj, mam podobny problem. Uz som znechuteny z OpenRSI 3.0 s kernelom 3.3.1 a chcem sa aj ja vratit na OpenPLI 2.1. Prosim ta mohol by si mi popisat presne ako si postupoval. Dakujem. Ja som skusal do boxu zasunut kluc s kernelom RTI 1.7 a restert boxu ale to nefunguje.

GigaBlue UHD Quad 4K OpenATV 6.4 + Dual tuner DVB-T2/C2 + 2GB HDD
Gigablue UHD UE 4K OpenATV 6.4 + 1TB HDD
Gigablue HD QUAD PLUS OpenATV 6.4 + Tuner DVB-T2/C2 + 1TB HDD
AZBOX Premium HD OpenATV 6.3 + Tuner DVB-T + 500GB HDD
UnderOak
Nováček
Nováček

Příspěvek od UnderOak »

Na flasdisku musí být soubor "patch.bin", třeba i nulové velikosti (vytvořený klidně v notepadu) - pak by mělo AZ-ko korektně nastartovat v Rescue Modu. Dále již AZUp-em standardně flashnout 2.1 image.

P.S.: už jsem také nevydržel a jedu znovu na OpenRSI 2.1 - vše jede hladce, rychle, OK. Škoda, od 3kove verze jsem čekal krok vpřed...

Bond Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od Bond »

Presne tak. No a zial to vypada tak, ze podpora pre Azboxy asi pomaly konci. Pravdepodobne najlepsi Image je a asi aj ostane OpenRSI-PLI 2.1. Ak si vsimnete na strankach OpenRsi, pre ine prijimace uz je Image 4.0, ale pre Azboxy sa vyvoj zastavil 4.01.2014. Dufam, ze sa este rozbehnu.

GigaBlue UHD Quad 4K OpenATV 6.4 + Dual tuner DVB-T2/C2 + 2GB HDD
Gigablue UHD UE 4K OpenATV 6.4 + 1TB HDD
Gigablue HD QUAD PLUS OpenATV 6.4 + Tuner DVB-T2/C2 + 1TB HDD
AZBOX Premium HD OpenATV 6.3 + Tuner DVB-T + 500GB HDD
Blackfire
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od Blackfire »

Ja mám 2.1. ešte z prvých a fungujem v pohode, to čo potrebujem, Jediný problém, ktorý mám je nemožnosť pretáčať nahrávky .ts, inak youtube, karta, cccam klient v pohode ide. A ešte titulky pri hbo resp film europe zelena. Alebo je to snad v 2.1. vyriešené nejakým neskorším updatom, vie mi to niekto potvrdiť?

AZBOX Premium, LNB Inverto Black ULtra, SG2100, Gital, WI-FI, Interny HDD wd 2.5" scorpio blue 500gb, plazma Samsung PS50, pes
JohnCenaWWE Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od JohnCenaWWE »

no ja neviem dlho som mal 2,1 ale ako som presiel na 3,0 poupravoval nikdy by som sa uz nevratil spat u mna jednoznacne 3,0 :89:

Azbox PremiumHD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 HdPvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,SSD Patriot Burst 120 GB,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
OpenPLi 7,0 Kernel 3.3.1
UnderOak
Nováček
Nováček

Příspěvek od UnderOak »

Blackfire píše:Ja mám 2.1. ešte z prvých a fungujem v pohode, to čo potrebujem, Jediný problém, ktorý mám je nemožnosť pretáčať nahrávky .ts, inak youtube, karta, cccam klient v pohode ide. A ešte titulky pri hbo resp film europe zelena. Alebo je to snad v 2.1. vyriešené nejakým neskorším updatom, vie mi to niekto potvrdiť?
Chybka s DVB titulky je to jediné, co mě chvíli přidrželo u v3 a nakonec jsem to oželel a dal přednost stabilitě 2.1. Bohužel ta chyba se projevovala u všech mnou testovaných buildů včetně toho posledního. Zajímavé je, že tam zelená smrt přichází až po nějaké době korektního zobrazení titulků!?

Kdyby někdo věděl o verzi, která na titulcích nepadá, také ji rád ozkouším

paroli
Nováček
Nováček

Příspěvek od paroli »

Zdravim, chci se vrátit z OpenPLI 3.1 na OpenRSI 2.1 - 27.9.2012. Bohužel když chci nainstalovat OSCAM z Plugins okno zůstane prázdné. Nejdou ani aktualizace, zřejmě již nelze tuto verzi aktualizovat. Máte někdo OSCAM 5741, prý by měl v této verzi fungovat, díky.

