Já jsem přešel až z 2371 - takže některé poznatky budo rozdílové z této verze
(přechod udělán takto: výmaz všeho-továrko-format AA-patch-tovarko-nastavení parametrů(ponecháno angl.menu)+boot, výmaz patche z download-u, inst.pluginů,inst.setingu+boot)
1) první naistalování pluginů newcs, mgcamd, multicas z azboxworld.com se nějak nepovedly - po jejich naintalování nebyly následně v seznamu add-onů. Pro druhé jsem instalovat jeden po druhém a vždy to zkontrolabval zda to tam je a už to bylo OK)
2) vždy jsem používal pluginy výhradně z azboxworld.com, ale newcs, který tam je, mě nechodil se skylink kartou, takže jsem použil newcs_FULL i islaremoty a Skylink mi už jde.
3) Při přesování programů v oblíbených pomocí funkce "MOVE" po potvrzení přemístění zůstane číslo programu stejné, takže:
- pokud se pak pohybujete v seznamu pomocí číselné volby jste na úplně jiných programech
- to samé při přímé volbě programu v seznamu (spustí se program, ketrý na dané pozici "byl" předtím)
- při pohybu po programech pomocí +- volby se to chová také velmi zajímavě
Vše se vrátilo k normálu pokud jsem přešel do Settingu a pak zpět na TV.
(jako výchozí setting programů jsem použil tento od Dempsey-ho:
viewtopic.php?f=84&t=3956 )
4) při sledování TV jsem si všimnul pravidelného velmi krátkodobého vysazení zvuku v délce cca desetiny sekundy. Nejprve jsem to spozoroval (tedy spíš uslyšel) na NovaHD, ale pak i na jiných (i SD) prg. Děje se to v itervalu cca 5 až10 sec.
5) nejde mi nahrávat z EPG (což mi zatím vadí nejvíce), ani z multi ani ze single, (zadaná volba nahrávání ani neudělá červené R a pochopitně není v seznamu "reserved"). Nahrávání jsem musel zadat přes "malé" menu - jak dopadlo, ověřím až budu doma z práce.
6) při přehrávání nahraných SD pořadů velmi dobře funguje rychlé převíjení vpřed i skok vpřed
Tím jsem skončil a šel jsem "do hajan".
Ale ještě mám pád dotazů, které asi souvisí s tím, že jsem šel až z 2371:
7) jak docílit abych neměl u před prg. ikonu satelituA, když mám 7 TP, které pochop. směřují každý jinde. (přepínání dělám pomocí commited a uncommited switch)
8) lze nadále používat SCD, když jsou teď pluginy v jiném adresáři? Já ho spustil dřív než si ověřil, jestli mi před tím (ne)jede Cigi. Teď jede.
Howgh