Re: Dvb-T

Diskuze o přijímači Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00

Moderátoři: gorick, matchboxx, clasicrock

dedajan Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od dedajan »

Koupil jsem taky Evolve Venus, vložil do zadního usb, připojil anténu, stáhnul ovladač a v menu-nastavení-hledání programů-konfig. tuneru naladil pozemní programy-celkem 42. Ale CT1HD, CT2 HD, a CT Sport HD tam nejsou. Prima Zoom kostičkuje. V PC v programu Total Media se naladili, ale sekaly se. V TV Panasonic TX_L50 ET60 jdou naladit a jdou normálně. V boxu mě jde o nahrávání CT2 HD, který Skylink jak známo nemá. Nejméně dva uživatelé mají Evolve Venus, naladíte tyto HD programy? Zkusím ještě vylepšit signál z antény.

Jijirka
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jijirka »

Mám Evolve Venus a Winfast tuner. České HD programy mi na obou fungují OK. Ale je fakt, že na stejnou anténu mi Evolve ukazuje horší procenta signálu, čili asi horší citlivost Venuse.

ET8000 s OpenATV, parabolou MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, USB tuner Evolve Venus Dual
bambule
Profík
Profík
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od bambule »

a ten Winfast tuner je take do usb ....kde jsi pořídil a maka dobře. nevim do jakeho dvb-t usb jítí ....dobra citlivost jak pišeš.

VU+UNO4K SE::OPENMULTIBOOT::IMAGE::OPEN BLACK HOLE FLASH,PURE2 6.5,PURE2 6.3,OPEN ATV 6.4 ATD:::XTREND ET4000 IMAGE OPEN atv 4.1,Coolstream neo -NG-Neutrino ,3d led philips 42pfl7696h/12, emme esse 80cm, motor amiko dm 3800
Odpovědět

Zpět na „Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00 Diskuze“