sano25 píše:daj si na kluc RC4,potom modra obrazovka,usb,ok,pockas na Rescue Mode,vyskoci ti ip adresa
a uz jako tu je napisane...tiez som nad tym dlho laboroval..
Nyní mám v AzBoxu origo FW 503. Zkoušel jsem předtim každou novou verzi RC a po RC10 jsem se vrátil k origo FW. Návrat pomocí souboru pro návrat a následně nahrání již klasicky souboru patch.bin přez USB.
Včera jsem zkoušel nahrát RC 12. Nahrál jsem patch.bin RC 4 na USB, formátované na FAT 32, které doposud vždy fungovalo, Nakonec jsem použil 2 USB 256 MB a 1 GB a ani z jedno se nepodařilo E2 RC 4 nahrát.
Po vložení USB a zapnutí AzBoxu se objevila modrá obrazovka, zvolena volba 1. USB, potvrzení OK, na VFD displeji se objevilo hlášení Extracting a tím vše skončilo. Za chvilku černá obrazovka a mrtvo.
Po vypnutí, vyjmutí USB a zapnutí box normálně naběhl. Po cca 4 pokusu jsem skončil. Zkusím ještě dnes, přeformátuji pro jistotu USB a nahraji patch.bin znova, zda náhodou na USB není nějaký skrytý soubor a zkontroluji přidělování IP. DHCP mám na routru normálně povolené a vše funguje. Mám připojení PC, Dreama a noťase, takže vše je funkční.
Předchozí nahrávání RC bez problémů a návrat na origo taky v pohodě (tedy když jsem pochopil, že musím použít patch.e2 pro návrat a následně mohu nahrát patch.bin)
Dreambox 800HD Klon, Az Box HD Premium plus, DVB S/T, SG 2100, SAMSUNG SpinPoint EcoGreen F2 500GB HD502HI