frcko73 píše:zajtra vyskusam ten quantum,ci to bude blbnut.....teraz pozeram cez OSCAM a kartu a ziadny vypadok......
Možná pomůže vyněnit HDMI kabel dělalo mi i občas na BD přehrávači výměna kabelu pomohla :-)
Že by všichni měli špatný kabel?
Chyba je v FW. Mám teď fw: RTi_Core_1.2_MOD_by_DKv2 a jsem maximálně spokojený Je to podle mě zatím nejspolehlivější soft. Jediné, co mi chybí, je podpora CI.
AZbox Premium - OpenPLi 2.1 Enigma 2, Cccam 2.3.0, IPbox - E2 official, Oscam, Asus wl-500gp - Oleg, Skylink + CSlink, Parabola 80 cm, motor 23,5E - 4W
Že by všichni měli špatný kabel?
Chyba je v FW. Mám teď fw: RTi_Core_1.2_MOD_by_DKv2 a jsem maximálně spokojený Je to podle mě zatím nejspolehlivější soft. Jediné, co mi chybí, je podpora CI.[/quote]
Je to určitě záležitost FW, ale dělá to i výše uvedené. Zajímavé, že jenom v cccamu při sdílení - v oscamu z karty ICE pohoda.
+instalacia bez problemov
+cccam bez problemov,zdielanie OK, citacka OK
+instalacia pluginov cez tunisiasat ok...
+casove nahravanie OK,nahravanie OK...
- prehravanie nahravok az po restarte....
+mediacenter v zaklade , mnou skusane .avi, .mkv OK........
+HDMI ani jeden vypadok aj pri zobudeni
U MNA ZATIAL VSETKO OK
zatial zostavam........
AZbox HD elite-new E2, DM500S,motor SG2100 , HDD Seagate 500Gb,DM500
Jaký používáš cccam a kde ho instaluješ?
U mne stále stejný problém: po 5 hodinách provozu výpadky obrazu v HDMI a zhoršování zvuku / i v oscamu/ - bez přepnutí kanálu neposlouchatelné.
Po neustálych problémoch s trhajúcim zvukom som s malou dušičkou inštaloval spzGIT 24/09/11 a milo ma to prekvapilo. Všetko čo od toho čakám na mojom Premium + funguje:
Zvuk
Obraz
Epg
Nahrávanie
Time shift
Server
ICE karta na Oscame
V E2 som celkom nováčik, ale ani nečakám dáke veľké experimentovanie. Chcel som to len skúsiť, pohrám sa s tým pár dní a mažem nazad na oficiálny FW. Dôvod? Spotreba. Keď sa spotreba v standby zmení, E2 sa do boxu vráti.
azbox premium HD+ fw: Open RSI 3.0, ICE karta, dobrá plazma na HDMI
Asi máte pravdu. Hoci mne kolíše originál FW medzi 11-12w v standby, tak mám proste taký neskutočný eko pocit, že by som to chcel i u E2. Ale poraďte, čo by šlo vypnúť v enigme, aby to zliezlo? Myslíte, že servisy typu telnet, ftp a podobne by tomu pomohli? Ani netuším ako to v standby vypnúť, tak ťažko skúšať. No mám tušenie, če to veľmi skresať nepôjde.
A ešte jedna otázka... cez TSPanel som si nainštaloval oscam+cccam, tuším niečo 2.1.3. Teraz keď zvolím modré tlačítko -> cam manager, tak mi to zahučí do zelenej obrazovky. Jednoznačne nevie nájsť dáky konfigurák k tomu oscamu+cccam. Ale neprišiel som na to, či sa dá cez ten TSPanel cam aj odinštalovať. Otázka teda je, ako odinštalovať korektne oscam tak, aby ho cam manager nehľadal a následne oscam a ktorý a odkiaľ nainštalovať, aby som ho v cam manageri vedel spravovať?
Ďakujem.
azbox premium HD+ fw: Open RSI 3.0, ICE karta, dobrá plazma na HDMI
Ja mam dojem ze E2-jky ktore som doterazl skusal (SPAZE, GIT) okrem toho ze nevypinali HDMI vystup, tak bol furt zapnuty DVB-S2 tuner. Staci nechat masinu v standby hodinku a ked prilozim ruku na tuner pri E2, tak je to teple az horuce. Pri offic FW to tuner vypne a je studeny. Mozno prave tam sa stracaju tie 3 waty.
VU+ SOLO2 (BH/VTI), Toshiba SATA 500GB, DG 380S Speedy 90E-4W, PHILIPS 42PFL8404H/12
AZBOX Premium HD (1xDVB-S), (RTI1.7), SATA Samsung ECO Green 1TB, oscam 0D96