Azbox Premium HD/1T, E2RSI3.0
JohnCenaWWE Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od JohnCenaWWE »

ano aktualizacie a podpora pre 2,1 je kaput uz davno :89:
skus cez TS panel

Azbox PremiumHD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 HdPvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,SSD Patriot Burst 120 GB,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
OpenPLi 7,0 Kernel 3.3.1
gorick
Mazák
Mazák
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od gorick »

Posledná OpenRSI 2.1 /OpenRSI-openpli-2.1-azboxhd-20140127/ ide v pohode aj s pluginami /softcams-oscam, CCcam/ instalovanými z menu

DM 900 Triple Ultra HD 4K ..... Xtrend ET7500
Blackfire
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od Blackfire »

gorick píše:Posledná OpenRSI 2.1 /OpenRSI-openpli-2.1-azboxhd-20140127/ ide v pohode aj s pluginami /softcams-oscam, CCcam/ instalovanými z menu

Bohužiaľ, stále mi nikto nepotvrdil resp. nevyvrátil moje výtky k tomuto software - pretáčanie nahrávok a DVB titulky. A nakoľko mi ide všetko v pohode (občas reštart) tak nemám chuť to ešte viac rozhasiť, aby som zistil, že to i tak nejde.

Dakujem za odpovede kamaráti

AZBOX Premium, LNB Inverto Black ULtra, SG2100, Gital, WI-FI, Interny HDD wd 2.5" scorpio blue 500gb, plazma Samsung PS50, pes
UnderOak
Nováček
Nováček

Příspěvek od UnderOak »

Blackfire píše:Bohužiaľ, stále mi nikto nepotvrdil resp. nevyvrátil moje výtky k tomuto software - pretáčanie nahrávok a DVB titulky. A nakoľko mi ide všetko v pohode (občas reštart) tak nemám chuť to ešte viac rozhasiť, aby som zistil, že to i tak nejde.

Dakujem za odpovede kamaráti
Ale ano, odpověď už tu byla mnohokrát - ano, přetáčení opravdu nefunguje (nicméně jde přesun na určitý "čas"), ano - na dvb titulcích stále padá. A vidíš, i přes to má snad stále více příznivců.
Pro mě osobně je sympatická (a teď mluvím o AZBox HD Premium Plus) hlavně lepší stabilita - nezmám co je restart, mediaplayer mi přehraje zcela vše - takovou kliku jsem na 3.0 neměl a pohodové EPG.
Je to prostě o tom, že každý to zařízení používá malinko jinak a mnohokrát tu bylo i řečeno, že stejná image se chová nejen na různých modelech jinak, ale zřejmě i na různých revizích boardu... Je to tak trochu "živý" stroj :-). Chyby však stejně většinou vzniknou mezi židlí a ovladačem. Asi můžeme být rádi, že se tomu ještě někdo vůbec věnuje a že ten obraz je z AZka opravdu superrr

gorick
Mazák
Mazák

Příspěvek od gorick »

Overil som spominane problemy na OpenRSI-openpli-2.1-azboxhd-20140127:
- DVB titulky na Film Europe HD - stale do par sekund zelena
- pretacanie nahravok - skoky /cislami/ na urcity cas ok, pretacanie s obrazom pri nizkych rychlostiach 1x,2x,4x OK, pri vyssich 8x,16x atd. sa pretacanie do par sekund seklo, nezamrzlo, len dalo pauzu, play a islo dalej
Inak stabilny fw:
- rychle reakcie na DO a v menu
- interna citacka OK
- RF modulator OK /aj pri nastaveni A/V - 1080i, trojkove kernely obraz tma, iba zvuk/
- stale moznost stahovat pluginy z feedu /softcamy, skiny.../
- mediacenter prehrava ok, funguje aj scalling
Na bezne pouzivanie super

paroli
Nováček
Nováček

Příspěvek od paroli »

gorick píše:Posledná OpenRSI 2.1 /OpenRSI-openpli-2.1-azboxhd-20140127/ ide v pohode aj s pluginami /softcams-oscam, CCcam/ instalovanými z menu

to ano, ale na těchto poslednich verzích 2.1 nepřehraju filmy co mám na HDD. Někdo to právě psal, že verze 20120927 je tak nějak funkční. Pokud máte typ na jinou verzi rád uvítám. PLI3.1 už nechci, seká se mi tam karta, většinou v noci když chci něco nahrát, takže k ničemu.

Azbox Premium HD/1T, E2RSI3.0
gorick
Mazák
Mazák

Příspěvek od gorick »

paroli píše: ...to ano, ale na těchto poslednich verzích 2.1 nepřehraju filmy co mám na HDD.
To prehravanie este overim, ale ja co som skusal z HDD nejake .avi a .mp4, tak prehravalo normalne.

Odpovědět

Zpět na „AZ HD Diskuze E2“