fw 0.9.3501

Odkaz na stažení Firmware a Diskuze k firmware.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Firmware 0.9.3501

Příspěvek od monkus »

visper píše:Ani mě se nikdy nepodařilo naformátovat USB klíč v boxu a to v žádném firmwaru. Nedostal jsem se ani na 30%. Přitom disky to formátuje dobře. Tak to prostě beru jako "boží zákon" nepřemýšlím proč a už to nezkouším :)
- pouzite externe napajanie (cez hub)
- skuste si aktivovat swap
- pustit format z telnetu/ssh prikazom mkfs.ext3 /dev/sda1 (sda1 je vas disk, pozor ak ich mate viac :-)

dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
dimensionone
Nováček
Nováček

Příspěvek od dimensionone »

monkus píše:
visper píše:Ani mě se nikdy nepodařilo naformátovat USB klíč v boxu a to v žádném firmwaru. Nedostal jsem se ani na 30%. Přitom disky to formátuje dobře. Tak to prostě beru jako "boží zákon" nepřemýšlím proč a už to nezkouším :)
- pustit format z telnetu/ssh prikazom mkfs.ext3 /dev/sda1 (sda1 je vas disk, pozor ak ich mate viac :-)

skúsim.

xTREND ET9500 | OpenPLI 3.0 |Cccam 2.3.0 | motor SG2100 | Skylink full HD | LNB Single MEGASAT DIAVOLO
dimensionone
Nováček
Nováček

Příspěvek od dimensionone »

monkus píše:
Vyskúšal som to, aj bez aktivovania swapu som bol schopný naformátovať bez problému USB kĺúč.
Vďaka za radu.

Ešte mám niekoľko otázok, týkajúcich sa hlavne linuxu - ak budem mať pripojených cez usb hub viac diskov - kľúčov, ako môžem zistiť, ktorý je ktorý? Aký príkazom si môžem zobraziť zoznam pripojených zariadení? Ako môžem zistiť, ktoré zariadenie je ktoré?

xTREND ET9500 | OpenPLI 3.0 |Cccam 2.3.0 | motor SG2100 | Skylink full HD | LNB Single MEGASAT DIAVOLO
dedecek_
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od dedecek_ »

Rada všem lenochům jako jsem já: upg. Firmware zásadně provádějte s format area + tovarko - do včerejška jsem to jednoduše vždycky namastil na stávající a hotovo, včera jsem to provedl jak se má - to je tedy rozdíl! Od rána běží televize bez přestávky a ani jednou "ZAKODOVANO", mkv, které neběžely, běží (13GB HOME na začátku trošku zacuká a potom už perfektně), no paráda. Ta troška práce se určitě vyplatí.

romko1
Nováček
Nováček

Příspěvek od romko1 »

Postreh z noveho FW: Postrehol som, ze TXT titulky na Nat.GeoCE (cigi TV) funguju ako sa im zachce.... t.j.
Zobrazi sa cca. kazda 2-ha veta :90:

Vsimol si to niekto?

AzBOX HD Premium Fw: 0.9.5308 + WD10EADS + CAM modul SMIT Irdeto, OpenBox X810,FW:5,24, 85Al, zobrazovatko: Samsung LE40A656
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Tento bug trvá už dlhšie a vie sa o ňom

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
krokous
Nováček
Nováček

Příspěvek od krokous »

mám takový problémek, po vyjití 3501 jsem fw nainstaloval klasickým postupem (format, update, reset) a mašina šlapala v pohodě. Před třemi dny se začala chovat divně. Stává se mi nepravidelně několikrát denně, že satelit zcela vytuhne. Na obrazovce "zmrzne" obraz a nejde dělat nic jiného než reboot. Setkal jste se s tím někdo?

AZBOX HD PREMIUM (REV 3.00); SKYLINK; 2*LNB 23.5E, 19.5E
ala666cz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ala666cz »

krokous píše:mám takový problémek, po vyjití 3501 jsem fw nainstaloval klasickým postupem (format, update, reset) a mašina šlapala v pohodě. Před třemi dny se začala chovat divně. Stává se mi nepravidelně několikrát denně, že satelit zcela vytuhne. Na obrazovce "zmrzne" obraz a nejde dělat nic jiného než reboot. Setkal jste se s tím někdo?
Stava se mi to na SKYLINKU a to pouze na PRIMA_TV.Blbne to prez MultiCAS i prez Newcs+Mgcamd.Dela to asi od ctvrtka,,do te doby to bylo OK.

Azbox Elite HD,,Dreambox 500s,,AL100cm,FE60cm,,Skylink+UPC,,Zyxel NSA310-3TB hdd,,TV: SAMSUNG LE32B551
mccase69
Nováček
Nováček

Příspěvek od mccase69 »

Začátečnický dotaz za který se předem omlouvám,protože to určitě bude nějaká maličkost kterou jsem přehlédl.
Jaký používáte mgcamd + newcs k tomuto FW?Já už vyzkoušel z Azboxworld a Islaremota snad všecky a nejde to.Musí se v nich dělat nějaká úprava kromě mg_cfg a newcs povolení zápisů?

