Ahoj nezaložili by jste novou sekci??
Díky
Amiko A3 Sekce
- ftom
- Mírně pokročilý
Amiko A3 Sekce
AzBox Premium, OpenRSI 3.0 (kernel 3.9.2) release 4.1.2014, OSCAM 1.20 rev.9853/oe2.0
-
marsim21
- Administrátor
- Dal poděkování: 178 poděkování
- Dostal poděkování: 265 poděkování
Re: Amiko A3 Sekce
Pokud se nalezne někdo, kdo se o ní bude starat a moderovat jí nevidím v tom problém.

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
- ftom
- Mírně pokročilý
v cem spociva starani se ? mam se toho ujmout?
AzBox Premium, OpenRSI 3.0 (kernel 3.9.2) release 4.1.2014, OSCAM 1.20 rev.9853/oe2.0
-
marsim21
- Administrátor
Je potřeba někdo kdo ten přijímač zná a bude se o sekci starat. Což je radit nezkušeným uživatelům a vše kolem.Odkazy kde seženou soft do přijímače,rady a návody .Sekce musí žít.Pokud tam budou jen dotazy, bez odpovědí taková sekce je k ničemu.Pokud si vše kolem vezmeš na svá bedra sekce ti vytvořím. 

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
- ftom
- Mírně pokročilý
Dost jsem o tom přemýšlel a asi to nemá smysl.
a) Vývoj SW (STB části) není tak překotný jako je to v Enigmách
b) Pokud bych se do toho pustil sám, neradil bych nic jiného, než je na ostatních webech k dohledání (download a nastavení), takže by to jen podporovalo lenost uživatelů hledat.
c) Technicky jsem do androidu ještě nepronikl tak jako do holého linuxu jako je na DM nebo AZ (třeba "startup" oscamu jsem dodnes nepochopil), takže bych asi moc neporadil...
Nechme to tedy zatím plavat, stále zkoumám a pokud budu mít co sdělit tak se ozvu.
Dík
a) Vývoj SW (STB části) není tak překotný jako je to v Enigmách
b) Pokud bych se do toho pustil sám, neradil bych nic jiného, než je na ostatních webech k dohledání (download a nastavení), takže by to jen podporovalo lenost uživatelů hledat.
c) Technicky jsem do androidu ještě nepronikl tak jako do holého linuxu jako je na DM nebo AZ (třeba "startup" oscamu jsem dodnes nepochopil), takže bych asi moc neporadil...
Nechme to tedy zatím plavat, stále zkoumám a pokud budu mít co sdělit tak se ozvu.
Dík
-
marsim21
- Administrátor
Ok zatím to vidím stejně. Myslel jsem,že to bude taky pružnější i u HDboxu XBMC a nevypadá to tak.Uvidíme do budoucna.