nahrávání

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

frank68
Nováček
Nováček

Re: nahrávání

Příspěvek od frank68 »

tak jsem konečně po dlouhé době přišel na to,v čem byl problém.byly špatné pluginy,kamoš který má stejný stroj mě dal svoji zálohu plugunů a už to funguje.
akorát u hd programů se to seká,ale myslím,že to bude velkým datovým tokem,snížil jsem rozlišení a pořád stejný.mám hdd wd passport 500gb externímůže mě někdo doporučit hdd který to zvládne?díky

Huskyjbc
Nováček
Nováček

Příspěvek od Huskyjbc »

Ahoj všem,
předem upozorňuji, že jsem naprostý nováček, do AZ Boxu mě uvrtal kamarád, nicméně, mě tento přístroj zaujal, tak jsem do toho šel.
Vše mi docela funguje, sdílení(mám i původní Skylink kartu), FTP - připojeno přes WIFI, disk Seagate 320, jumperovaný na SATA 150,nahrávání funguje, soubory vidím, cca 3 GB na film 1,5h.
Problém je, že je nemohu přehrát - píše mi chyba - nepodporováno, zatím si nevím rady. Budu rád za nějaký tip.
Další problém, i když patří do jiného vlákna, je že se mi nedaří vytvořit síť s PC s Win 7 64bit. Nastavoval sem podle zdejšího návodu, ale bezvýsledně.
Děkuji za Váš čas i ochotu. Husky

AZ Box Premium, HDD Seagate 320GB, Open PLI 2.1, Skylink, motor SG 2100
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Filmy prehrávaj z malého menu /Menu na ovládači / a Vista je problém. Snáď by pomohlo správne nastaviť prístup do PC zvonku - povoliť zdieľanie súborov

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Huskyjbc
Nováček
Nováček

Příspěvek od Huskyjbc »

Zkoušel se to přehrát oběma způsoby, nefunguje ani jeden, soubory mají příponu .ts
Wokna jsou Win 7, ne Vista, já na to třeba časem přijdu, jen sem nechtěl vymejšlet vymyšlené. S přehráváním nevím, co s tím, už sem pročetl kde, co...
Zapoměl sem dodat - fw poslední 5209, a příjímač mám 4 dny... :89:

Edit: nedalo mi to a mrknul jsem ještě na to malé menu a světe div se, funguje to, přehrávání se spustilo.
Oba výše zmíněné soubory byly z velkého menu, správce souborů a filmy. Proč to odsud nejde nevím.
Ještě rozchodit síť a budu spokojenej(do dalšího problému :lol:

Dempsey, mockrát děkuju :55:

AZ Box Premium, HDD Seagate 320GB, Open PLI 2.1, Skylink, motor SG 2100
kulhanek
Nováček
Nováček

Příspěvek od kulhanek »

Připojuju pro čtenáře pozitivní zjištění:

Vše mi vzorně běží na AzBox HD Premium, fw. 4890 s HDD:

Seagate SV35.5 1TB HDD, SATA/300, 7200 RPM, 32MB cache, ATA-7, 24x7
P/N: ST31000525SV
:87:
(formátovanej samozřejmě přímo v AZ, bez změny čehokoli, tj. na SATA/300)

Nahrávat se nedá s povolenými zápisy! Svoje současné pluginy si můžete zálohovat na USB (poslední volba v menu <Systém>, <Pluginy>, Backup n. Restore) a ověřené pluginy toutéž cestou nahrát z Dempseyho zálohy na viewtopic.php?f=159&t=4031 (tu bez povolených zápisů).

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“