RTi Core v1.2 Enigma 2

Diskuze E2

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

remac
Nováček
Nováček

Re: RTi Core v1.2 Enigma 2

Příspěvek od remac »

jo diky, už jsem si to taky našel. Každopádně díky za rychlou odpověď. Už to fachá. :106:

AZBOX PREMIUM HD - HDD Samsung 1 TB SATA II - motorSG2100 - TV Panasonic VIERA TH-42PX80E - AV Receiver Panasonic SA-XR59
kitrab
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kitrab »

fungují vám zápisy přes oscam ?
tak nějak jsem to nerozchodil zatím.

AZ BOX HD premium, HDD WD GP SATAII 1 TB,E2 v1.2 / FW5308, Panasonic plasma 42"
Fishburn Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 55 poděkování
Dostal poděkování: 14 poděkování

Příspěvek od Fishburn »

ano zápisy jdou v oscamu i v cccamu
záleží také na tvé konfiguraci v v etc/tuxbox/config a jakou kartu používáš.. u ICE nelze přjímat zápisy pokud se nepletu....zatím

AzBoxE.,SG2100,Par 90,1xTwinQuad , TV-Sharp 3D Ult
E2 OpenRsi 3.0 v.21.7.2013 CCcam 2.3,9.
Amiko Alien Min OpenATV 6.3,OSC r11438 sh4
Formuler F4 Turbo Combo hevc
OpenATV 6.4 ICE irdeto 0624 Oscam svn r11507+ CCcam 2.3.9 Aktive
fdriver
Nováček
Nováček

Příspěvek od fdriver »

Tak som sa zoznamil konecne s Enigmou2. Oproti povodnemu firmwaru sa to neda ani porovnat. Skusal som zakladne veci TV, prepinanie, Oscam, CCCam.

Narazil som ale na jeden problem. Ak vypnem prijimac (cez DO) do stand-by a potom zapnem HDMI uz nenabehne. Cez scart ide, ale cez HDMI iba tma. Pomoze len reboot prijimaca. Ma niekto tento problem ??? Da sa to nejako osetrit ?

Co sa tyka CAM - cccam bez problemov, vzdialeny share, localna karta (odskusana 0D03 a 0D0F) bez problemov aj so zapismy.
Oscam + DVB api takisto bez problemov vzdialeny share a localna karta, akurat nejdu zapisy (pokial k oscamu pouzijem mgcamd zapisy lezu, vsetko sa tvari OK, ale obraz ani zvuk nenabehne (vypnute DVB api). Oscam som pouzil v1.2 unstable (mam odskusany na PC masinach) mozno aj preto problem s tymi zapismy. MGcamd som nerozchodil ani s Newcs.

Zaver vsetko v podstate stabilne, rychle a bez problemov. Az na to vypinanie do STANDBY. (Poradi niekto co s tym ? )

Pristroj AZBOX Elite

abdulmp
Nováček
Nováček

Příspěvek od abdulmp »

Zdar ludia, a ako ten streaming - funguje vam alebo nie?? Alebo existuje nejaky fix/addon/plugin ktory ho rozbehne? - to je jedna z veci ktora sa mi doma fakt hodi - tak ako to fungovalo napr. na IPBoxe (sledovanie a prepinanie cez DreamStreamer...)

Azbox HD Elite fw Enigma 2 OpenRSI 3.0 cccam 2.3.0, Skylink, ab ipbox 250s abenigma 1.0.9 , cccam
kitrab
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kitrab »

stream jsem zatím nerozjel.

jak jste na tom při vypnutí boxu do stand by režimu ? obraz vytuhne a HDMI je pořád krmeno signále. to se mi moc nelíbí.
nezkoušel někdo měřit spotřebu ve stand by režimu ?

Stevo102
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Stevo102 »

K tomu streamu, použil som fix pre verziu 1.1, stream síce nabehne ale obraz sa rozpadáva a zvuk ide len občas, je to nepoužitelné. Ale skúste aj niekto iný, možno to pôjde.
Inak celkom slušný fw, je trochu spomalený oproti predošlým, možno je to tým funkčným epg keďže sa načíta pri každom programe.
Nahráva OK, ale nahrávky sa nedajú prehrať ani cez tlačítko GUI a ani cez mediacenter (nutný reboot - zamrzne),
Timeshift - rozsýpa sa obraz nepoužiteľné (ale nezamrzne),
Mediacenter - avi bez problémov, DVD super aj z menu kde sa dá pohybovať a vyberať, mkv tiež bez problémov (skúšal som mkv s veľkosťou niečo cez 16GB)
CCCam - bez problémov ako vždy
Oscam - robí mi drahoty a nechce ísť ako má

Súbor rozbaliť a nainštalovať ako ipk balíček
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

AZBox HD Premium, HDD Seagate barracuda 500GB 7200 rpm, CCcam 2.1.3 (Skylink), 3xTwinLNB + diseqc 4in1 - 19,2E 23,5E a 1W, Enigma 2 RTi Core v 1.7.0
abdulmp
Nováček
Nováček

