Prehadzovanie programou

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
Peterrr94
Nováček
Nováček

Prehadzovanie programou

Příspěvek od Peterrr94 »

Poukladam si programy podla mojho stylu a uz dva krat sa mi stalo ,ze mi ich rozhadzalo.Mam tam firmware 0.9.4754.Myslite ,ze to bude dannym firmwarom?ktory by ste mi doporucili ,niaky stabilny ,plus niake rychlejsie prepinanie programou.Dik

hades
Nováček
Nováček

Re: Prehadzovanie programou

Příspěvek od hades »

Rozhazování programů je u mně největší problém AZBoxu. Mám v něm FW 3877 - poslední ofiko, protože se mi zdá nestabilnější. Právě dnes jsem chtěl udělat pár změn v programech CSlinku. Nově jsem přidal a proskenoval transpondér, kde je nově ČT HD a prohodil jsem pár programů. Poté jsem AZBox rebootl a všechny programy byly totálně v pr... Rozházený nejen CSLink ale i Digi. Nahrál jsem původní zálohu programů a následně provedl všechny změny znovu. Po rebootu byly sice programy v pořádku, ale box přestal nahrávat. Místo nahrávání se objevila hláška "Do not use channel". Tak jsem nahrál opět původní zálohu a poslal programátory FW do pr...
Setting jsem si vytvořil sám přímo na FW 3877 a při nahrávání FW používám tovární nastavení i format a.a. Ale jinak jsem s AZkem celkem spokojen.

AZBox HD Elite, OpenRSI 2.1, USB HDD Samsung S2 Portable 320 GB, motor Strong SG2100, TV LG 37LH4000,
(Nejhorší smrt je z vyděšení)
monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

od tohoto firmwaru uz ubehlo vela casu, neviem, ci sa nim este niekto zaobera ...

kazdopadne, rozhadzuju sa programy zvacsa po stlaceni farebnych tlacitiek na DO (sort by ...), ktore imho nevedomky stlacite vy, vase deti ... treba mat spravenu zalohu, a po prehadzani, restornut.

v novsich firmwaroch je tusim moznost zoradit by default, a vrati to do povodneho poradia.

dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
Peterrr94
Nováček
Nováček

Příspěvek od Peterrr94 »

Tak ,toto je aj pre mna dost problem ,ze to stale prehadzuje a este pomale prepinanie programou.A ako sa robi ta zaloha,lebo to je asi jedine co mozem spravit.Nebavi ma 2 krat do tyzdna prehadzovat hodinu programy ,ktore sa aj tak po case rozhadzu.Dik

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

Nikomu se nic nepřehazuje pokud si to nepřehodíme sami. Barevnými tlačítky můžeš programy přehazovat podle abecedy, frekvence nebo vrátit původní. V novějších fw to nemá chybu.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
honza318
Nováček
Nováček

Příspěvek od honza318 »

visper píše:Nikomu se nic nepřehazuje pokud si to nepřehodíme sami. Barevnými tlačítky můžeš programy přehazovat podle abecedy, frekvence nebo vrátit původní. V novějších fw to nemá chybu.
je to tak, ve všech oficialních fw včetně 3877 to dělalo, ale ty poslední to mají opravený min od 4585 to mám vyzkoušený. Jinak na to seřazení programů a oblíbených kanálů atd používám MAZ 3 a myslím, že to nemá chybu.

Norbi44
Nováček
Nováček

Příspěvek od Norbi44 »

Presne tak, editovat treba cez MAZ. Nic sa potom nerozhadze.

Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“