Tak ani po tvé radě se ni nezměnilo. Myslím, že dokud se nevrátím k původnímu FW tak to nevyřeším.zbyneksk píše:No, k aktualni verzi fw jsem se nedostal, zatim mam jen fw 0.9.3501 a prvne se mi zdalo, ze se mi to s tim zvukem jen zda.oski1 píše:To jsme fakt jenom dva co mají problém s tím zvukem? Vám ostatním to nedělá?oski1 píše:Část textu od shibal:
4) při sledování TV jsem si všimnul pravidelného velmi krátkodobého vysazení zvuku v délce cca desetiny sekundy. Nejprve jsem to spozoroval (tedy spíš uslyšel) na NovaHD, ale pak i na jiných (i SD) prg. Děje se to v itervalu cca 5 až10 sec.
Akorát jsem to sem chtěl napsat. Také jsem přešel z FW 2371 na tento a to s tím zvukem mi to dělá také. Asi se vrátím na původní FW. Tam to nedělalo.
Aha tak jak ctu, tak nezda, je to asi nejaky bug. Nicmene vyskytuje se velmi nepravidelne, tedy alespon u me.
Problem jde jak se to vezme vyresit restartem AzBoxu (napr. delsim podrzenim tlacitka "off" na DO).
fw 0.9.3661
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Nováček
Re: 0.9.3661
AZBox HD Elite
-
- Nováček
Takže Pan & Scan sice funguje,ale zbytečně přepíná přes černou obrazovku.
Dále u mkv souborů s více audio nelze vybrat zvukovou stopu - sat zatuhne.
Krátkodobé výpadky zvuku u sledování TV.
AzHD Elite fw 0.9.2371 : Emu mgcamd+newcs,MultiCAS : Motor SG2100 : LCD Sony KDL32W4000 Full HD
-
- Mírně pokročilý
mas divnej video kodek v AVI kontejneru - rict ze AVI jde pomalu je o nicem (neni avi jako avi)j3nda píše:avicko s klipem ramsteinu co mi delali spis slideshow, to dela dal
...polovina wmv mi nejde...
wmv.. co bys cekal od proprietarniho kodeku, muzes bejt rad ze funguje aspon ta pulka.. (btw i WMV muze byt v AVI)
ad modra LEDa, krasne by na to sla vyuzit novinka se standby.sh a wakeup.sh
AzBox HD Premium (R3/4 = 330) fw. E2 OpenRSI 3.0, Samsung 750 GB, (23.5E+19.2E)+0.8W+SG2100
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
-
- Mírně pokročilý
S temi mkv bych nesouhlasil. Ted jsem zkousel 4 filmy s vice zvuky a jdou mi bez problemu prepinat.Ima píše:Takže Pan & Scan sice funguje,ale zbytečně přepíná přes černou obrazovku.
AZbox HD Premium-HDD WD GP 1TB, SATA2 IntelliPower, 32MB (WD10EADS); ABIpbox 200s (Enigma); Maximum E-85 multifocus; 3x Diavolo Twin 0,1dB (19,2E-23,5E-1W);LCD SONY-KDL 32W4000; Reciever - SONY STR-DE497;PCH A-100, HTPC
- hitman222
- Mírně pokročilý
ad modra LED udelal jsem script wakeup.sh atribut 755 do neho jsem dal vfd_display -td210 -led boff nakopiroval do DISK2/etc a nejede to.Beam píše:mas divnej video kodek v AVI kontejneru - rict ze AVI jde pomalu je o nicem (neni avi jako avi)j3nda píše:avicko s klipem ramsteinu co mi delali spis slideshow, to dela dal
...polovina wmv mi nejde...
wmv.. co bys cekal od proprietarniho kodeku, muzes bejt rad ze funguje aspon ta pulka.. (btw i WMV muze byt v AVI)
ad modra LEDa, krasne by na to sla vyuzit novinka se standby.sh a wakeup.sh
Co delam blbe?
