AZ Box + karta Skylink Irdeto

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: AZ Box + karta Skylink I-deto

Příspěvek od dempsey »

dempsey píše:.... a tá posledná je pre ICE - avšak bez podpory Emm

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
nedball
Nováček
Nováček

Příspěvek od nedball »

Aha. Tak to je blbé.

Jaké mám tedy možnosti, abych vysílání SKYLINKu zprovoznil?
1. Sehnat někde CRW skylink kartu (je otázkou, jestli je to ještě možné)
2. Koupit originální čtečku pro ICE karty. Pomůže mi to?
3. Počkat na nový firmware???, či plugin???, který bude fungovat s ICE kartou? Pomůže mi to?

Poradil bys mi ještě nějakou možnost?
Dík.

L.

tear12
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tear12 »

Chci se zeptat jak je to z funkčností karty Irdeto v Azboxu? Dle jednoho serveru a vyjádření ředitele Skylinku budou přidávat nové programy, které budou dostupné jen na kartách ICE a Irdeto

"Znamená to tedy, že všechny novinky nebudou dostupné i na starých kartách pracujících pouze v systému CryptoWorks (CAID 0D03, 0D70)?

Programové novinky budou přístupné na kartách ICE a Irdeto nikoli na starých kartách CryptoWorks. Jejich uživatelé budou však moci využít naší nabídky bezplatné výměny.
"

nebo bude potřeba dokoupit Irdeto CAM modul? Případně jestli už někdo nějaký Irdeto modul testoval v Azboxu mohl by sem nahodit postřehy

Azbox Premium HD, Seagate Pipeline HD 1 TB, DVB-T tuner, fw openRSi-openPLi 3.0 kernel 3.3.1, oscam ymodv, Skylink, Astra 19,2 a 23,5, twin monoblock Mascom
tuti
Nováček
Nováček

Příspěvek od tuti »

Provozuju ICE verzi Skylinku a běží relativně bez problémů - relativně souvisí s testy SurfLocku, kdy se občas karta sekla a byl potřeba restart Multicasu. Proto jsem pak přešel na newcs a ten běží v pohodě. Při zprovoznění existoval ještě jeden zádrhel a to v tom, že emu nezvládaly inicializaci karty, takže po zkušební době bylo zakódováno - je to jednorázová věc. Pokud to máš pro použití v rodině a Skylink bude pokračovat ve všemožných testech, pak certifikovaný CAM asi nebude k zahození...

AzBox HD Elite E2 RSI 1.6, DVB-S2 + DVB-T, motor SG-2100 USALS
tato
Nováček
Nováček

Příspěvek od tato »

tuti píše:Provozuju ICE verzi Skylinku a běží relativně bez problémů - relativně souvisí s testy SurfLocku, kdy se občas karta sekla a byl potřeba restart Multicasu. Proto jsem pak přešel na newcs a ten běží v pohodě. Při zprovoznění existoval ještě jeden zádrhel a to v tom, že emu nezvládaly inicializaci karty, takže po zkušební době bylo zakódováno - je to jednorázová věc. Pokud to máš pro použití v rodině a Skylink bude pokračovat ve všemožných testech, pak certifikovaný CAM asi nebude k zahození...
Bohužiaľ certifikovaný CAM modul Neotion+ s AZBOXOM nespolupracuje, aspoň nie v fw. v ktorých som ho testoval. Bez problémov ide IrdetoCI+ od Smitu.

vicini
Nováček
Nováček

Příspěvek od vicini »

A funguje vám sdílení , byť třeba jen neplacené nabídky? Nechce se mi kupovat další kartu a karta NeXT vyžaduje pravidelné placení. Díky za info.

AZBox HD Elite HDD Smasung 2,5 S2 Portable 320 GB @ A200 HD HDD Verbatim 3,5 500GB fw.new karta Skylink, mgcamd @ newcs , Inverto monoblok twin 2x LCD Phillips 42+26
tear12
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tear12 »

ten modul od smite to je ono?

Obrázek

a co tento modul neodzkoušel ho již někdo v Azboxu?
Modul Irdeto/Cryptoworks Mascom (sw 1.23)

Obrázek

Azbox Premium HD, Seagate Pipeline HD 1 TB, DVB-T tuner, fw openRSi-openPLi 3.0 kernel 3.3.1, oscam ymodv, Skylink, Astra 19,2 a 23,5, twin monoblock Mascom
tato
Nováček
Nováček

Příspěvek od tato »

Áno je to ten prvý. A ten druhý - Mascom by som mal mať pravdepodobne zajtra, potom dám info.

