Fw 1.52

Odkaz na firmware Dreamsky NXP256 HD a diskuze k Fw.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
daja40

Re: Fw 1.52

Příspěvek od daja40 »

pablo64 píše:
oto22 píše:je to terez okej treba zapnut patch f1-0000-zobrazi sa browser.konečne všetko funguje super
to myslis važne s tym ze sa zapne web browser po f1+0000 .Myslim ze taky hmat ani neexistuje :D aspon mne to nefacha :))
Prosím, nedal by jsi náhodou svůj setting ke zdílení, myslím pro verzi 1.52, díky.

oto22
Nováček
Nováček

Příspěvek od oto22 »

čo trepeš všetko funuje na 100 percent

Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od Thomik1 »

caspr píše:jen tak mimo mísu , kdyby každej uživatel podpořil g-s...e třeba 100kč ročně což je uplný houby co by uživatel zalepil za rok u nějaké společnosti , tak by se to dalo zlepšit , já osobně bych do gčka i hodil 500kč za rok a vůbec by mě to nebolelo za to co poskytují , má někdo link kam můžu poslat almužnu ?
Když by jsi tak rád někoho podporoval!!!Tak proč nepodpoříš toto fórum,kde čerpáš užitečné informace .http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... =18&t=6268
Už jen tím, že sem tam klikneš na google reklamu nebo finanční částkou možností je dost.

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
caspr
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od caspr »

vím že i reklamama se dá pomoct , a ktěmhle kličkám sem se dostal náhodou , já na televizi nekoukám ale malinkej na pohádky.Možná vás potěším nastínil jsem Gčko kamarádovi co má páku to rozšířit protože má i-net společnost , je pro něho priorita tohle než strem TV když sem mu vysvětlil jak to círka funguje.Pokud by mi někdo chtěl poradit tak se ozvěte , servery nejsou problém. Ale jen SZ a po té když tak osobní schůzka.

Dreamsky NXP256 HD 23,5E a 13W
rada Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od rada »

Uvědom si, že ani Gshare, stejně tak i jiný způsob sdílení karet není legální, myšleno placený

Night
Nováček
Nováček

Příspěvek od Night »

Night píše:
pablo64 píše:
Night píše:no mne fungovalo "ok" len jeden den, dnes rano proste vypadol zvuk a uz nejde na ziadnom kanaly. skusal som znovu nahrat FW, tovarko, atd... nepomohlo :-/
nedaval si nahodou seeting z v 1.48 ?
ja som naskenoval po tovarku uplne nanovo skylink cz link , a bez problemov ide krasne vsetko , ziadne zadrhele :87:
ni enedaval som settings. Naskenoval som nanovo skylink, cely vecer pozeral v pohode a na druhy den rano uz zvuk proste nesiel
dal som si vypisat kernel message
a na konci mam

Connecting TS0 to demux#0 - parallel...
tmgdrAudio Warning: PES parser sync'd
tmdlAudioIO Warning: *** tmdlAudioIO_SetStreamType: Set I2S1 source = I2S0 ***
tmdlAudioIO Warning: tmdlAudioIO_SetI2S1Source( 0 )
tmdlMsvd Warning: Waiting 1180ms to present next frame.
tmdlAudioIO Warning: [I2S_0]waiting 41mS for restart!

ked vsak nahram daky program na disk, cez pocitac pripadne druhy dreamsky prehra v pohode so zvukom :-/

Dreamsky NXP256HD
FW 1.52
Dual LNB 19.2° & 23.5°
Skylink ICE
mike69
Nováček
Nováček

Příspěvek od mike69 »

Ja som mal 1.52 v prijímači dva dni a napokon som bol rád, že som sa mohol vrátiť ku pre mňa stabilnej verzii 1.38.