Dream800 HDse_OpenPli
Vu+Solo2_OpenPli
Cloud-ibox3_OpenPli
Dreambox 7020,Dreambox 500
Samsung UE46ES8000
A-DATA NH92 Slim HDD 2.5" 320GB - modrý (blue), 12mm, USB2.0, 5400ot, ANH92-320GU-RBL,
motor SG2100(SKY Link)
Vu+Solo2_OpenPli
Cloud-ibox3_OpenPli
Dreambox 7020,Dreambox 500
Samsung UE46ES8000
A-DATA NH92 Slim HDD 2.5" 320GB - modrý (blue), 12mm, USB2.0, 5400ot, ANH92-320GU-RBL,
motor SG2100(SKY Link)
-
- Nováček
- paleaaro
- Mírně pokročilý
Vsetko sa nahralo.paleaaro píše:Mne sa ho podarilo standartne naprogramovat cez EPG (v rezervovanych je to vidiet), ale este neviem ci aj to nahralo.oski1 píše:Zkusil jsem to také a nepodařilo se to naprogramovat přes EPG. Jak je možné, že se každý box chová jinak?shibal píše:No mě to vůbec ani neuložilo (asi problém u mě), až budu doma zklusím s tím něco ...... tentononc
Vecer pozriem.
Nahravanie funguje bez problemov aj v standby aj cez EPG.
AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
V tomto fw prebehla aj zmena k lepšiemu čo sa týka EPG zo slovenského DVB-T. /viď screen/
V predchádzajúcich nešlo a bola znovu pridaná voľba pod žltým tlačítkom vrátenia sa na poradie kanálov v nami pracne vytvorenom settingu :)
Niektoré znaky a písmená sa nejako nevošli do tabuľky / pravý spodný roh / ale funguje to
V predchádzajúcich nešlo a bola znovu pridaná voľba pod žltým tlačítkom vrátenia sa na poradie kanálov v nami pracne vytvorenom settingu :)
Niektoré znaky a písmená sa nejako nevošli do tabuľky / pravý spodný roh / ale funguje to
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
Odstranil sa problem so zasekavajucim sa obrazom - 3501 raz za 10 minut na asi 1 sec zamrzol obraz. Teraz to uz , zda sa ide pynule
mkv - mal som niekolko, ktorym isiel len zvuk a niektorym prehral lan prvy snimok, potom sa zasekol, teraz uz idu, hadam si konecne v HD pozriem na azboxe aj svoju svadbu :)
Vypadavanie kodovania z citacky pri MGCAMD + Newcs stale ostava, pomoze reboot
Podpora USB klavesnice - konecne - nevyhnutne pre chod web browsera a you tube. Dlho sa na to cakalo,
mkv - mal som niekolko, ktorym isiel len zvuk a niektorym prehral lan prvy snimok, potom sa zasekol, teraz uz idu, hadam si konecne v HD pozriem na azboxe aj svoju svadbu :)
Vypadavanie kodovania z citacky pri MGCAMD + Newcs stale ostava, pomoze reboot
Podpora USB klavesnice - konecne - nevyhnutne pre chod web browsera a you tube. Dlho sa na to cakalo,
-
- Nováček
mne mgcamd+newcs v tomto fw nejde vobec, ani najnovsia, ani povodna verzia, v com je problem? zase som sa vratil na 2880 

Azbox Premium fw 0.9.latest , WD Blue 320GB/7200/SATAII , motor SG2100,#MultiCAS + newcs + mgcamd + SCD, Skylink Standard HD
-
monkus
- V.I.P.
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
pani, viete dat zoznam klavesnic, ktore vam funguju? predpokladam, ze usb asi vsetky, skor ma zaujimaju wireless...fyzik píše: Podpora USB klavesnice - konecne - nevyhnutne pre chod web browsera a you tube. Dlho sa na to cakalo,
dik
dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
-
monkus
- V.I.P.
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
problem je v tebe, vsetko fici...rege245 píše:mne mgcamd+newcs v tomto fw nejde vobec, ani najnovsia, ani povodna verzia, v com je problem? zase som sa vratil na 2880
dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
-
- Pokročilý
zkus si newcs pres web jestli de, me z azboxworld take nesel, musel jsem dat newcsfull z islaremota
jinak dalsi poznatky k fw:
cca kazdych 5-10s trosku preskakuje zvuk, je to slyset zejmena na hudbe napr na MTV dance pres mgcamd to lehce prasti pres usi (je to jako kdyz naka ta setinka ve zvukove stope se vypari), ale na filmu na NovaHD to neslysim ikdyz se na to soustredim...
