fw 0.9.5020

Odkaz na stažení Firmware a Diskuze k firmware.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
hihihi3
Nováček
Nováček

Re: fw 0.9.5020

Příspěvek od hihihi3 »

visper píše:A co ti brání být prográmátorem "u nich"? Budeš mít víc peněz a budeš u moře. A pro nás bude výhoda, že se nám bude česky a slovensky lépe nadávat. :D
:55: :55: :55:
Tak to joooo, ale jak mam byt u nich programator, kdyz mi mazou prispevky a nekomunikuji se mnou, hmmm ??? :90:

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Asi píšeš do špatného okienka :D

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
satsk
Nováček
Nováček

Příspěvek od satsk »

heh, komunikacia vyrobcu AzBoxu vs zakaznici, je slusne povedane na bode mrazu ...

otazka uvolnenia zdroj kodu a odpoved NIE, by bolo mozno aktualna 3-4mesiace po uvedeni na trh, ale nie x-mesiacov... a nehovoriac o tom, ze vyvoj preslapuje na jednom mieste ... a zeby sa Az klonoval? ... skuste si vygooglit za ake smiesne prachy sa predavaju klony Dreama, a ten v porovnani s Az je predsa len trosku iny salok kavy ...

akokolvek, podobne subjektivne nazory ako je ten moj urcite nepatria do diskusie ohladom fw... :89:

AzBox Premium RSI E2 0.1.1 .:. DreamBox 800SE Ferrari SSL82F OpenBlackHole (from 28.2E to 30W)
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Nepatria a dokonca je aj úplne jedno čo tu ľudia popíšu. Feedback k fw prichádza z celého sveta a v konečnom dôsledku sa pre náš trh len prispôsobuje.
Že nepôjdu zdrojáky von je známe už od začiatku a to tým pádom tiež netreba komentovať

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
elam1
Nováček
Nováček

Příspěvek od elam1 »

Neviem prečo je tu taká ťažká debata na tému AZBOX?? Mám tento fw už od začiatku so skínom TechSat dal som tam továrenske nastavenie, všetko čisté, poslal som tam cez MaZ môj setting a hotovo. Zhruba po 4-5 dňoch urobím reštart a jeto.....veď aj klasické prímače treba občas reštartnúť.....nahráva v pohode na interný disk, bez problémov... prehráva mkv, veď to DTS raz bude..... to je môj názor...

hihihi3
Nováček
Nováček

Příspěvek od hihihi3 »

elam1 píše:Neviem prečo je tu taká ťažká debata na tému AZBOX?? Mám tento fw už od začiatku so skínom TechSat dal som tam továrenske nastavenie, všetko čisté, poslal som tam cez MaZ môj setting a hotovo. Zhruba po 4-5 dňoch urobím reštart a jeto.....veď aj klasické prímače treba občas reštartnúť.....nahráva v pohode na interný disk, bez problémov... prehráva mkv, veď to DTS raz bude..... to je môj názor...
Aha, tak to je dobryyy...uz jsem videl hodne satelitnich prijimacu, ale abych ho musel 1x za 5 dni restartovat, to jsem tedy nevidel. A cekat treba i 30s na prepnuti programu, to jsem tedy jeste take nevidel. :107:

Ja bych boxu odpustil hodne, ale zprznenou zakladni satelitni cast s EPG, to je podle mne zaklad, to mne tedy mrzi...
A po 2 letech vyvoje SW tedy nic moc posun...za tu dobu bych naprogramoval snad i cisty firmware od znovu...

PS: Zde je odpoved z 13.zari manikovi na to proc to pomalu prepina (i po x letech vyvoje):
Hi! We are working to improve our products. Thanks you so much, your suggestions have been reported.

Takze budeme cekat....dnes zadny fw, coz mne mrzi snad se jeste nestalo, ze by alespon 1x do mesice nevysel, snad bude "neco velkeho"...tedy doufejme vsichni...

