Funguje uz multi ecm? - konkretne podpora nahravania 2 kodovanych programov. Niekde na fore som sa docital ze to bude v novej verzii image.
OPENXCAS
at camd setup - multicas - we change "camd script editor" to "smartcard interface"
added option "waiting time" at openxcas config, use 'wait=digit', where digit is second on the openxcas.conf, this is useful if you are running 2 or more daemons
- Od soboty ked som nainstaloval FW uz 4x kvalitne vytuhol. Musel som reboot. A to aj pocas sledovania TV ale aj DivX filmu. U predchodzej verzie FW (0.9.1759) som v tomto smere namal problem.
Takze ako som odpojil pripojeny disk s NTFS formatom tak uz startuje AZBOX v pohode a netuhne. Zase pri poslednych 5 zapnutiach ani raz nenabehol mgcamd. Mam tam aj to nove nastavenie na wait=20 ale ani po 2 ci 3 minutach nebezi. Musim ist do plugins a manulane restart a potom uz drzi v pohode.
Inak pocas pozerania a prepinania OK. Uz netuhne a to striedam 3 karty ( UPC, Skylink, CS Link ) takze pohoda az na ten start. Toto mi robil aj DB 5620 a aj INETBOX300. Tak neviem asi neduch mgcamd :-)
AZBOX HD Elite, parabola Gibertini 90cm, okuliare na 3xLNB Invacom 0,3dB, DiSEq 4xLNB EMP Centauri, druzice 19,2 - 23,5 - 13,0., Pristup k UPC, SKYLINK, CSLINk. Reciever Onkyo TX-SR605.
Plugins chcecker som zatial neskusal. Kamos, ktory ma upozornil na AZBOX a doviedol ma k nemu :-) tak ako ja pred par mesiacmi jeho k DB. Nepouziva PluginChecker a nema s tym problem vo verzii 2032. Takze asi spravim uplne od nova upgrade FW spolu s formatovanim user area. Snad to pomoze. Hoci som po upgrade dal system reset ci default ci ako sa to vola ale mozno tam nieco ostalo od predchadzajuceho FW 1759 ktory som tam mal.
AZBOX HD Elite, parabola Gibertini 90cm, okuliare na 3xLNB Invacom 0,3dB, DiSEq 4xLNB EMP Centauri, druzice 19,2 - 23,5 - 13,0., Pristup k UPC, SKYLINK, CSLINk. Reciever Onkyo TX-SR605.
Pise se tady o disku formatovanem na NTFS, pritom je znamo ze si AzBox s timto formatem alespon pri nahravani nerozumi. Ja bych se spise priklonil k nativnimu formatovani linuxem a pak bych testoval.
Do AzBoxu HD Elite bez emulace jsem nainstaloval fw 0.9.2032. Nový modul Cryptoworks Irdeto s bílou kartou T&T však programy SkyLink nedekóduje. Karta je bez problémů funkční v Humaxu 5500, modul jsem zatím nikde jinde nezkoušel. Kde by mohla být chyba? Nefunkční modul nebo je třeba něco udělat s AzBoxem?
A skúšal si na FAT32 nahrávať niečo čo by zaberalo viac ako 1GB ? Mne to po 1GB ukončilo nahrávanie a nedokázalo pokračovať ďalej - nerozdelilo súbor, aspoň teda pri starších fw., nechce sa mi preformátovávať neustále disk. Teraz mám ext3 a po sieti nie je žiadny problém so zápisom na HDD ani vo Windowse.
Ja som si dnes vsimol rovnaky problem. Rovnaky CW modul, len kartu mam modry SKYLINK a nejde mi pre zmenu CT1, CT2...
Doteraz som si to nevsimol, lebo som mal v citacke Gital, ale dnes som ju vybral a toto ma trosku zarazilo. Nechal som kartu dlhsie bezat, ci sa nenatiahnu kluce, ale nie... Nie je to tym