RTi Core v1.3 Enigma 2

Diskuze E2

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
emilb Czech Republic
Nováček
Nováček

Re: RTi Core v1.3 Enigma 2

Příspěvek od emilb »

georgesoft: zkus v settingu smazat PIDy v DreamSetu - pravym -> Set Service(s) attribute -> Clear PIDs Values
dokonce se mi po tomto zda prepinani na nektery programy o malinko rychlejsi (odhadem tak 0,5s)

X-Trend ET9000
georgesoft
Nováček
Nováček

Příspěvek od georgesoft »

Zkusil jsem vygenerovat nove satellites.xml a znovu komplet preladit. Zatim to dalo pokoj. Tvou radu vyzkousim, treba mi pomuze alespon zrychlit ZAP. DIky

AZBOX HD PREMIUM (500GB WD HDD 2,5"), IPBOX 250S, IPBOX 400S - 2xLNB (19,2° a 23,5°)
Bahnak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Bahnak »

Bahnak píše:Zajímalo jde něco udělat s tím HDMI,existuje nějaká náprava,někdy naskočí někdy ne u verze1.2 bylo vše OK.Předem děkuji.
Další věc co mi nejde na 23,5 NG Wild-česká zvuková stopa.Mám tam tři stopy.
1.English-jde,obraz jde
2.Czech-mluví madarsky,obraz jde
3.Czech-mluví česky ale nejde obraz-stojí jako by byl na PAUSE
Když na nej-NGWILD přepnu z jiného programu a mám navolenou 2-tak obraz jde zvuk madarsky,pokud 3 tak to mluví česky ale obraz zůstane ze starého programu.

Máte to někdo taky tak.Hdmi stále blbne,pokud se neobjeví něco jak tyhle chyby opravit tak přes víkend návrat na 1.2

Jinak nevíte co se stalo že nejde do něj dostat poslední verze HDGLASSU.

Stevo102
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Stevo102 »

NG Wild potvrdzujem, prvá stopa anglická ide, druhá CZ je maďarská a tretia CZ ide ale obraz stojí.

HDGlass funguje bez problémov

Inak veľmi nestabilný image, niekedy nenabehne HDMI a mne sa potom box sám reštartoval. Nevidím žiadne zlepšenie oproti GIT z 24.8., ktorý mi bez problémov bežal viac ako 2 týždne a toto nevydrží ani deň.

AZBox HD Premium, HDD Seagate barracuda 500GB 7200 rpm, CCcam 2.1.3 (Skylink), 3xTwinLNB + diseqc 4in1 - 19,2E 23,5E a 1W, Enigma 2 RTi Core v 1.7.0
Bahnak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Bahnak »

Bahnak píše:
Bahnak píše:Zajímalo jde něco udělat s tím HDMI,existuje nějaká náprava,někdy naskočí někdy ne u verze1.2 bylo vše OK.Předem děkuji.
1.English-jde,obraz jde
Když na nej-NGWILD přepnu z jiného programu a mám navolenou 2-tak obraz jde zvuk madarsky,pokud 3 tak to mluví česky ale obraz zůstane ze starého programu.

Máte to někdo taky tak.Hdmi stále blbne,pokud se neobjeví něco jak tyhle chyby opravit tak přes víkend návrat na 1.2

HDGlass funguje bez problémov-můžeš napsat jakou verzi momentálně používaš.Vždy jsem nahrával tady z fora-http://www.cssf.cz/showthread.php?26168 ... post415873
nutná registrace a ty poslední mi nejdou.Teda chvíli jdou a pak zelená.Momentálně 3.2.5 aten mi jde.

araserik
Nováček
Nováček

Příspěvek od araserik »

schmegea píše:tak jsem taky nainstaloval, první dojmy jsou dobré. vylepšené menu stahování updatů
instalace OK
vypadávání obrazu přes scart se zdá v pořádku, ale měl jsem jen cca 15 minut
HDMI ok, vypíná se při standby
GSU - OK
Oscam - share na server (dream ICE karta) oscam_cccam - OK (oscam unstable 5931 mips-tuxbox)
Karta ICE - zatím mi nezbyl čas na laborování, ale po zasunutí mi na oscam nenaběhla :42: (do konce týdne snad vyřeším, ač mě to netíží a odpovím všem)
mediacentrum - OK
skin HDGlass - :42:
mediacentrum - OK - takze uz jedou v pohode i ceske titulky s diakritikou?

AZBOX HD Premium, Skylink, fw RTi Core v1.2 Enigma 2
Yano
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Yano »

araserik píše:mediacentrum - OK - takze uz jedou v pohode i ceske titulky s diakritikou?
Nie, diakritika je furtnaprd...

VU+ SOLO2 (BH/VTI), Toshiba SATA 500GB, DG 380S Speedy 90E-4W, PHILIPS 42PFL8404H/12
AZBOX Premium HD (1xDVB-S), (RTI1.7), SATA Samsung ECO Green 1TB, oscam 0D96
araserik
Nováček
Nováček

Příspěvek od araserik »

Yano píše:
araserik píše:mediacentrum - OK - takze uz jedou v pohode i ceske titulky s diakritikou?
:-( hmm takze mediacenter ne ok, ty titulky jsou pomerne podstatna chyba :(

Pouzivate nekdo neco jineho na filmy s titulkama? zkousel jsem mediaplayer ale to je snad jeste horsi.