Příspěvek od abdulmp »

Stevo102 píše:K tomu streamu, použil som fix pre verziu 1.1, stream síce nabehne ale obraz sa rozpadáva a zvuk ide len občas, je to nepoužitelné. Ale skúste aj niekto iný, možno to pôjde.
Inak celkom slušný fw, je trochu spomalený oproti predošlým, možno je to tým funkčným epg keďže sa načíta pri každom programe.
Nahráva OK, ale nahrávky sa nedajú prehrať ani cez tlačítko GUI a ani cez mediacenter (nutný reboot - zamrzne),
Timeshift - rozsýpa sa obraz nepoužiteľné (ale nezamrzne),
Mediacenter - avi bez problémov, DVD super aj z menu kde sa dá pohybovať a vyberať, mkv tiež bez problémov (skúšal som mkv s veľkosťou niečo cez 16GB)
CCCam - bez problémov ako vždy
Oscam - robí mi drahoty a nechce ísť ako má

Súbor rozbaliť a nainštalovať ako ipk balíček

Ahoj, toto som nasiel uz vcera na enigma fore nainstaloval som to bez chyb do v 1.0 fix ale ako spustit to streamovanie - z webinterface (playlist som spustal v novom vlc aj v vo vlc 0.8.6. c - aby mi fungoval aj firefox plugin) ale obraz nikde... Ludia tam pisali ze to rozbehli na aplikaciach pre iPad a podobne - existuje nieco take (aplikacia) aj pre enigmu 2 a azbox HD co funguje pod windows a prehrava stream kanalov s prijimaca ?

Azbox HD Elite fw Enigma 2 OpenRSI 3.0 cccam 2.3.0, Skylink, ab ipbox 250s abenigma 1.0.9 , cccam
Paveljr
Nováček
Nováček

Příspěvek od Paveljr »

Zdravím, nezkoušel někdo změřit spotřebu přijimače ve spánku? Jde mi o to, že sdílím kartu v azbox do dalších 3 přístrojů a oproti originál firmware se mi nelíbí vysoká spotřeba ve spánku ( pouhém sdílení...). Díky

kitrab
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kitrab »

vidím podobně viz. můj příspěvek výše.
nezbude než to změřit, musím doma pohledat wattmetr a uvidím.

remac
Nováček
Nováček

Příspěvek od remac »

Stream s fixem se rozjel a funguje dobře, neseká se. Občas se ale stane, že při přepnutí nejde zvuk. Zkoušeno ve WebControl na WebTV s prg. SD i HD.

AZBOX PREMIUM HD - HDD Samsung 1 TB SATA II - motorSG2100 - TV Panasonic VIERA TH-42PX80E - AV Receiver Panasonic SA-XR59
karlos66
Nováček
Nováček

Příspěvek od karlos66 »

kitrab píše:vidím podobně viz. můj příspěvek výše.
včera jsem to měřil, 22W :-(

Stevo102
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Stevo102 »

remac píše:Stream s fixem se rozjel a funguje dobře, neseká se. Občas se ale stane, že při přepnutí nejde zvuk. Zkoušeno ve WebControl na WebTV s prg. SD i HD.
To je zaujímavé, mne ten stream nechcel ísť čisto, neviem prečo. Inak na tom fóre písali že to nieje pre 1.0 ani 1.0fix, je to pre ovládače použité vo v1.1 a v1.2

AZBox HD Premium, HDD Seagate barracuda 500GB 7200 rpm, CCcam 2.1.3 (Skylink), 3xTwinLNB + diseqc 4in1 - 19,2E 23,5E a 1W, Enigma 2 RTi Core v 1.7.0
Stevo102
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: ScalingMode fix daemon

Příspěvek od Stevo102 »

doga67 píše:Už mě nebavilo neustále nastavovani spravného poměru stran tak jsem vytvořil jednoduchy ale funkcční fix:
scalingmode-fix-daemon.tar
Instalace:
přiloženy suobor nakopirovat do /home/root
cd /
tar xf /home/root/scalingmode-fix-daemon.tar
reboot

Pak:
Přes ScalingMode plugin vybrat požadované zobrazeni.

Nastaveni přežije i reboot boxu :-]

NOTE:
Funkční od RC6 výše
U RTI 1.1 a 1.2 po přebnuti programu muže během prvních dvou sekund obraz prbliknout než se ustálí spráné nastavení.

:87:
Super, pamätá si aj po reboote, a dokonca funguje aj v mediacenter. Konečne koniec roztiahnutým hlavám :D

kitrab
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kitrab »

karlos66 píše:
kitrab píše:vidím podobně viz. můj příspěvek výše.
včera jsem to měřil, 22W :-(
to je dost brutus :(. 2,5 kč/den ......otázka kolik bere orig. FW.

Odpovědět

Zpět na „AZ HD Diskuze E2“