kroki píše:ahoj vikino
daval som tam tvoju user zalohu: Backup_OpenPLi-2.0-beta-et9000_img_by_vikino - 18/05/2011
skusal som z mojho pohladu asi aj nemyslitelne ale ICE nereagovala
mozes pls vysvetlit rozdiely v nastaveni
A/ v menu softcam setup ma byt co nastavene resp spustene ?
B/ nasiel som universal cam manager tam som sa pokusal spustit cam 3.59 s tym ze po cca 15 sec sa zobrazila chybova hlaska : error cam 3.59 not started
som z toho jelen
PS v
http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 288&t=7256 mas uvedeny Backup_HDF-Teamimage V3_et9000_by_vikino - 10/06/2011
laicka otazka je , ktorou cestou image-ov sa mam vybrat, porad pls ktory je z tvojho pohladu najidealnejsi
dakujem
Zaujimave, do BKP Open PLi som Scam nedaval, asi si si ho tam uz stiahol sam...
Ako som pisal vyssie, tak stacilo restartnut OScam a ice by sa chytila...
Cize na Tvoje
A/ je odpoved OScam,
B/ Scam 3.59 som v PLi neskusal, jediny Scam, ktory mi isiel s ice kartou bol Scam 3.60, ale uz nepamatam v ktorom img to bolo...
Ktory img pouzivat je vecou kazdeho usera, kazdemu vyhovuje nieco ine...
Najpohodlnejsi z hladiska online aktulizacii je Open PLi, z menu s DO sa da jednoducho aktualizovat, pricom uzivatelske nastavenia zostanu zachovane. Team Open PLi do svojich dennych updates zapracovava vsetky zmeny a vylepsenia, nie len samotnej enigmy, ale aj ovladacov a pluginov. Takze, pokial si user raz nainstaluje img Open PLi, nastavi podla seba, stiahne vsetky pluginy, ktore chce pouzivat, potom uz staci trebars raz za tyzden urobit online aktualizaciu z menu a ma vystarane... takto sa da s img Open PLi vydrzat aj niekolko mesiacov-mozno rokov.
Ostatne imgs, ako napr. HDFreaks cc, ViX, SifTeam, Offico support img, aj ked su niektore na baze Open PLi, maju zmenene jadro img, pozmenenu strukturu adresarov a popridavane svoje nastroje-paneli a pod., tak tu nie je mozna online aktualizacia (aspon momentalne nie) tak v pripade aktualizacie je vzdy potrebne pockat na vydanie noveho img.
PS: moje BKP sem davam hlavne pre uzivatelov, ktori si nie su schopni, alebo sa im nechce, sami vsetko ponastavovat od suroveho-cisteho img.
Moje odporucanie znie asi tak, ze ked sa trocha zorientujes v boxe a aj tu na fore, stiahni cisty posledny Open PLi a vyskusaj si ho nastavit a dotvorit k obrazu svojemu

Vsetko potrebne na fore najdes...