JirkaB2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaB2 »

multimediální funkce se pomale stěhují do TV, takže než se dočkáme kvalitního (jestli vůbec) firmwaru přehrávajícího MP3/JPEG/MKV tak AZko už bude k ničemu. Už několik fw je hlavní problém Azka EPG

Azbox Premium-HDMI-Onkyo TX-SR606-HDMI-Sharp LC37DH65E LNB: 19.2+23.5
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

Já nechápu proč máte takový problém to denně restartovat. Nastavím si časovač na 3 hodiny ráno a je to. Třeba Radiokomunikace takto každý den restartují všechny modemy ADSL. K tomu ještě přidat swap a máte z toho "závodní mašinu".

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
sano25
Nováček
Nováček

Příspěvek od sano25 »

ja som s tymto boxom celkom spokojny,ale nemozem ho nikomu odporucit lebo sa bojim ze by som si na seba uplietol bic...a tam je problem ze nefunguje poriadne pre koncoveho zakaznika ktory to potrebuje na pozeranie programov...zaujem o ten box by bol ..len ten fw :cry:
tak kazdemu poviem kup si opticum a vsetci su spokojny nikto nic nemusi doladovat a riesit chyby...
tak len dufam ze sa to poriesi k dobremu fw

azbox elite.fw OPEN-RSI 3.0,
Seraphim
Nováček
Nováček

Příspěvek od Seraphim »

tiež som s boxom relatívne spokojný, aj keď neplní ani zďaleka ten účel, na ktorý bol vyrobený. Preto som aj rozhodnutý nechať si ho iba ako druhý box do kuchyne a ako hlavný kúpim Dreambox DM8000. Čakať, kým bude Azbox fungovať na 100% aspoň z hľadiska TV+nahravanie+EPG bez nutných pravidelných reštartov a bez mrznutia, to by som bol starý a šedivý, kým by som sa dočkal, až vôbec. Tiež mám hromadu ľudí okolo seba, ktorým by som ho mohol doporučiť, keby na ňom bolo čo doporučovať. Za mesiac neboli schopní vydať nový FW a keď ho vydajú, nebude zrejme o nič lepší ako tento. Tak je to už dlho. Neverím už, že niekedy vydajú v1.0, ktorý bude aj naozaj fungovať. Keby takto robil SW a FW každý, namiesto počítačov by sme mali ešte ščoty.

Azbox HD Premium, Skylink+CSlink, FW vždy aktuálny z DU.
abdulmp
Nováček
Nováček

Příspěvek od abdulmp »

Suhlasim z vyssie uvedenym - keby takto fungovali ini tak by ten fw nemali "na com" vyvijat. Na tie multimedia som uz rezignoval a poriesil prehravac - dufam ze v blizkej buducnosti bude finalna verzia aspon tej satelitnej casti ked uz nic ine tak by malo po tej dobe fungovat spolahlivo sledovanie satelitnych kanalov bez mrznutia (logo azbox na pozadi atd...) a epg bez restartov (pomale prepinanie uz tiez neriesim za tu dobu som si uz zvykol...) nech sa to da pouzivat aspon ako bezny (nemrznuci) satelitny primac s moznostou prijimania aj HD. Uz sa ma par ludi pytalo aky prijimac by som im odporucil na sledovanie SD a HD satelitnych programov s viac moznostami ako bezne prijimace a rad by som odporucil Azbox HD ale v tomto stave nemozem - co je po tej dobe vyvoja skoda... :sad:

Azbox HD Elite fw Enigma 2 OpenRSI 3.0 cccam 2.3.0, Skylink, ab ipbox 250s abenigma 1.0.9 , cccam
vicini
Nováček
Nováček

Příspěvek od vicini »

řeknu vám to asi takhle.... v obýváku mám AZBox a v ložnici Arivu 200... nebude dlouho trvat a prohodím je ,zvlášť po tom co nový firmware Arivy obsahuje internetové rádio, a přehrávání různých video formátů. údajně i MKV ale to nemám vyzkoušeno. AzBox jde do kytek a polskej šrot "jak bylo někde psáno" díky podpoře funguje i když poslední fw je zatím beta. ale mám předposlední verzi a ta je bez problémů.
Nová doba. Host vyhazuje........ :106:

AZBox HD Elite HDD Smasung 2,5 S2 Portable 320 GB @ A200 HD HDD Verbatim 3,5 500GB fw.new karta Skylink, mgcamd @ newcs , Inverto monoblok twin 2x LCD Phillips 42+26
old_tux
Nováček
Nováček