Stevo102
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Stevo102 »

Bahnak píše:
Bahnak píše:
1.English-jde,obraz jde

HDGlass funguje bez problémov-můžeš napsat jakou verzi momentálně používaš.Vždy jsem nahrával tady z fora-http://www.cssf.cz/showthread.php?26168 ... post415873
nutná registrace a ty poslední mi nejdou.Teda chvíli jdou a pak zelená.Momentálně 3.2.5 aten mi jde.
Nechápem prečo sťahujete z kade tade keď to máte tu na fóre viewtopic.php?f=260&t=6766&start=15

AZBox HD Premium, HDD Seagate barracuda 500GB 7200 rpm, CCcam 2.1.3 (Skylink), 3xTwinLNB + diseqc 4in1 - 19,2E 23,5E a 1W, Enigma 2 RTi Core v 1.7.0
interfernet
Nováček
Nováček

Re: RTi Core v1.3 Enigma 2 - fix pro titulky a volbu jazyka

Příspěvek od interfernet »

Dnes nalezeno na foru http://www.azboxhd.es
The subtitle and language selection menu is bugged, here is a simple fix.

Fix:

1. Send the file by FTP to /tmp
2. Telnet to azbox and do:

Kód: Vybrat vše

tar zxf /tmp/audioSelMenu_fix.tar.gz -C /
NOTE:
For version RTi Core v1.3

Vyzkoušejte a dejte vědět, zda-li a jak funguje.
audioSelMenu_fix.tar.gz
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

AZBox HD Premium fw E2 RTi Core 1.6.0| AZBox HD Elite fw E2 RTi Core 1.6.0 | PS50B650 | HW-C770S | LH 650
interfernet
Nováček
Nováček

Re: RTi Core v1.3 Enigma 2 - HD Glass - poslední verze

Příspěvek od interfernet »

Vždy stahuji poslední nejaktuálnější verzi skinu HD Glass a vždy skončím na zelené smrti.
Našel jsem řešení, které u mně funguje a mi postačuje.
Při startu je nutno se co nejdříve dostat do menu Nastavení, dříve než na vás vybafne zelená smrt. Pak do nastavení skinu a v něm vždy zruším všechny volby týkající se FADE a taky typewritting. Následně po restartu GUI už skin funguje bez pádu.

AZBox HD Premium fw E2 RTi Core 1.6.0| AZBox HD Elite fw E2 RTi Core 1.6.0 | PS50B650 | HW-C770S | LH 650
araserik
Nováček
Nováček

Příspěvek od araserik »

araserik píše:
Yano píše:
:-( hmm takze mediacenter ne ok, ty titulky jsou pomerne podstatna chyba :(

Pouzivate nekdo neco jineho na filmy s titulkama? zkousel jsem mediaplayer ale to je snad jeste horsi.
Zde odpoved na dotaz jestli nekdz uvidime ceskou diakritiku v titulcich:

"I am still working on this. Next release will include unicode charsets on
UTF-8. So most characters should work then."

krtan
Nováček
Nováček

Příspěvek od krtan »

Já osobně se k diakritice v titulcích mediacenteru ani nedostal. Nějak se mi nepodařilo připojit v tomto image externí usb disk verbatim (uvnitř je hdd samsung) 1,5 TB, rozdělený na 2 NTFS logické disky. Vždycky to skončilo ozubenými kolečky, tak jsem se vrátil RTI 1.2, kde to funguje korektne.

mkris
Nováček
Nováček

Příspěvek od mkris »

krtan píše:Já osobně se k diakritice v titulcích mediacenteru ani nedostal. Nějak se mi nepodařilo připojit v tomto image externí usb disk verbatim (uvnitř je hdd samsung) 1,5 TB, rozdělený na 2 NTFS logické disky. Vždycky to skončilo ozubenými kolečky, tak jsem se vrátil RTI 1.2, kde to funguje korektne.
Bolo to už publikované, tieto verzie vedia NTFS len čítať, treba v súbore /etc/auto.hotplug zmeniť riadok na:

* -fstype=auto,ro :/dev/&

AZBox Elite HD + IPBox 200S / Toroidal 90 (1W+13E+19,2E+23.5E) / Multiswitch EMP 17/12 / LG 50PK550
merida7
Nováček
Nováček
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: RTi Core v1.3 Enigma 2 - fix pro titulky a volbu jazyka

Příspěvek od merida7 »

interfernet píše:Dnes nalezeno na foru http://www.azboxhd.es
The subtitle and language selection menu is bugged, here is a simple fix.

Fix:

1. Send the file by FTP to /tmp
2. Telnet to azbox and do:

Kód: Vybrat vše

tar zxf /tmp/audioSelMenu_fix.tar.gz -C /
NOTE:
For version RTi Core v1.3

Vyzkoušejte a dejte vědět, zda-li a jak funguje.
audioSelMenu_fix.tar.gz
Nainstalovane a odskusane. Diakritika v titulkoch sa zlepsila, ale stale nepozna ř,č,ě. V UTF-8 ich nahradzuje medzerou a v ANSI ich nahradzuje cudzimi znakmi

AZBOX HD Premium, Skylink, HH90
Odpovědět

Zpět na „AZ HD Diskuze E2“