podotykam, ze jsem delal upgrade pres usb s formatem app.area a daval jsem factory setting
funguji obrazky, teda musi si to napred udelat zdouhavou optimalizaci pres male menu a pri prohlizeni neni zachovan pomer stran, takze je to zcela nepouzitelne, ale uz je to mozne udelat cele v stb, je to asi takova prvni vlastovka
jinak dalsi poznatky k fw:
cca kazdych 5-10s trosku preskakuje zvuk, je to slyset zejmena na hudbe napr na MTV dance pres mgcamd to lehce prasti pres usi (je to jako kdyz naka ta setinka ve zvukove stope se vypari), ale na filmu na NovaHD to neslysim ikdyz se na to soustredim...
podotykam, ze jsem delal upgrade pres usb s formatem app.area a daval jsem factory setting
funguji obrazky, teda musi si to napred udelat zdouhavou optimalizaci pres male menu a pri prohlizeni neni zachovan pomer stran, takze je to zcela nepouzitelne, ale uz je to mozne udelat cele v stb, je to asi takova prvni vlastovka
AB IPBox 9900HD+ 640GB (AB E2 26/05/2011 + oscam 5231) | AzBox HD Premium 200GB (0.9.5308 nebo RTi Core v1.6 Enigma 2) | Stab HH90, Emme Esse 90cm, 28.2E-1W, 0D96 & 0D0F | Samsung PS50B550 | Samsung BD-P1580
- shibal
- Mazák
DAlší poznatky k těmto věcem co jsem, napsal
ad4) když jsem přišel včera domů tak se mi zdálo, že je to OK, ale pak jak jsem pustil Očko a tam to bylo slyšet-pro zjkištění to chce nejlépe hudbu. Mám ale dojem, že na některý prg. to nedělá a některý ano
ad5) to co se u 4) nepovedlo tak tady jo. Nahrávání z EPG mi funguje i negunguje, zkusil jsem najít souvislost a vida z ČT HD , ČT2, ČT 4, Prima, Barrandov - ano, ale Nova, Nova cinema, Nova sport NE !!!
ad3) pro odstranění problémů stačí opustit oblíbené, přejít např. do "satelites" a pak se vrátit zpět a je to OKshibal píše: 3) Při přesování programů v oblíbených pomocí funkce "MOVE" po potvrzení přemístění zůstane číslo programu stejné, takže:
- pokud se pak pohybujete v seznamu pomocí číselné volby jste na úplně jiných programech
- to samé při přímé volbě programu v seznamu (spustí se program, ketrý na dané pozici "byl" předtím)
- při pohybu po programech pomocí +- volby se to chová také velmi zajímavě
Vše se vrátilo k normálu pokud jsem přešel do Settingu a pak zpět na TV.
4) při sledování TV jsem si všimnul pravidelného velmi krátkodobého vysazení zvuku v délce cca desetiny sekundy. Nejprve jsem to spozoroval (tedy spíš uslyšel) na NovaHD, ale pak i na jiných (i SD) prg. Děje se to v itervalu cca 5 až10 sec.
5) nejde mi nahrávat z EPG (což mi zatím vadí nejvíce), ani z multi ani ze single, (zadaná volba nahrávání ani neudělá červené R a pochopitně není v seznamu "reserved"). Nahrávání jsem musel zadat přes "malé" menu - jak dopadlo, ověřím až budu doma z práce.
ad4) když jsem přišel včera domů tak se mi zdálo, že je to OK, ale pak jak jsem pustil Očko a tam to bylo slyšet-pro zjkištění to chce nejlépe hudbu. Mám ale dojem, že na některý prg. to nedělá a některý ano
ad5) to co se u 4) nepovedlo tak tady jo. Nahrávání z EPG mi funguje i negunguje, zkusil jsem najít souvislost a vida z ČT HD , ČT2, ČT 4, Prima, Barrandov - ano, ale Nova, Nova cinema, Nova sport NE !!!
AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
- visper
- Odborník
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Já myslím že i wireless budou fungovat všechny. Ale doporučuji 2,4 GHz, protože já mám 27 MHz která s počítačem jde sice 10m daleko, ale s Azboxem ani ne 1m. Zjistil jsem, že to ruší LCD TV.monkus píše:pani, viete dat zoznam klavesnic, ktore vam funguju? predpokladam, ze usb asi vsetky, skor ma zaujimaju wireless...fyzik píše: Podpora USB klavesnice - konecne - nevyhnutne pre chod web browsera a you tube. Dlho sa na to cakalo,
dik
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100