cross epg
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
monkus
- V.I.P.
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
cross epg
cao,
viete mi niekto povedat, ci vam funguje crossepg? co robim, to robim, nejako mi to nechce ukazovat v service liste epg veci. pekne vyberiem providera, stiahnem data, reloadnem epg a ..... epg nikde :-(
viete mi niekto povedat, ci vam funguje crossepg? co robim, to robim, nejako mi to nechce ukazovat v service liste epg veci. pekne vyberiem providera, stiahnem data, reloadnem epg a ..... epg nikde :-(
dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
-
vikino
- V.I.P.
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Re: cross epg
s epg som laboroval v predoslej verzii, kde bol ale zasadny problem asynchronny time voci epg, cize epg nebolo schopne zobrazit spravne info.
Tu v tejto verz. som to nestihol vyskusat, asi ma nastvalo skor nieco ine a vratil som sa na ofico fw.
Mozno po tom nastaveni, co si urobil treba vydrzat dlhsie, kym to nabehne, alebo restart GUI...
Tu v tejto verz. som to nestihol vyskusat, asi ma nastvalo skor nieco ine a vratil som sa na ofico fw.

Mozno po tom nastaveni, co si urobil treba vydrzat dlhsie, kym to nabehne, alebo restart GUI...
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
-
monkus
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
to som samozrejme skusal, ale nejako to nehra :-( preto potrebujem potvrdenie, ze to niekomu funguje (skylink, upc), nech viem, ci stracam cas zbytocne, alebo som krepy :-)
- schmegea
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem zkusil snad všechno a EPG mi ukazuje vždy jen na aktuálním programu, takže zatím nejde (SKYLINK)
DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB
-
- Nováček
Mám RC4, mgcamd a pozerám 19,2 a 23,5 (skylink). S crossEPG som sa trocha vytrápil, ale nejde mi napr. EPG na HBO HD, včera som mal zase rovnaký program na JOJ plus, PRIMA Cool, a ešte neviem akých...je problém u mňa, alebo to platí všeobecne?
Neviem či to súvisí priamo s crossepg ale nedarí sa mi nahrávať. Mám premium s HDD. Nikto nepíše že má problémy s nahrávaním, ale mne to proste nejde. Dve noci za sebou som si dal cez epg a časovač nahrávať a ráno to mám hotovo, aj na disku (v /movie) je zobrazené že to tam je, ale cez ftp tam sú len nejaké súbory, ktoré vlastne nie sú nahrávkou (nie som pri boxe, neviem presne špecifikovať tie súbory).
Toto sem nepatrí, ale posledný problém mám so zobrazením rozlíšenia danej stanice (0X0), stále tam mám 4:3, aj keď je to 16:9 a pod..Mám HD Glass16 a mgcamd. Čo robím zle?
Neviem či to súvisí priamo s crossepg ale nedarí sa mi nahrávať. Mám premium s HDD. Nikto nepíše že má problémy s nahrávaním, ale mne to proste nejde. Dve noci za sebou som si dal cez epg a časovač nahrávať a ráno to mám hotovo, aj na disku (v /movie) je zobrazené že to tam je, ale cez ftp tam sú len nejaké súbory, ktoré vlastne nie sú nahrávkou (nie som pri boxe, neviem presne špecifikovať tie súbory).
Toto sem nepatrí, ale posledný problém mám so zobrazením rozlíšenia danej stanice (0X0), stále tam mám 4:3, aj keď je to 16:9 a pod..Mám HD Glass16 a mgcamd. Čo robím zle?
Azbox HD premium, Enigma2, Western digital Caviar Green D10EADS 1TB,
- schmegea
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Skin HD glass nenačte s image rozlišení, je to problém image RTi ve spolupráci se skinem
EPG na HBO HD si myslím nemá nikdo, stejné EPG je u programů CTHD, Nova cinema a prima cool, po nejetí na program se ti ale zobrazí správně, ve více denním EPG, ale zase špatně. CHyba je ve scriptu cros EPG a jeho v nesprávném rozpoznání programů
Nahrávání přes EPG jsem zkusil jednou, ale byl jsem ráno nahrávky, nahrávání přímo OK. Pokud máš po nahrátí více souborů je to v pořádku-ten největší je přehratelný film(pořad) zbytek jsou doprovodné informace a po smazání to nemá vliv na přehrátí záznamu.

EPG na HBO HD si myslím nemá nikdo, stejné EPG je u programů CTHD, Nova cinema a prima cool, po nejetí na program se ti ale zobrazí správně, ve více denním EPG, ale zase špatně. CHyba je ve scriptu cros EPG a jeho v nesprávném rozpoznání programů
Nahrávání přes EPG jsem zkusil jednou, ale byl jsem ráno nahrávky, nahrávání přímo OK. Pokud máš po nahrátí více souborů je to v pořádku-ten největší je přehratelný film(pořad) zbytek jsou doprovodné informace a po smazání to nemá vliv na přehrátí záznamu.

DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB
-
- Nováček
díky za promptnú odpoveď. Tie nahrávky sa mi práveže nedajú prehrať, musím sa s tým nejak pohrať. S tým rozlíšením prijímaného signálu si ma navnadil v Tvojich obrázkoch pri plugine, ale to je asi z dreama...
aj tak dík..
aj tak dík..
Azbox HD premium, Enigma2, Western digital Caviar Green D10EADS 1TB,
- schmegea
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
obrázky jsou s dreama,
nahrávku zkus změnit koncovku na .avi
nahrávku zkus změnit koncovku na .avi
-
- Mírně pokročilý
Na vetsine programu mam EPG v pohode na nekolik dni dopredu, ale treba na Prime mam jen aktualni a nasledujici program.
Pres CoolTV guide nemam na Prime dokonce zadny program. U nekolika dalsich programu mam stejny problem (CT1,Prima,Markiza,Doma a par dalsich).
Mam naladene UPC na 0.8W
Nevite v cem by mohl byt problem ?
Pres CoolTV guide nemam na Prime dokonce zadny program. U nekolika dalsich programu mam stejny problem (CT1,Prima,Markiza,Doma a par dalsich).
Mam naladene UPC na 0.8W
Nevite v cem by mohl byt problem ?
TV Samsung PS50A557 127cm • AzBox HD Elite • E2 RC12 • UPC 0,8°W • WD MyBook World Edition 1TB Eth • WD MyBook Essential 1TB USB2.0
-
monkus
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
takze este raz, rc4 a epg ... skylink / cslink / upc neficia. setting mam vlastny.
storage device: /media/hdd
lamedb: main lamedb
cvs import: no
force epg reload : yes
download on tune: no
sched. download: every hour in stby
reboot after sched. download: no
reboot after manual download: no
...
xmltv provides
- rytec slovak/czech xmltv
- rytec skylink cz/sk
...
download, reload epg
vyzledok ziadny :-(
niektore napr. nemecke kanaly su ok... ale skylink/czechlink/upc nie
how to? :-)
storage device: /media/hdd
lamedb: main lamedb
cvs import: no
force epg reload : yes
download on tune: no
sched. download: every hour in stby
reboot after sched. download: no
reboot after manual download: no
...
xmltv provides
- rytec skylink cz/sk
...
download, reload epg
vyzledok ziadny :-(
niektore napr. nemecke kanaly su ok... ale skylink/czechlink/upc nie
how to? :-)
- schmegea
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
ještě otevři ob jednu položku pod xmltv providers (nejsem u boxu a tak nevím jak se jmenuje) a tam zaškrtni skylink a dej znovu reload a měl by jsi mít EPG OKmonkus píše:
xmltv provides
- rytec skylink cz/sk
- schmegea
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Duplicita EPG u programů na skylinku u mě vyřešilo přepnutí v konfiguraci na
preferred lamedb - lamedb_org
Teď už je to u mě zase s EPG veselejší
preferred lamedb - lamedb_org
Teď už je to u mě zase s EPG veselejší
-
monkus
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
divne. mne to nefunguje stale :-) pre istotu som switchol na orig.fw.
aky mate jazyk OSD? ja pouzivam EN.
upravujete nejako setting? ja som si stiahol likrov aj rytekov. vymazal som odtial nepotrebne druzice (stale zijem v tom, ze cim mensi setting tym lepsie) a ked som to uploadol do pristroja, niektore kanaly mali miesto mena otazniky. pouzivam posledny dreamboxedit. ked som nascanoval nanovo, mena boli ok.
existuje nejaka moznost (bez dreamboxeditu), ako inteligentne zmazat cely setting, alebo treba rucne zmazat subory z filesystemu ... ?
aky mate jazyk OSD? ja pouzivam EN.
upravujete nejako setting? ja som si stiahol likrov aj rytekov. vymazal som odtial nepotrebne druzice (stale zijem v tom, ze cim mensi setting tym lepsie) a ked som to uploadol do pristroja, niektore kanaly mali miesto mena otazniky. pouzivam posledny dreamboxedit. ked som nascanoval nanovo, mena boli ok.
existuje nejaka moznost (bez dreamboxeditu), ako inteligentne zmazat cely setting, alebo treba rucne zmazat subory z filesystemu ... ?
- cvoky007
- Mírně pokročilý
skus Dreambox Control Center2 v 1.20. ja pouzivam ten, pretoze dreamboxedit sa mi pri stahovani settingu z azboxu zasekne
viewtopic.php?f=258&t=6289
viewtopic.php?f=258&t=6289
VU+ UNO last openAAF, int. HDD WD10EVDS
DM7020 (geminy 4.70)
OPTIBOX500S (geminy 4.20)
Astra 23.5/Thor 0.8
2x LNB Inverto RED Twin; Panasonic TH-37PV8PA; Samsung 2333HD; Yamaha HTR-6130
DM7020 (geminy 4.70)
OPTIBOX500S (geminy 4.20)
Astra 23.5/Thor 0.8
2x LNB Inverto RED Twin; Panasonic TH-37PV8PA; Samsung 2333HD; Yamaha HTR-6130
-
- Nováček
Vyborny program na setting je Dreamset, nemam snim najmensi problem. Dreamboxedit som uz davno zavrhol.