VraKo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od VraKo »

tato píše:Áno je to ten prvý. A ten druhý - Mascom by som mal mať pravdepodobne zajtra, potom dám info.
Tato, můžu dotaz. Rozumím tomu správně tak, že v modulu : SMIT-IRDETO CI+ SECURE PLUS (ten co je na obrázku výše) budou fungovat katry Skylink : ICE karta (CAID 0D96), Irdeto karta (CAID 0624) ?

A včetně bezproblémového průchodu EMM ?

AZBox HD Premium - Enigma2 - OSCam/Mgcamd/CCcam
tato
Nováček
Nováček

Příspěvek od tato »

VraKo píše:
tato píše:Áno je to ten prvý. A ten druhý - Mascom by som mal mať pravdepodobne zajtra, potom dám info.
Tato, můžu dotaz. Rozumím tomu správně tak, že v modulu : SMIT-IRDETO CI+ SECURE PLUS (ten co je na obrázku výše) budou fungovat katry Skylink : ICE karta (CAID 0D96), I-deto karta (CAID 0624) ?

Je to Irdeto modul, takže na ICE karte ide len Irdeto. EMM prechádzajú bez problémov, ak by si chcel následne použiť kartu v CRW tak len v internej čítačke.

VraKo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od VraKo »

tato píše:
VraKo píše:
Tato, můžu dotaz. Rozumím tomu správně tak, že v modulu : SMIT-IRDETO CI+ SECURE PLUS (ten co je na obrázku výše) budou fungovat katry Skylink : ICE karta (CAID 0D96), I-deto karta (CAID 0624) ?

Je to I-deto modul, takže na ICE karte ide len I-deto. EMM prechádzajú bez problémov, ak by si chcel následne použiť kartu v CRW tak len v internej čítačke.
Ještě dotaz, když na ICE kartu nechám v tomto modulu projít zápisy, tak že bude funkční v režimu Irdeto, tak potom pojede tato karta i v uničtečce azboxu, ale v režimu cryptoworks ?

tato
Nováček
Nováček

Příspěvek od tato »

VraKo píše: Ještě dotaz, když na ICE kartu nechám v tomto modulu projít zápisy, tak že bude funkční v režimu I-deto, tak potom pojede tato karta i v uničtečce azboxu, ale v režimu cryptoworks ?
Nemám si to ako overiť, keďže z ICE karty sa nedajú vytiahnúť zápisy, ale karta mi nešla, vložil som ju do modulu aktivovala sa a následne mi ide aj CRW v internej čítačke, predpokladám, že to nebola len náhoda.

VraKo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od VraKo »

tato píše:
VraKo píše: Ještě dotaz, když na ICE kartu nechám v tomto modulu projít zápisy, tak že bude funkční v režimu I-deto, tak potom pojede tato karta i v uničtečce azboxu, ale v režimu cryptoworks ?
Nemám si to ako overiť, keďže z ICE karty sa nedajú vytiahnúť zápisy, ale karta mi nešla, vložil som ju do modulu aktivovala sa a následne mi ide aj CRW v internej čítačke, predpokladám, že to nebola len náhoda.
Takže dnes mi dorazil modul CAM IRDETO Pi-sys CI+ SMIT, zasunul jsem modul do azboxu, vložil mrtvou ICE kartu, dal jsem reautorizaci a okamžitě naběhla, v uničtečce pak funguje taky, ale jako CRW a samozřejmě bez průchodu zápisů.
Tato, dík za dobrý typ. :55:

tato
Nováček
Nováček

Příspěvek od tato »

VraKo píše:
tato píše:
Takže dnes mi dorazil modul CAM I-deto Pi-sys CI+ SMIT, zasunul jsem modul do azboxu, vložil mrtvou ICE kartu, dal jsem reautorizaci a okamžitě naběhla, v uničtečce pak funguje taky, ale jako CRW a samozřejmě bez průchodu zápisů.
Tato, dík za dobrý typ. :55:
Rád som poslúžil, rovnako funguje aj modul Mascom Irdeto-Cryptoworks, len ten má aj možnosť nastaviť CRW priamo v module.

Yano
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Yano »

Zdar,
mozno blba otazka, ale ako je na tom origo FW a "CAM I-deto Pi-sys CI+ SMIT" z pohladu uzivatela?
Viem ze s*are a bloker nepojde, ale shift, nahravanie a pozeranie druheho programu z rovnakeho TP to zvlada ?
J.

VU+ SOLO2 (BH/VTI), Toshiba SATA 500GB, DG 380S Speedy 90E-4W, PHILIPS 42PFL8404H/12
AZBOX Premium HD (1xDVB-S), (RTI1.7), SATA Samsung ECO Green 1TB, oscam 0D96
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“