Bílá karta Skylink

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
formis
Nováček
Nováček

Bílá karta Skylink

Příspěvek od formis »

Mám bílou kartu Skylink a donedávna mi na ní šly všechny programy co mám. Kamarád má také Bílou kartu, ale mu na ní nechce hrát HBO HD. Zkoušeli jsme ji v mém Azboxu a taky to HBO HD nešlo. Pak jsem vrátil mou kartu do AZboxu zpět a přestalo mi jít CT HD, CT4 a nějaké další nesmyslné programy. Dal jsem továrko, nový FW, nový seting a pořád to nejde. Teď jsem bez fotbalu. Nevíte někdo co s tím? :118:

tesik
Nováček
Nováček

Re: Bílá karta Skylink

Příspěvek od tesik »

formis píše:Mám bílou kartu Skylink a donedávna mi na ní šly všechny programy co mám. Kamarád má také Bílou kartu, ale mu na ní nechce hrát HBO HD. Zkoušeli jsme ji v mém Azboxu a taky to HBO HD nešlo. Pak jsem vrátil mou kartu do AZboxu zpět a přestalo mi jít CT HD, CT4 a nějaké další nesmyslné programy. Dal jsem továrko, nový FW, nový seting a pořád to nejde. Teď jsem bez fotbalu. Nevíte někdo co s tím? :118:
A mas ji vlozenou chipem dolu?

AZ BOX HD Premium, HDD 2,5" 120GB,19,2+23,5
shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

Možná to není tvůj případ, ale....
1) jakmile nejdou nějaké programy, které by ti měly jít, tak je dobré vždy prověřit zápisy co má člověk na kartě. (přes konzoli pluginu newcs)
2) mě napadá, že přes olympiádu nešly ty programy co píšeš na Slovensku - nemáš ji náhodou regnutou na Slovensko (za předpokladu, že je to opět bloknuté)
3) továrko se dává po naistalování fw - to jen tak na okraj

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
VTronik
Pokročilý
Pokročilý
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od VTronik »

formis píše:Mám bílou kartu Skylink a donedávna mi na ní šly všechny programy co mám. Kamarád má také Bílou kartu, ale mu na ní nechce hrát HBO HD. Zkoušeli jsme ji v mém Azboxu a taky to HBO HD nešlo. Pak jsem vrátil mou kartu do AZboxu zpět a přestalo mi jít CT HD, CT4 a nějaké další nesmyslné programy. Dal jsem továrko, nový FW, nový seting a pořád to nejde. Teď jsem bez fotbalu. Nevíte někdo co s tím? :118:
Použil bych zálohu plugins zde na fóru od Dempseyho (díky mu za to). Funguje s bílou Skylink kartou v pohodě. V provozu by měl být za normálních okolností NewCS+MgCamd (s vypnutými zápisy na kartu kvůli nahrávání), Multicas vypnutý (v menu Activation... křížek před názvem). Je to nejrychlejší cesta k nápravě. Stačí smazat pluginy nainstalované v AZtku a z USB klíčenky přes restore (v menu Settings) nahrát ty od Dempseyho.
VTronik

AZBox HD Premium, E2 OpenSPA 6.0.011, oscam, Seagate Pipeline 1TB;
Vu+ Duo2, E2 2016-11-22-vuplus_experimental, oscam, WD10EURS 1TB;
MAXIMUM T90 (28,2E, 23,5E, 19,2E, 13,0E, 10,0E, 0,8W), Inverto Black Ultra, EMP 8to1
Skylink ICE
paleaaro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od paleaaro »

Mas platne zapisy na spominane programy?
Skus reautorizaciu karty

AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“