elam1 píše:Neviem prečo je tu taká ťažká debata na tému AZBOX?? Mám tento fw už od začiatku so skínom TechSat dal som tam továrenske nastavenie, všetko čisté, poslal som tam cez MaZ môj setting a hotovo. Zhruba po 4-5 dňoch urobím reštart a jeto.....veď aj klasické prímače treba občas reštartnúť.....nahráva v pohode na interný disk, bez problémov... prehráva mkv, veď to DTS raz bude..... to je môj názor...
Aha, tak to je dobryyy...uz jsem videl hodne satelitnich prijimacu, ale abych ho musel 1x za 5 dni restartovat, to jsem tedy nevidel. A cekat treba i 30s na prepnuti programu, to jsem tedy jeste take nevidel.
Ja bych boxu odpustil hodne, ale zprznenou zakladni satelitni cast s EPG, to je podle mne zaklad, to mne tedy mrzi...
A po 2 letech vyvoje SW tedy nic moc posun...za tu dobu bych naprogramoval snad i cisty firmware od znovu...
PS: Zde je odpoved z 13.zari manikovi na to proc to pomalu prepina (i po x letech vyvoje):
Hi! We are working to improve our products. Thanks you so much, your suggestions have been reported.
Takze budeme cekat....dnes zadny fw, coz mne mrzi snad se jeste nestalo, ze by alespon 1x do mesice nevysel, snad bude "neco velkeho"...tedy doufejme vsichni...