Kód: Vybrat vše
Petans?
Moderátor: By.Bob
Kód: Vybrat vše
Petans?
digitv píše:Mně satelitní technika nikdy neživila a neživí. Mám to jako hobby. Bohužel, když věci nefungují jak mají, tak mně to vadí. No o5 jsem se odpovědi nedočkal, který FW je funkční se SkyLink kartou. Nevypínat box mně napadlo, ale jen se děsím toho, až si koupím nové auto, aby mne nepotkalo to samé. Chceš využívat všechny funkce co proklamujeme? Tak nechej auto celý život nastartované!!!!Opravdu rada nad zlato. Tak radil v neděli v telce i ten váš Babiš.
Áno,presne tak je to aj pri inštalácii fw na octagone s7,možem potvrdiť,pred inštaláciou prebehne proces erase a potom inšt.fw.petans píše:To je prave ono, kde se ti vezme po preinstalovani fw ta nabidka jestli obnovit ze zálohy, kdyz pises ze po tovarnim nastavení se vse vymaže.
Ano, nejdriv se objevi Erase a postupna procenta do 100, pak instalace s procenty jak pises.
ak je cielom mat cisty system, tak tuner vymaze config a programy v beziacom systeme, chlapci, cize po resete nastaveni na tovarenske nastavenie jednoducho tieto data system nepouziva = ako keby neboli (rovnako v PC, ked date data vymazat, tak oni tam ostanu, nielen v kosi, az dovtedy kym sa neprepisu inymi a aj tak sa daju rekonstruovat)petans píše:To je prave ono, kde se ti vezme po preinstalovani fw ta nabidka jestli obnovit ze zálohy, kdyz pises ze po tovarnim nastavení se vse vymaže.
Erase, ale vies co maze? Podla mna maze miesto pre novy FW vo flaske = maze stary fw, nemaze uzivatelske data ani cofing, tie su ulozene na disku a odtial ich system natahuje pri strate.petans píše:... pred tim mazanim (Erase) se samozřejmě jeste stahuje fw, ten pruh o kterém pises. Takže 3 etapy.
One more time - vieme co presne sa maze pri ERASE?Jsmiht píše: Áno,presne tak je to aj pri inštalácii fw na octagone s7,možem potvrdiť,pred inštaláciou prebehne proces erase a potom inšt.fw.