to Ti neviem odskusat nemam irdeto. ale tu na fore pišu že ani novy soft. nebere irdeto.solide píše:ano dakujem nasiel som. Trosku ma vsak zarazila tato hlaska na stranke predajcufantozi55 píše:daj si heureka.sk da sa kupit za 140 euro.tvsatnitra.solide píše:ano este stale vyberam, trosku ma zaskocil nazor Fantoziho55. Neda niekto cez sz typ kde teda ten Dreamsky kupit v najlepsej cene?to znamena ze ta karta nebude fungovat v citacke pristroja bezproblemov? Ake s tym mate skusenosti co mate ten pristroj? Niekde som sa aj docital ze skylink ma v plane menit karty s dekodovacim systemom I-deto, budu nove karty potom fungovat v tomto pristroji bez CA modulu?Pre korektné fungovanie SKYLINK KARTY I-deto odporúčame použit CA MODUL !! Napr TU.
prosba
Moderátor: 005jon
-
fantozi55
- Nováček

Re: prosba
- ShaMan
- V.I.P.

- Dostal poděkování: 8 poděkování
solide píše:ano dakujem nasiel som. Trosku ma vsak zarazila tato hlaska na stranke predajcufantozi55 píše:daj si heureka.sk da sa kupit za 140 euro.tvsatnitra.solide píše:ano este stale vyberam, trosku ma zaskocil nazor Fantoziho55. Neda niekto cez sz typ kde teda ten Dreamsky kupit v najlepsej cene?to znamena ze ta karta nebude fungovat v citacke pristroja bezproblemov? Ake s tym mate skusenosti co mate ten pristroj? Niekde som sa aj docital ze skylink ma v plane menit karty s dekodovacim systemom I-deto, budu nove karty potom fungovat v tomto pristroji bez CA modulu?Pre korektné fungovanie SKYLINK KARTY I-deto odporúčame použit CA MODUL !! Napr TU.
To je jenom správně napsáno , nikdo nikdy ti nebude garantovat 100% chod karet v UNI čtečce , dnes to sice nemusí být ani 100% funkční v n ORIGINAL cryptoworks nebo IRDET modulu ...
Ale pak už se dá nadávat už jenom na providera .
A to že to tam má napsáno to ještě neznamená že to nebude fungovat , z praxe je známo že karty někdy lépe fungují v UNI čtečce ..
Karty fungují OK ....
Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
-
bapalo
- Nováček

Na 1.17 nejde oživiť kartu cryptowrks - neprejdu zápisy /20 min. a nič/
Nahodil som Fw 1.16 - karta nabehla v pohode.
Na Fw 1.17 zápisy neprejdú? Skúšal som bez zapnutého Oscamu.Dík
Nahodil som Fw 1.16 - karta nabehla v pohode.
Na Fw 1.17 zápisy neprejdú? Skúšal som bez zapnutého Oscamu.Dík
Anysee E7 S2 CI Plus CR+CI ,Amiko SHD-8900 Alien, HD-BOX FS-9105 PVR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600
-
SlavoF
- Nováček

už to tuším niekto písal
v požiadavkách na úpravu bol aj bloker a malo sa to riešiť
možno to len troška prehnali alebo zabudli práve skúšanú funkciu vypnúť
v požiadavkách na úpravu bol aj bloker a malo sa to riešiť
možno to len troška prehnali alebo zabudli práve skúšanú funkciu vypnúť
-
solide
- Mírně pokročilý

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
chcel by som sa este spytat na jednu vec. Funguje na uvedenom prijmaci Dreamsky NXP256 HD timer? T.J ze nastavim aby sa prijmac v urcitu hodinu zapol, nahral zo zvolenej stanice program a potom sa sam vypol? Ak nie je na trhu aj takyto prijmac v tejto kategorii?
-
pape3
- Nováček

ANO funguje v pohode.solide píše:chcel by som sa este spytat na jednu vec. Funguje na uvedenom prijmaci Dreamsky NXP256 HD timer? T.J ze nastavim aby sa prijmac v urcitu hodinu zapol, nahral zo zvolenej stanice program a potom sa sam vypol? Ak nie je na trhu aj takyto prijmac v tejto kategorii?
-
solide
- Mírně pokročilý

-
fantozi55
- Nováček

kludne chod, ale pozri si ešte avira 300 hd, amiko alien 8900 hd, su to podobne mašiny za rovnaku cenu.solide píše:tak to teda asi naozaj pojdem do neho.
-
solide
- Mírně pokročilý

ahoj tak už som si ho práve kúpil. Chcel by som poprosiť o radu, mám pred jeho intštaláciou dať do Dreamsky nový firmware, aký by ste mi odporúčali? Vopred ďakujem za dobré rady J
-
jimmy
- Nováček

Já jsem nejdříve naladil CZ jazyk a kanály. Pak jsem si hrál dál (novy firmware, net, G-share....)solide píše:ahoj tak už som si ho práve kúpil. Chcel by som poprosiť o radu, mám pred jeho intštaláciou dať do Dreamsky nový firmware, aký by ste mi odporúčali? Vopred ďakujem za dobré rady J
Ale je to na tobě, jak budeš postupovat.
-
solide
- Mírně pokročilý

cim viac citam clanky na tomto fore tak neviem ci ist do aktualizacie firmware.Verziu ktoru mam v prijmaci je V1.11 V jednej verzii ide to, v druhej zasa nefunfuje wi-fi, tak neviem ...
Naposledy upravil(a) solide dne 14 bře 2011, 18:22, celkem upraveno 1 x.
-
romerro
- Nováček

-
solide
- Mírně pokročilý

-
romerro
- Nováček

-