Open AAF Image
Moderátoři: gorick, matchboxx, clasicrock
-
vikino
- V.I.P.
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Re: Open AAF Image
A neskusal si tie softcamy instalovat cez softcam panel? Cervene tl. -aaf panel - softcam panel - modre tl. instaling... ???
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
- streethawk
- Nováček
Nie, robil som to cez "moduly", alebo "pluginy" v ceskom menu...som netusil, ze tam sa to da...ale malo by to ist aj tam, nie?
Dal som tam teraz CT-Xtrend V4 Image a vsetko vali tak ako ma, vratane instalovania resp. downloadu softcamov...
takze neviem...ale skusim este aj to co si poradil...
Diky...
Dal som tam teraz CT-Xtrend V4 Image a vsetko vali tak ako ma, vratane instalovania resp. downloadu softcamov...
takze neviem...ale skusim este aj to co si poradil...
Diky...
Xtrend ET-10000 (3 x DVB-S2 tuner + DVB-T2/C), OpenPLI, parabola Gibertini 105cm, LNB Inverto Unicable, motor DG240, Seagate 3TB, TV Panasonic 55st60E, BD Player Panasonic BD500
-
- Nováček
chcem len reagovať, či ma niekto takuto skusenosť, včera som flashnul AAF image a predtym som mal Open Pli, musim skonštatovať,že na open pli je čistejši obras ako na aaf image
-
vikino
- V.I.P.
Mas pravdu, aj ked posledne aaf su na tom lepsie ako prve vydania, ale stale sa to nevyrovna v defaultnom nastaveni Open PLi.
- eemil
- Mírně pokročilý
Tak to jsem asi slepej jak patrona, normálně jedu na open pli a na zkoušku sem tam hodil to aaf, když si ho tak pochvalujete a žádného rozdílu v kvalitě obrazu jsem si nevšiml. :eek: Jinak se asi zase vrátím k open pli, protože u toho aaf se mi zdá akorát že má komplikovaný instalování sofcamů (který bych bez vikinovo návodu nezvládl) a je přeplácaný spoustou blbostí, které stejně nepoužívám. 
Clarke-Tech ET9000 HD, VU+ SOLO, Amiko SHD-7900
-
- Nováček
zdravim a mam prosbu na vikino, zda by nemohl dát do backup image uzivatelu dát nejakou novou aktualni zalohu open PLI a HDF-T - zde bych chtel vyzkouset hbbTV. Díky.
-
vikino
- V.I.P.
Mohol, vsetko sa da ked sa chce a je cas.... chut by bola, ale casu malo...
pouzi ked tak existujuci posledny backup a online zaktualizuj, co to urobi... daj vediet
@eemil - na aaf si cenim najviac prave softcam panel a rychly pristup k nemu. A nie je pravda, zbytocnosti nema tolko ako napr. HDF image, ktory je preplacany zbytocnostami po okraj.

@eemil - na aaf si cenim najviac prave softcam panel a rychly pristup k nemu. A nie je pravda, zbytocnosti nema tolko ako napr. HDF image, ktory je preplacany zbytocnostami po okraj.
-
- Nováček
No ja mam Plazmu Panasonic 107 uhl. a Xtrend ET 9000, mal som tam OpenPli 2.1 beta Image based on Linux3.1. for ET9x00, potom som tam dal Open AAF ET9X00 Release Image 23.12.2011. A fakt obraz je zreteľne čistejši pri Open pli ako pri Open AAF image, a pri tom je to jeden a ten isty prijmač, je mi to divne čo dokaže len zmena software, ale je to tak, aspoň u mňa.
-
- Nováček
Re: Softcams v AAF image
Poprosím o pomoc:vikino píše:Update feed softcams
Do image AFF do tmp nahrám softcams-feed-configs_1.0_mipsel.ipk z prílohy atribut 644 a reštartujem.V OpenAAF Panel mi chýbajú položky :SoftcamPanel a Softcam-panel Setup.Neviete prečo?
Ďakujem za pomoc.
-
- V.I.P.
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 43 poděkování
Re: Softcams v AAF image
V downloade sa nekeca.Zakladaj temu v diskuzi.
Dany cam rozbalit a nakopirovat do tmp,menu/nastaveni/sprava software/instalovat mistni rozsireni/pamet tmp a das instal az potom restart.
Dany cam rozbalit a nakopirovat do tmp,menu/nastaveni/sprava software/instalovat mistni rozsireni/pamet tmp a das instal az potom restart.
DM 900 UHD, SSD Kingston 240GB. Xtrend ET8000, SSD Kingston 240GB, Parabola Maximum E-85.
- eemil
- Mírně pokročilý
jak píše dym1, akorát mě se nejdřív taky nechtěl zobrazit ten SoftcamPanel a Softcam-panel Setup, ale když jsem v pluginech stáhl v softcam nějakej ten softcam co používám, tak pak se v tom AAF Panelu zobrazilo i SoftcamPanel a Softcam-panel Setup :shock:
Clarke-Tech ET9000 HD, VU+ SOLO, Amiko SHD-7900
-
- Nováček
Re: Som začiatočník s et9000 - pomôžte mi
Mám nainstalovaný fimware od AAF z 26.2.2012 - jak nastavím DO, aby při delším stlačení vypínání se ET dostal do hlubokého spánku?
zkoušel jsem: menu - nastavenie - system - prisposobit (nastavovaci mod-expert) - a řádek "akcia pri dlhsom podrzani zap. tlacitka" - nastav na "ihned vypnut" jsem tam nenašel. Díky za odpověď.
zkoušel jsem: menu - nastavenie - system - prisposobit (nastavovaci mod-expert) - a řádek "akcia pri dlhsom podrzani zap. tlacitka" - nastav na "ihned vypnut" jsem tam nenašel. Díky za odpověď.
XTREND ET9200-img s OE2.0 -CCcam 2.3.0,motor SG2100, HD WD CAVIAR GREEN WD10EZRX 1TB "3,5", LG 47LB671V-ZB, karta Skylink (0D03;0624,0D96)
-
vikino
- V.I.P.
Re: Som začiatočník s et9000 - pomôžte mi
menu - nastavenie - system - prisposobenie - Action on long power button press - ihned vypnut.otto69 píše:zkoušel jsem: menu - nastavenie - system - prisposobit (nastavovaci mod-expert) - a řádek "akcia pri dlhsom podrzani zap. tlacitka" - nastav na "ihned vypnut" jsem tam nenašel. Díky za odpověď.
-
- Nováček
Vikino díky, mám ještě jeden dotaz, mám plný harddisk, tak jsem chtěl nějaké nahrané filmy vymazat najel jsem v seznamu na daný film a zmáčkl jsem červené tlačítko. Film se mi smazal, ale místo na disku se neuvolnilo. Nevíš co s tím? Díky za odpověď.
XTREND ET9200-img s OE2.0 -CCcam 2.3.0,motor SG2100, HD WD CAVIAR GREEN WD10EZRX 1TB "3,5", LG 47LB671V-ZB, karta Skylink (0D03;0624,0D96)
-
vikino
- V.I.P.
Tym si ho presunul len do kosa (trashcan). Vojdi do neho a vymaz ho este odtial, tym sa Ti uvolni aj miesto na disku.