Příspěvek od old_tux »

vicini píše:řeknu vám to asi takhle.... v obýváku mám AZBox a v ložnici Arivu 200... nebude dlouho trvat a prohodím je ,zvlášť po tom co nový firmware Arivy obsahuje internetové rádio, a přehrávání různých video formátů. údajně i MKV ale to nemám vyzkoušeno. AzBox jde do kytek a polskej šrot "jak bylo někde psáno" díky podpoře funguje i když poslední fw je zatím beta. ale mám předposlední verzi a ta je bez problémů.
Nová doba. Host vyhazuje........ :106:
Bohužel Ariva je obrazově o hodně horší než Azbox. Testováno u kamaráda na 50" plasmě Panasonic. Jenom jsme přepínali HDMI vstupy na ovládači. Rozdíl by poznala i moje poloslepá babička :))

Azbox HD Premium, Hauppauge WinTV-HVR-4000 (dvbs-2,dvb-t,analog,radio), VDR 1.7.16 (Debian sid), Samsung LE46A786 (smart LED), Harman Kardon AVR 355, JBL ES 80 set,
Billy-sk
Nováček
Nováček

Příspěvek od Billy-sk »

Osobne ma ziac zaraza iny fakt. Nie to ze je nedorobeny sw, ani to ze im trva cokolvek opravit. Ale to, ze je v dnesnej dobre mozne ze vyrobca predava boxy, ktore nemaju urobeny sw, ale len nejaku beta verziu: vid cislo verzie 0.9.xxx. Viete si predstavit ze si kupite PC a na nom pobezi len nejaka beta Windows 8? Zo vstkymi chybami co to ma? Podla mna kym nedospeli do fazy sw 1.0.xxxx s opravenymi zakladnymi funkciami, ziadny takyto prijimac nemal ist vobec do predaja, mali byt len nejaky beta testeri. Zakon by to mal riesit a mal by to byt dovod na vratenie penazi za prijimac, ktory nefunguje ako ma. Moze mat nejake chyby, to je normalne, ale aby nevedel dobre zobrazit EPG? Aby sa musel box restartovat? Aby nesli prehravat nahravky cez menu, iba cez male menu? Aby box po zapnuti akceleracie v ich menu odisiel? - A to vsetko taku dobu od uvedenia do predaja? Ved to uz je silna kava nie? Jednoznacne by to malo byt stamnovene minimalne taskto: nemas dorobeny sw - musis zverejnit zdrojaky, ked si neschopny sam sw dokoncit! Nechces zverejnit zdrojaky? Tak si urob sw a potom az predaj prijimace. Nefunguje deklarovana funkcia? Vrat peniaze za box, okamzite!

To uz mozu automobilky rovno zacat predavat nedokoncene auta, kde nebude ABS, ktore zdochne obcas bez priciny, obcas nebudu svietit svetla a majitelia si mozu cez net zistovat, co kedy vyjde nove za opravu a ked budu chciet, mozu si to prist do servisu doinstalovat. Vsak za 3 roky mozno to auto bude aj brzdit vzdy ked ma!?
Naposledy upravil(a) Billy-sk dne 20 zář 2010, 10:11, celkem upraveno 2 x.

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

To je hrozné, měsíc nevyšel nový fw a už se to tady zvrhlo v plačtivou debatu. Znáte jiný stroj kde vychází fw častěji? Netvrdím, že se mi všechno líbí, ale srovnávat Azbox s Arivou to už je silný kafe. To svědčí jen o tom že uživatel nedokáže využít všechny funkce. Já jsem doposud nenašel za Azbox náhradu která by uměla to co potřebuji, ani Dreambox mi nestačí (možná s Popcornem, ale to by mi už nevešlo do almary). Potřebuji přehrávat nahrávky z HD kamery, ripy z Bluray, DVD atd. Se stabilitou nemám nejmenší problém. Jediná vážnější chyba je DTS, ale ostatní přijímače vůbec neví co to je. Já nejsem placený agent ani prodejce, jsem jen normální uživatel.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Firmware - AzBox HD“