nalazeni satelitu

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
maxkane
Nováček
Nováček

nalazeni satelitu

Příspěvek od maxkane »

Nevite někdo jak naladit azbox hd elite. Už jsem v koncích. Stale mi píše u většiny kanálů že nemají signál. A to předtím šli než jsem to dal do továrního nastavení obnovil Chanel a plugins. Ale nastavení anteny asi nefachá jak má. Nevíte co s tím?

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: nalazeni satelitu

Příspěvek od visper »

Moje věštecká koule netuší jestli máš motor a potřebuje nastavit souřadnice USALS, nebo nastavení přepínače diseqc, nebo jen nastavit typ LNB a zapnout mu napájení...

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
maxkane
Nováček
Nováček

Příspěvek od maxkane »

omlouvám se, taky moc netuším, jen vím že máme na paneláku společný satelit. a u vchodu jsem se dočetl že:

1 astra 19e diseqc a

2 astra 23e diseqc b

3 hotbird 13e diseqc c

4 thor 1w diseqc d

Ale i tak z toho nejsem moc chytrý

tear12
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tear12 »

tak musíš v Azboxu v Nastavení (Settings) TV kanál (TV channel) zvolit tuner A.DVB-S (předpokládám že máš jeden tuner) Nastavení antény a zde musíš jednotlivým družicím přiřadit diseqc a to tak jak to máš uvedený Astra 19,2 diseqc LNB1, Astra 23,5 Diseqc LNB2, Hotbird 13 diseqc LNB3 a Thor 0,7 diseqc LNB4

Azbox Premium HD, Seagate Pipeline HD 1 TB, DVB-T tuner, fw openRSi-openPLi 3.0 kernel 3.3.1, oscam ymodv, Skylink, Astra 19,2 a 23,5, twin monoblock Mascom
maxkane
Nováček
Nováček

Příspěvek od maxkane »

ano tak jsem to udělal, jenže třeba když jsem dal u astry 23 lnb2, tak mi to ukazalo že to nemá signál.....

tear12
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tear12 »

no to u této astry dělá tam si musíš vybrat jinej transpondér s vyšší frekvencí, u těch nižšších to kvalitu signálu neukazuje

Azbox Premium HD, Seagate Pipeline HD 1 TB, DVB-T tuner, fw openRSi-openPLi 3.0 kernel 3.3.1, oscam ymodv, Skylink, Astra 19,2 a 23,5, twin monoblock Mascom
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“