Fw sa zdá byť stabilné, prepínanie celkom svižné, extra movie mi nešlo vôbec, youtube OK, titulky pri prehrávaní filmov sú poriadne oneskorené
a žiadna korekcia nie je možná a okrem toho sa mi moc nezdalo ani G-share...
Bolo tu spomínané, že G-share nijako nesúvisí s verziou fw. Viem, že to tak je, ale mne G-share proste robilo vo verzii 1.52 dosť problémy.
Dal som skenovať programy nanovo (aby nevznikli nejaké problémy so settingami z inej verzie), mal som továrko atď., ale po prepnutí pár kanálov
cez G-share to proste prestalo fungovať a nešli už ani tie kanály, ktoré išli predtým. Po reštarte sa situácia opakovala...
A na Thore sa mi nedali naskenovať programy U tv ani Dance Mooz.
Po návrate na verziu 1.38 ide zase všetko bez problémov. G-share funguje stabilne, U tv a Dance Mooz - no problem...
Takže neviem.

Ja netvrdím, že tento fw je zlý. Ale mne nevyhovuje vôbec.
Niekomu možno takto nevyhovuje 1.38, ale ja s ním nemám vôbec žiadne problémy, takže zostávam pri ňom a upgradovať budem už iba v prípade,
že sa odstránia pre mňa podstatnejšie problémy ako nefunkčnosť youtube...

tessi
Nováček
Nováček

Příspěvek od tessi »

Zdravim,
mam podobny problem - zvuk nejde pres HDMI, jen po optice nebo koaxem.
V podstate mi kernel message haze stejne chyby.
Momentalne mam v.1.42 , ale dela to uz od v. 1.14

Tessi

Naskenoval som nanovo skylink, cely vecer pozeral v pohode a na druhy den rano uz zvuk proste nesiel[/quote]

dal som si vypisat kernel message
a na konci mam

Connecting TS0 to demux#0 - parallel...
tmgdrAudio Warning: PES parser sync'd
tmdlAudioIO Warning: *** tmdlAudioIO_SetStreamType: Set I2S1 source = I2S0 ***
tmdlAudioIO Warning: tmdlAudioIO_SetI2S1Source( 0 )
tmdlMsvd Warning: Waiting 1180ms to present next frame.
tmdlAudioIO Warning: [I2S_0]waiting 41mS for restart!

ked vsak nahram daky program na disk, cez pocitac pripadne druhy dreamsky prehra v pohode so zvukom :-/[/quote]

DREAMSKY NXP256HD , FW 1.21, Oscam active, Dual LNB - 19,2 ; 23,5
tras Slovakia
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od tras »

Toto som mal aj ja,tak isto, ale problém bol v TV. Ten TV ide už iba na scart a vstavaný DVBT.

Amiko A3
AMIKO A3 Combo
Formuler F3
tessi
Nováček
Nováček

Příspěvek od tessi »

tras píše:Toto som mal aj ja,tak isto, ale problém bol v TV. Ten TV ide už iba na scart a vstavaný DVBT.
No v TV to neni, ta beha OK s PS3 i se signalem z notasu i z PC [ po HDMI , kabel cca 10 m].
Samo, ze jsem to zkousel i na jinych TV a problem je na 100% v Dreamu.
Tessi

DREAMSKY NXP256HD , FW 1.21, Oscam active, Dual LNB - 19,2 ; 23,5
Night
Nováček
Nováček

Příspěvek od Night »

tessi píše:
tras píše:Toto som mal aj ja,tak isto, ale problém bol v TV. Ten TV ide už iba na scart a vstavaný DVBT.
No v TV to neni, ta beha OK s PS3 i se signalem z notasu i z PC [ po HDMI , kabel cca 10 m].
Samo, ze jsem to zkousel i na jinych TV a problem je na 100% v Dreamu.
Tessi
Dik chalani skusim to cez koax, uvidim ci Dreamsky znovu pocestuje na reklamciu

