ide to pekne vo VLC,ale to okienko otvorte pomocou mne neukaze ale dam play a uz ide pekne,prosim ta kamo ked dam cez WEB TV tak mi nejde pise toto...na zobrazenie chyba doplnok nevies co mi treba nainstalovat?
vid obr...
a mne to ide pekne v chrome,aj ie
Tak už jsem to rozjel-hurá Nejhorší je,když si to člověk zavaří sám!
Chyba byla,že jsem si zapnul heslo přímo v boxu(v nastavení pluginu),když jsem pátral po tom,proč to nejde.
Stejně díky všem.
VU+ UNO (BH 1.7.9), scam 3.60
AZBOX HD Elite (E2 OpenRSI 3.0 - poslední), CCcam_2.3.0
NAS Netgear Stora 2x 1TB
1x karta Skylink
1x karta UPC/freesat
SG2100 USALS+Parabola 85''+multiswitch
1x TV Thomson 55cm 4:3
1x TV PHILIPS 82cm 16:9
Můj dotaz..zněl trochu jinak... no nevadí kdyby někdo věděl jak nato -určitě dejte vědět
Díky moc...
Dotaz: Je možné spustit streaming na PC z venku ( po netu a ne z lokal sítě) pokud ano jak nato ? Díky :)
Přklad: Azbox Doma --- streaming na Notasu na Chalupě
http:IP od poskytovatele(verejná) port(jaký použít?azboxu?FTP.TCP_?Jak zistím který port?) Jak to zkonfigurovat?
Předem děkuji ,,,,určitě to funguje...ale jak.??? :70:
Odpověď je stejná, lze spustit přes web rozhraní, ale je potřeba rychlý internet, když ti stream naběhne a hned vypne je to rychlostí netu (upload serveru), nejhorší datový tok má sport5 vyzkoušej na tomto kanále, ten funguje na dálku nejlíp.
DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB
Dobry den,mel bych dotaz ohledne streamovani.
Nedavno jsem si do azbox premium naistalovat RTI 1.5.3 E2,a prestalo mi jit multistreamovani z jednoho Transponderu,proste na drivejsi verzi RTi 1.4 mi sly z jednoho transponderu streamovat az 4 programy + jiny jsem sledoval na tv...je chyba nekde u me,a nebo ta verze 1.5.3 dovoli jenom na jeden kanal koukat v tv a druhy(jiny kanal) sledovat pres stream na pc? Dekuji za reakce