AZBOX Elite HD\Emme Esse 85\Skylink\Western Digital My Book Essential 1TB\RTI 1.7 \SAMSUNG LED UE40C6000
krokous
Nováček
Nováček

Příspěvek od krokous »

ala666cz píše:
krokous píše:mám takový problémek, po vyjití 3501 jsem fw nainstaloval klasickým postupem (format, update, reset) a mašina šlapala v pohodě. Před třemi dny se začala chovat divně. Stává se mi nepravidelně několikrát denně, že satelit zcela vytuhne. Na obrazovce "zmrzne" obraz a nejde dělat nic jiného než reboot. Setkal jste se s tím někdo?
Stava se mi to na SKYLINKU a to pouze na PRIMA_TV.Blbne to prez MultiCAS i prez Newcs+Mgcamd.Dela to asi od ctvrtka,,do te doby to bylo OK.
Já si teda nevšimnul co tam zrovna bylo za program, ale skusím to vysledovat. Většinou to je tak, že to třeba třikrát za hodinu vytuhne a pak to 4 hodiny jede bez problému.

AZBOX HD PREMIUM (REV 3.00); SKYLINK; 2*LNB 23.5E, 19.5E
paklizzani
Nováček
Nováček

Příspěvek od paklizzani »

Já si teda nevšimnul co tam zrovna bylo za program, ale skusím to vysledovat. Většinou to je tak, že to třeba třikrát za hodinu vytuhne a pak to 4 hodiny jede bez problému.

...u mě to samé 09.3501 (tovární - format area)
záseky jsem měl už od začátku ať byl v azboxu jakýkoliv firmware, když jsem měl kartu UPC v uni-čtečce. Potom jsem začal používat modul Cryptworks a bylo vše v pořádku, ale jen od té doby co jsem připojil HDD 2,5 A-data 250GB... Teď s připojeným HDD se zasekává tak i tak i když v cryptworks méně než v uni-čtečce.

AzBox Elite, Samsung LE 40A536, A-DATA CH91-250GB
scz
Nováček
Nováček

Příspěvek od scz »

Ahoj vsem. Mam HDD 1T Samsung,chci mit na nem zprovozneny 3partice: Linux (Ext3), Fat32 a NTFS. Chapu,ze z NTFS budu moct jen cist. Kdyz mam takto rozdelen disk,tak nemuzu pristupovat na 2.partici(zatim ji mam naformatovanou tez AZboxem na Ext3,ale) rad bych ji preformatoval na Fat32, poradite jak telnetem? Tuto druhou partici i kdyz je Ext3 nevidim v boxu, je ji potreba nejak mountnout,abych ji videl napr. pro nahravani? Stejne tak,tam tu treti partici NTFS,ale v Menu SpravceSouboru videt take neni. Jak ji zviditelnit, abych z ni mohl prehravat filmy?
Diky za rady.

AZBox PremiHD @Skylink, OpenXCAS @0.9.3877 SonyRCV5.1,Sony52"w,Samsung1TB+Patriot32G | TechniSat MF4-S @CSlink |
hitman222
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hitman222 »

scz píše:Ahoj vsem. Mam HDD 1T Samsung,chci mit na nem zprovozneny 3partice: Linux (Ext3), Fat32 a NTFS. Chapu,ze z NTFS budu moct jen cist. Kdyz mam takto rozdelen disk,tak nemuzu pristupovat na 2.partici(zatim ji mam naformatovanou tez AZboxem na Ext3,ale) rad bych ji preformatoval na Fat32, poradite jak telnetem? Tuto druhou partici i kdyz je Ext3 nevidim v boxu, je ji potreba nejak mountnout,abych ji videl napr. pro nahravani? Stejne tak,tam tu treti partici NTFS,ale v Menu SpravceSouboru videt take neni. Jak ji zviditelnit, abych z ni mohl prehravat filmy?
Diky za rady.
Naformatovat a rozdělit v Geparted Live CD.
Je to super program. :117:

Dream800 HDse_OpenPli
Vu+Solo2_OpenPli
Cloud-ibox3_OpenPli
Dreambox 7020,Dreambox 500
Samsung UE46ES8000
A-DATA NH92 Slim HDD 2.5" 320GB - modrý (blue), 12mm, USB2.0, 5400ot, ANH92-320GU-RBL,
motor SG2100(SKY Link)
blabolil
Nováček
Nováček

Firmware 0.9.3501 - přehrávání

Příspěvek od blabolil »

Při nahrání dlouhého pořadu nelze následně uložený pořad přehrát. Zobrazí se první cca 5 vteřin a přehrávání se ukončí. Druhý soubor (zbytek pořadu, který je menší než 3 GB) se přehraje bez problémů. Děje se to pokud velikost dosáhne 3GB. U krátkých nahrávek je vše OK. Můžete někdo poradit co s tím?

AZBOX HD Premium, 1 TB, cryptoworks modul, FW - 3501
scz
Nováček
Nováček

Příspěvek od scz »

hitman222 píše: Naformatovat a rozdělit v Geparted Live CD. Je to super program. :117:
Kde se to da stahnout? freeware?
Supr by bylo kdyby toto umoznovala sekce Pamet / Formatovat - nejen s ext3.. Namet k vylepseni dalsiho fw?
A musim pak prosim nejak mountovat ty dalsi partice? Poradite Linux userovi, ne expertovi? Dik.

AZBox PremiHD @Skylink, OpenXCAS @0.9.3877 SonyRCV5.1,Sony52"w,Samsung1TB+Patriot32G | TechniSat MF4-S @CSlink |
Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Firmware - AzBox HD“