Gshare odpojene

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

Blacker91 Czech Republic
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 10 poděkování

Re: Gshare odpojene

Příspěvek od Blacker91 »

jerry00 píše:A nemáš nějak zle nastavený router? Port forwading ,NAT nebo něci podobného? Nemáš v síti náhodou aktivní více jak 1 DHCP server? Vypadá to na blokaci portu nebo IP adresy Gsgare reveru... Nemůže být chyba v tom?

Blokovanej port tezko rict psal ze oscam special mu jede a youtube pokud se nepletu taky takze propojenej s netem by byt mel tezko rict taky uz nevim co s tim

Dreamsky 7500&7000
Dreamsky NXP 256
Radek Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od Radek »

2 Karlov : Pokud vím, na příjem Gshare a české nabídky stačí mít zapnutý jen server č.40.
Sám jsem to tak na programy Skylinku používal.
Server č.40 je standartně nastaven na GSh2 a je to tak dobře.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411
par32
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od par32 »

Radek píše:2 Karlov : Pokud vím, na příjem Gshare a české nabídky stačí mít zapnutý jen server č.40.
Sám jsem to tak na programy Skylinku používal.
Server č.40 je standartně nastaven na GSh2 a je to tak dobře.
Mne ani jeden z tych serverov nepiše datumy....a stale odpojene....nech robim čo chcem...

jerry00
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerry00 »

Zkus nahodit fw 1.58 beta 012 z tohoto fóra ( NXP256_satdigitalne_beta0.12_no_WEB.rar) . FW 1.70 je nějaký zahraniční zmetek, který ne na všech svéhlavých NXP 256 běhá zodpovědně. Jo a pro jistotu smaž vnitřní flešku, tam můžeš mít taky něco zazálohovaného.

Vitamin 5000, Dreamsky NXP256, VU+UNO
par32
Nováček
Nováček

Příspěvek od par32 »

jerry00 píše:Zkus nahodit fw 1.58 beta 012 z tohoto fóra ( NXP256_satdigitalne_beta0.12_no_WEB.rar) . FW 1.70 je nějaký zahraniční zmetek, který ne na všech svéhlavých NXP 256 běhá zodpovědně. Jo a pro jistotu smaž vnitřní flešku, tam můžeš mít taky něco zazálohovaného.
Skusim zajtra najprv firemne nastavenia ,potom ten zakladny soft a až tak 1.58 a firemne nastavenia.Dam potom vedieť ako to dopadlo.Vdaka a prijemny večer všetkym :100:

Radek Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od Radek »

par32 píše:Mne ani jeden z tych serverov nepiše datumy....a stale odpojene....nech robim čo chcem...
To je divný a máš ty servery zapnuté ???
Zkus zapnout nějaký server od č. 8 do 40 zeleným tlačítkem.

Ale předpokládám, že ano ...
Pokud ano, pak už bych to opravdu viděl na nějakou špatnou komunikaci s routerem, ikdyž ti jedou přes LAN jiné věci.
Asi bych zkusil přehrát FW, jak ti tady někdo radil. Někde je nějaká bota :28:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411
par32
Nováček
Nováček

Příspěvek od par32 »

Radek píše:
par32 píše:Mne ani jeden z tych serverov nepiše datumy....a stale odpojene....nech robim čo chcem...
To je divný a máš ty servery zapnuté ???
Zkus zapnout nějaký server od č. 8 do 40 zeleným tlačítkem.

Ale předpokládám, že ano ...
Pokud ano, pak už bych to opravdu viděl na nějakou špatnou komunikaci s routerem, ikdyž ti jedou přes LAN jiné věci.
Asi bych zkusil přehrát FW, jak ti tady někdo radil. Někde je nějaká bota :28:
Takže pani skusil som najprv firemny soft ,potom soft 1.58.Medzitym reštarty .Pripojil som internet priamo ku primaču bet routera a žiadna zmena....Každy server odpojeny bez akychkolvek datumov....Už som zrejme skončil. :54:

jerry00
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerry00 »

Jak máš postavenou síť?

par32
Nováček
Nováček

Příspěvek od par32 »

jerry00 píše:Jak máš postavenou síť?
http://www.wmcnet.sk/
skušal som z routerom aj bez neho ....žiadny rozdiel

par32
Nováček
Nováček

Příspěvek od par32 »

par32 píše:
jerry00 píše:Jak máš postavenou síť?
http://www.wmcnet.sk/
skušal som z routerom aj bez neho ....žiadny rozdiel
A navyše ja som v obdobi ked sa tento problrm vyskytol nerobil žiadne zmeny ,kontaktoval som aj providera a oni tiež nerobili zo sieťou nič...

jerry00
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerry00 »

Tak ti ty IP adresy Gshare serverů blokuje provider, nebo je blokování na straně serverů, jiná možnost snad už není. Nedávno jsem zachytil ve zprávách na netu, že s tím chce někdo bojovat. No a jestli používáš nezabezpečenou síť tak to může být výsledek z toho. Někde na netu je stránka, kde zjistíš ,zda tvůj provider omezuje internet..

http://blok.hrach.eu/

par32
Nováček
Nováček

Příspěvek od par32 »

jerry00 píše:Tak ti ty IP adresy Gshare serverů blokuje provider, nebo je blokování na straně serverů, jiná možnost snad už není. Nedávno jsem zachytil ve zprávách na netu, že s tím chce někdo bojovat. No a jestli používáš nezabezpečenou síť tak to může být výsledek z toho. Někde na netu je stránka, kde zjistíš ,zda tvůj provider omezuje internet..

http://blok.hrach.eu/
Providerovi som volal neblokuju nič a ak by blokoval Gshare provider od ktoreho kupuju pripojenie tak by malo problem viac ludi-alebo sa mylim?

jerry00
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerry00 »

No ale už to jednoznačně ukazuje na problém sítě. Je třeba hledat tam. Vypnout DHCP , naťukat do Dreamsky IP , DNS a ostatní server mauálně. DNS vyzkoušet ten co máš od providera, když to nepůjde zkusit zadat nějaký OpenDNS nebo Google (8.8.8.8). Provider ti nemusí říkat ,že ti něco blokuje a přesto blokovat na nějaké úrovni může.
Teď jsem to zapnul , server 40 ikdyž ho zapnu, tak se mi taky nepřipojí, ostatní lze připojit.

par32
Nováček
Nováček

Příspěvek od par32 »

jerry00 píše:No ale už to jednoznačně ukazuje na problém sítě. Je třeba hledat tam. Vypnout DHCP , naťukat do Dreamsky IP , DNS a ostatní server mauálně. DNS vyzkoušet ten co máš od providera, když to nepůjde zkusit zadat nějaký OpenDNS nebo Google (8.8.8.8). Provider ti nemusí říkat ,že ti něco blokuje a přesto blokovat na nějaké úrovni může.
Teď jsem to zapnul , server 40 ikdyž ho zapnu, tak se mi taky nepřipojí, ostatní lze připojit.
Nemam skusenosti zo sieťami ,ale samozrejme vyskušam-ak ťa spravne chapem idealne by bolo vyskušať primač u niekoho kto ma internet od ineho providera.Ak je chyba v mojej sieti alebo u providera tak sa môj dramsky hned pripoji

jerry00
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerry00 »

Asi tak nějak, pokud máš Gshare mít ještě aktivní, tak by se to muselo jinde projevit. Jestli jako já, už ne, tak z toho moc nevytušíš...

Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“