irdeto a mcas

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Radis
Nováček
Nováček

Re: I-deto a mcas

Příspěvek od Radis »

Rick111 píše:Stále nikdo neví jak zabránit vypínání mcas u i-deta?
Co zkusit Irdeto a Oscam?

salamander545 Slovakia
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od salamander545 »

tulino píše:Kolegovia neviete ci sa vypina MCas aj s ICE?
Z ICE kartou ide v pohode

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Ano. Doteraz bez problému. S oscamom ide Irdeto tiež bez problému. Len sa k tomu správnemu ťažko len tak dostaneš

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
tulino
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od tulino »

Ak ide s I C E OK, tak potom I * d e t o musi mat cosi navyse co Mcas zhadzuje, asi zamerne.

Octagon SF 1018, fw 1.11.57 + Mcas 130904 + SL ICE = OK, + Seagate Pipeline 1 TB
HDBOX SF 9105 / 9105 PLUS, fw. 2.11.34 + Mcas january 2013 + SL IRDETO/ICE
HDBOX SF 9100, fw. 1.09.20 + Mcas july 2012 + SL ICE
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

To je len otázka vyladenia MCASu. Písal si to na Octagon forum ?

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Radis
Nováček
Nováček

Příspěvek od Radis »

dempsey píše:Ano. Doteraz bez problému. S oscamom ide I-deto tiež bez problému. Len sa k tomu správnemu ťažko len tak dostaneš
Jak to myslíš? Pokud jej správně nadefinuji, tak jako cryptoworks nebo ICE, tak by měl fungovat správně nebo se pletu, problém bude jen ve správné definici. Je to tak?

Frantisek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Frantisek »

Radis píše:
dempsey píše:Ano. Doteraz bez problému. S oscamom ide I-deto tiež bez problému. Len sa k tomu správnemu ťažko len tak dostaneš
Jak to myslíš? Pokud jej správně nadefinuji, tak jako cryptoworks nebo ICE, tak by měl fungovat správně nebo se pletu, problém bude jen ve správné definici. Je to tak?

Mohu potvrdit,že ICE jede s oscamem jako víno :) ale chtělo to trochu laborovat

HDBox 9200 PVR,Humax CRCI 5500,Skystar2 USB,CS link,Skylink,UPC,Dragon modul
Radis
Nováček
Nováček

Příspěvek od Radis »

Frantisek píše:
Radis píše:

Mohu potvrdit,že ICE jede s oscamem jako víno :) ale chtělo to trochu laborovat
Díky za informaci, můžeš být přesnější s čím jsi musel laborovat?

Rick111
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rick111 »

nový m-cas problém vyřešil

baranček Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 31 poděkování

Příspěvek od baranček »

Dnes som otestoval kartu ICE výmena.Po vsunutí do čítačky a nastavení na ČT 1 po troch minútách prišli zápisy a ide všetko čo má ísť.Mám posledný sw a posledný MCAS.Nahrávanie dvoch programov a pozeranie tretieho v poriadku samozrejme z toho istého TP ,mazanie funguje.PIP je tiež v poriadku.Kartu zaregistrujem až na 20 deň.Potom sa opäť ozvem.Testujem asi 2 hodiny a všetko je v poriadku.HD BOX 9100 dokáže bez problémov pracovať so všetkými 3 mojimi kartami.

VU+SOLO 4K,OCTAGON sf8008mini, XTREND ET-4000,karty ICE výmena 2x, 2x motor 52E-30W TV LED SAMSUNG UE40JU6072,MODUL CI+NEOTION :89:
kury32 Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od kury32 »

