Moderátor: By.Bob
A přes program AAF recovery tool a rss 232 kabel se s boxem spojíš?(pokud ho nemáš tak si ho sežeň) ne přes lan ale přes rss 232 a potom zruš maxiboot , potom se s porterem určitě dostaneš na instalaci fw.darkdevilll píše:po upgrade FW 9300 nenabotuje. Inštalácia trvala cca 1 hod ,potom reštart a tma. skúšal som priamu inštaláciu z USB, nezabral ani Porter a ani AAF. Pri usb vypisuje bootdesc_9,porter a AAF ani ťuk. Nespojí sa ani cez LAN. Mal som v tom Maxiboot , teraz po zapnutí tma a vypisuje v slučke TDTmaxiboot-flash-booting. Flash preplachujem pravidelne,aby nebol prepchatý a teraz som v koncoch. Na Jtag si netrúfam a ani vyrábať kábel. Možno vadný serial kábel, keď sa porter ani AAF nespojí,hrám sa už 3-dni a nerozchodil som ho. To sa mi za 15 rokov dennodenného hrania nestalo. To bude asi slovo do bitky pre grantec-a. pls pomóóóóóc !!!!!!!!!!![]()
![]()
Putty som tiež robil. Loguje v slučke do vianoc roku pána.furt.ale asi sa spojí,lebo v logu je skoro všetko. SKORO. možno robím školácku chybu z vyplašenosti, lebo sa to stalo práve jednej mojej mašinke. na mojej 9100 sa mi to stalo tiež hneď prvý deň, ale na prvý skus som to spravil. len nepamätám ako. A z toho USB : FW som priamo inštaloval z usb x-krát, len som ešte nikdy nebotoval z usb. hral som sa s E2 vždy len priamo nainštalovanej v prijímači, totiž E2 na usb mi akosi nevoňala. tu je asi ten zdochnutý pes zakopaný. skúsim ešte zmeniť cez tú šípku na dialkovom na flash. chyba väčšinou sedí na stoličke. dík za podnet.grantec píše:cez konzolu to tiez nejde ? teda putty sa tiez nespoji ?
ked das usb a vypise bootdesc_9 , preco ho sipkou na dialkovom nezmenis na flash ?