Dreamsky NXP256HD
FW 1.52
Dual LNB 19.2° & 23.5°
Skylink ICE
daja40

Příspěvek od daja40 »

daja44 píše:
daja44 píše:Jako bych si ho dnes vymodlil, dnes ho stáhnu zítra testnu a dám vědět, předem na co se zaměřím ostatní testovat nebudu, nepotřebuju to a je to pro mě zbytečný. Co budu testovat.
1. Kartu Skylink ICE, stabilitu.
2. Rychlost přepínání programů včetně HD.
3. Blocker
4. G....e
Tak po dvou dnech s kartou Skylnk ICE a settingem vytvořeným na 1.48.
1. Jednou hláška kódované nebo bez obrazu, pomohl až VYP, ZAP, zadním vypínačem.
2. Přepínání celkem svižné asi stejné jako u verze 1.48, možná trochu rychlejší přepínání na HD.
3. Blocker funkční, zatím jsem nezkoušel jestli jde vůbec vypnou.
4. G....e funguje, ale u mě klasika, jak se mu chce jen HBO jede celkem stabilně.
Tak opět nějaké mé poznatky:
-Hláška Smart card out, nějak tak ta hláška, omlovám se za zkomolení, oscam samozřejmě vypnut oba dva a více krrát.
U mně asi největší moucha co mi vadí, děje se to asi jednou za dva dny, pomůže zap, vyp, zadním vypínačem.
Vrátil jsem setting vytvořený ve verzi 1.48, vytvořený ve verzi 1.52 nepomohl na ono Smart card out, tak jsem vrátil zpět 1.48
setting, který mám vytvořený k obrazu svému a je pro mě dost nesmyslné tvořit stále setting v každém novém firmware, když vlastně nevím jestli to k něčemu bude.
-G....e jak kdy, ale to je jak psal Marsim dle vytížení serveru a já souhlasím.
-Blocker jsem omylem zapomněl zapnout asi tři dny a stále sat frčí, tak asi jako v předchozích verzích je zaplý stále.

fuskaj
Nováček
Nováček

Příspěvek od fuskaj »

Chlapy teraz som skusal 1.52, a veru nie som poteseny. Postup: Tovarko, instalacia , tovarko a nacitanie nastavenia. Zaciatkom som sa aj potesil ze prepinanie je rychlejsie bez hlasok, Gshare aj zacalo ist ako predtim , ale po chvili ked som prepinal stanice tak prestalo ist uplne, co mi vzdy islo vacsina stanic, tak som sa vratil poprepinat stanice so mam oficialnu kartu Skylink, prepol som ale 4 stanice a potom mi zacalo pisat ze KODOVANY KANAL, nekodovane stanice isli normalne. ale kodovane stanice zo Skylinku prestali ist uplne. Resetol som a znovu ten isty postup a znovu ten isty vysledok, toto som skusal ale 3x este.Skusal som aj vyp -zap path, aj citacku a nic nepomohlo az reset, Jednoducho co boli kodovane stanice aj s Gshare prestali ist - kodovany kanal pisalo . Vratil som sa spat na 1.40 a ghare nabehlo hned vacsina stanic ako vzdy predtim, a skylink funguje, az na to prepinanie co som mal aj pretim obcas dlhsie trva,Co poradite? Este rozmyslam skusim, tam znovu dat 1.52 a nanovo naladim vsetky stanice, ci tam nieco nieje este zblbnute v tom mojom nastaveny. Moze byt aj tam chyba? Ale ked vsetci pisete aky ste spokojny no nechapem,

Showbox HD 5000 Vitamin + Dreamsky-NXP-256HD
13,0°E + 19,2°E + 23,5°E
pablo64
Nováček
Nováček

Příspěvek od pablo64 »

no u mna pohoda , 1.52 samozrejme skenoval som vsetko nanovo , skus

VU+ ZERO
Dreamsky NXP256 HD,
kovacikm78
Nováček
Nováček

Příspěvek od kovacikm78 »

Mne tiež po upgrade píše na skylink karte CW kodovaný kanál. tovarko nepomohlo...
poradí niekto?

Odpovědět

Zpět na „Odkaz na firmware a diskuze k FW“