AZ Box + karta Skylink Irdeto

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
panborat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: AZ Box + karta Skylink I-deto

Příspěvek od panborat »

Jen doplním, že ve starém, dobrém OPENBOXU jsem zjistil, že to ve skutečnosti není "čistokrevná" IR..deto 01 ale ICE (CA System ID: 0x0d96)
Přesto mi to kódy nestáhne ani přes Multicas 1.57. Máte s tím někdo zkušenosti

AZB Elite/ext.A-Data250GB/fw rti 1.6.0 /Skylink/Panasonic TH-42PX80E/DO Logitech 515
interfernet
Nováček
Nováček

Příspěvek od interfernet »

S ICE kartou jsem laboroval dlouho a chytil se mi až MultiCAS verze 1.57D-4T11-6. Odkud jsem ho tahal už netuším, ale zápisy projdou a karta funguje.

AZBox HD Premium fw E2 RTi Core 1.6.0| AZBox HD Elite fw E2 RTi Core 1.6.0 | PS50B650 | HW-C770S | LH 650
stulius
Nováček
Nováček

Příspěvek od stulius »

Zdravím už som písal na inom fóre, mám AZBox Premium HD a modul i-deto CI+ skylink. Doteraz som používal starú kartu skylink 0D07, multiCAS a všetko išlo tak dobre ako sa na AZBox len dá :) , teraz sa pripravujem na i-deto, zapožičal som si tento modul plus čistú i-deto kartu a zistil som, že síce kanály to dekóduje, ale obraz strašne seká. Modul mi funguje iba v dolnom CI slote podotýkam funguje, lebo načítať ho načíta aj v hornom ale nedekóduje. V AZBoxe mám najnovší original FW. Budem vďačný za akékoľvek návrhy, a rady.

jc.jaroslav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jc.jaroslav »

Mám firmware 4890, multicas 1,70D, Ci modul IRDETO Smith(poslední firmware) v horním slotu a irdeto kartu cs link a vše v pohodě, zkusil jsem dát do irdeto modulu ICE kartu skylink a jela taky bez sekání

AZ BOX HD ELITE, SKYLINK ICE Irdeto, 4*LNB 23.5E, 19.5E,13E,1W
nedball
Nováček
Nováček

Příspěvek od nedball »

dempsey píše:Základ je nepliesť si ICE kartu s I-deto a správne by nemala fungovať v čítačke ani jedna. ICE obmedzene ide , ale to sme už popísali. I-deto nejde.

Existuje jedna možnosť a to tá že sa chystá fix pre úplne všetky sk a cz karty. Dodnes totiž CRW karty nejdú v MultiCASe poriadne. Pri tejto príležitosti by sa teoreticky mohlo ukončiť trápenie s našimi kartami.
Minulý týždeň prebehla dohoda o tomto čine ale bohužiaľ dodnes sa nič nestalo

Správny postup na plnohodnotné použitie ICE karty neexistuje. Teda existuje: Kúp si CAM pre kartu ktorú používaš a vlož ho aj s kartou do CI rozhrania. Túto možnosť som ale nikdy neoveril. Píšem to preto lebo aj CI v AZ HD sú trochu iné ako v iných prijímačoch. V jednom slote Ti kludne ten modul nemusí fungovať, takže to budeš musieť tiež vyskúšať
to Dempsey:
Tak jsem se řídil tvou radou. Koupil jsem si CAM a funguje to bez problémů. Ale když použiji CAM, omezí mi to pár funkcí AZ Boxu (zakázání zápisů, .....).
Přeci jen už uběhla nějaká doba od mého posledního dotazu. Jaká je situace dnes? Existuje už nějaký postup na plnohodnotné použití ICE karty?

VTronik
Pokročilý
Pokročilý
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od VTronik »

ICE lze bez problémů provozovat na origo FW s touto kombinací (viz záloha od j3nda): http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 952#p61952

AZBox HD Premium, E2 OpenSPA 6.0.011, oscam, Seagate Pipeline 1TB;
Vu+ Duo2, E2 2016-11-22-vuplus_experimental, oscam, WD10EURS 1TB;
MAXIMUM T90 (28,2E, 23,5E, 19,2E, 13,0E, 10,0E, 0,8W), Inverto Black Ultra, EMP 8to1
Skylink ICE
emilb Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od emilb »

pro kontrolu zapisu ICE karty na origo fw se mi podarilo castecne rozjet oscam. zatim to testuju, ale nyni opakovane nacte kartu, zobrazi zapisy a dokonce zapisy prochazi pri posilani pres mgcamd v tom samem boxu. na trvale pouzivani to nebylo - pri prepinani programu to obcas hodne louho trvalo (treba 10s) a nekdy i hlaseni zakodovano.

jeste to budu testovat a nejpozdeji v nedeli sem dam vysledek

X-Trend ET9000
emilb Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od emilb »

tak zlepseni jsem nedosahl,ale alespon ti, cou jedou na ofiko fw s ICE, si muzou zkontrolovat zapisy a pripadne je nechat projit
zaloha oscamu a mgcamd v viewtopic.php?f=159&t=5730&p=72295#p72295
dulezity je rezimu debug 255 - v openxcas.conf radek daemon = oscam -d 255, bez nej to nejelo
ps: zlata E2, tam to chodi pekne...

X-Trend ET9000
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“