ad1/ problematiku druheho tunera som na tomto fore /otazka ohladom pridania/ nikdy neriesil a nemam vobec potrebu riesit ci je mozne pridanie do AzBox Premium
ad2/ reagoval som len na objektivnu vec, ktora bola deklarovana vyrobcom, a kedze vyrobca je od nas vzdialeny, tak deklarovana firmou ktora znacku Azbox pre SK a CZ trh zastupuje /vid vyssie/ a od ktorej vacsina predajcov nakupuje
ad3/ to ze ti niekto napise krutu realitu ze dalsi S2 tuner nie je mozne pridat /aj ked na zaciatku sa to marketingovo deklarovalo/ nie je snad chyba daneho uzivatela, a ze vyjadri svoju nespokojnost? no mily dempsey potom kazda nespokojnost, ktora tu bola publikovana /napriklad fw/ by musela byt tvojou osobou zabanovana /ved nech sa kazdy ide stazovat podla tvojej logiky tam kde nakupoval/
ad4/ nerob z ludi blbcov... a niekedy je lepsie ustupit ako drzat sa "klamlivej pravdy" ... nikto nie je dokonaly
alfa

ps: Problem occured please reboot your System od fw 0.9.3661, ale drzis bobrika mlcanlivosti, ze? ... kludne ti zaplatim 100EUR, ak mi spojazdnis AzBox bez tejto hlasky s fw po 3661

ak by sme sa naaahodou na tomto fore nevideli, tak vsetko dobre, a nech sa dari... peace! ahooooooj