Dobrý den, přeji všem. Mám jeden problém. Vymenil jsem kartu Cryptoworks za kartu ICE - irdeto - 600 Kč a vsechny programy a i ty nove naskakali a jsou v pořádku. Jen u Penthouse HD nejde. Mám příjmač HD Box 9200 a v menu je rodičovský zámek. Jdu tam a vše je neblokováno. To píšu co mi řekli na skylinku. Otestoval jsem na programech: HBO HD tad... s pinem " 0000 " a tam to funguje, jak zamknout i odemknout. A druhá věc je, že mám druhú kartu - výměna. U první karty to šlo, myslím všechne stanice. První karta - výměna je číslo: 4 200 xxx xxx x. A druhá karta - výměna je číslo: 4 253 xxx xxx x a tady jde vše, kromě programu Penthouse HD - program zakodován. Plugin použivám mcas poslední co vyšel. Tak teď co vy nato? A abych nezapomněl, tak jsem to testoval i na originálných modulech ( cryptoworks - modro bílý, irdeto - eurocam cryptoworks ). Chová se to stejně, jako v čtečkách. Hm je to zajimavé. Tu druhú kartu z číslem: 4 253 xxx xxx x neni jěště vyměnená za cryptoworks. Zatím ji testuji. Na skylink jsem se obrátil a řekli mi co abych udělal s pinem " 0000 " a nic.. Firmware je nainstalovaní poslední co vyšel. Děkuji za pomoc. kury32

tulino
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od tulino »

rodicovsky zamok je aj priamo na karte, nie len v primaci a je od novoty nastaveny tak, ze Pcka nejdu
chod Mcasu nabehni na danu kartu, neviem ci ju mas v slote 1 alebo 2, ci nemas aj dalsie karty:
navol Smart card management / volba MODIFY MATURITY RATING a zvol ak sa nemylim DISABLE MR

a mimochodom , vies ze Pethouse vysiela az od 00:00 do 05:59?
tu je cele vlakno venovane tomuto problemu: viewtopic.php?f=169&t=7414&p=59659&hili ... ity#p59659

Octagon SF 1018, fw 1.11.57 + Mcas 130904 + SL ICE = OK, + Seagate Pipeline 1 TB
HDBOX SF 9105 / 9105 PLUS, fw. 2.11.34 + Mcas january 2013 + SL IRDETO/ICE
HDBOX SF 9100, fw. 1.09.20 + Mcas july 2012 + SL ICE
kury32 Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od kury32 »

Ahoj tulino. Děkuji ti za návod na sprovoznění mého problému. Vím, že daná stanice - Penthouse HD vysilá od 24.00 H púlnoci. Ale trochu mě bylo divné, že u první karty vše běželo a nemusel jsem nic přepínat a nastavovat Tak to vyskouším, pokud budu vzhúru od půlnoci. Díky, ešte jednou a zase někdy tady. Pak dám info ako jsem dopadl. Ahoj a všem přeje hezký večer kury32. :)

baranček Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 31 poděkování

Příspěvek od baranček »

baranček píše:Dnes som otestoval kartu ICE výmena.Po vsunutí do čítačky a nastavení na ČT 1 po troch minútách prišli zápisy a ide všetko čo má ísť.Mám posledný sw a posledný MCAS.Nahrávanie dvoch programov a pozeranie tretieho v poriadku samozrejme z toho istého TP ,mazanie funguje.PIP je tiež v poriadku.Kartu zaregistrujem až na 20 deň.Potom sa opäť ozvem.Testujem asi 2 hodiny a všetko je v poriadku.HD BOX 9100 dokáže bez problémov pracovať so všetkými 3 mojimi kartami.
Ako som sľúbil ozývam sa. Dnes som zaregistroval kartu ICE výmena cez WEB stránku SKYLINKU.Registrácia prebehla hladko.Skúsil som počkať na zápisy s prepnutím na kanál ČT1.Po 10 minutách zápisy neprišli,stále bola hláška program zakódovaný.Už sa mi nechcelo ďalej čakať tak som vyskúšal potvrdiť ikonu reautorizácia ICE karty a obraz na ČT1 naskočil okamžite.Potom som si objednal
balík programov KOMBI a HD PLUS.Ihneď po potvrdení objednávky celý balík naskočil.Pre zaujímavosť som potom box vypol zadným vypínačom.Po malej pauze opäť zapol.Všetko nabehlo.Obraz sa na žiadnom programe neseká.Záver:HD BOX 9100 posledný SW a MCAS spolupracuje s ICE kartou výmena bezproblémovo k mojej spokojnosti.Pre zaujímavosť som kartu vyskúšal aj v ARIVE 200,SW V1.07B1 tiež bez problémov.

VU+SOLO 4K,OCTAGON sf8008mini, XTREND ET-4000,karty ICE výmena 2x, 2x motor 52E-30W TV LED SAMSUNG UE40JU6072,MODUL CI+NEOTION :89:
Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“