Lidičky měl bych dotaz ohledně instalace tohoto E2, mám na AZtku již trošku prehistorickou Enigmu a poslední dobou mám problémy s novými ČT HD a ČT HD 2 vždy se po nějakém čase zakousnou a pomuže jen restart přístroje, na parabole jsem se dočetl že to některé přístroje dělají a chtěl bych tedy provést aktualizaci přístroje, bohužel jsem to nikdy nedělal, nejsme úplná lama ale přece jenom....... je tu někdo kdo by třeba za mírný peniz provedl komplet přeinstalaci AZ Boxu Premium na novější stabilní E2 ? nebo bych to s Vašimi rady možná zvládl sám
Co by bylo nejlepší do ní nainstalovat, ten OpenATV se mi zdá docela good a pak ještě HDMU Images a nebo OpenRSi 3.0 - 3.9.2 ?
skromný dotaz,na azboxu enigmu uz mam starší,když bych si chtěl nahrát tuto poslední musím též přes azup?kcemu ten azup je vlastně dobrý?
díky za odpoved
Azup je jedna z aplikací, která se v Rescue mode spojí po LAN síti s AZBoxem a z PC kde běží uploaduje do AZBoxu nový image. Po úplném dokončení uploadu se provede restart AZBoxu a nově nahraný image naskočí. Pozor, AZBox musí být pro tento upload připojen do LAN přes kabel, ne wifi!!!
Pro nahrání image OpenRSI se standardně používá Azup. Pro nahrání některých jiných image jako například OpenSPA je lepší použít pro nahrání Morly´s admin tool. Hlavní rozdíl aplikace Morly´s admin tool pro upload Enigmy do přijímače je možnost úpravy velikosti hlavní partice DOM, kde je image nahraný. Je to dáno velikostí konkrétní Enigmy, případně zda chce uživatel mít jinak rozdělený prostor z důvodu použití dalších pluginů.
Já osobně používám v poslední době Morly´s admin tool a nastavuji si jinak velikosti particí na DOM. Azup má tuto operaci nastavenou uvnitř aplikace a nelze tak upravovat velikosti vytvářených particí (hlavní, swap,...).
neinstaloval jsem nejnovější OpenATV 6.0, a není v něm plugin hbbtv, a když hledám ve stáhnutí nových pluginů, tak tam taky hbbtv není, poradíte někdo co s tím?
fps píše:neinstaloval jsem nejnovější OpenATV 6.0, a není v něm plugin hbbtv, a když hledám ve stáhnutí nových pluginů, tak tam taky hbbtv není, poradíte někdo co s tím?
Ahoj máš v openatv češtinu?
Koupil jsem azbox v Německu a je tam předinstalovaný openatv 6 jen angličtina a němčina.
tak to si budeš muset češtinu nahodit ručně do přijímače http://forum.satdigitalne.cz/viewtopic.php?f=224&t=4964, a nebo přeinstalovat image, v jednom bodě se to pta zda chceš nechat i ostatní jazyky, a nebo se mají smazat, což zřejmě bude tvůj případ