fw 0.9.4890

Odkaz na stažení Firmware a Diskuze k firmware.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
JirkaB2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: fw 0.9.4890

Příspěvek od JirkaB2 »

frcko73 píše:
vikino píše:mne to nahravalo normalne aj v 4879. schvalne som to vyskusal este pred upgradom na 4890.
Tez mi to na tom istom FW nahrava normalne.
ten výpaddek nahrávání se mi stal na CT HD, kdy jsem uprostřed filmu spustil nahrávání tačítkem REC, disk byl přitom uspaný a po 5s najel, na AZku svítila červená LED a vše vypadalo že to jede. Pak jsem zastavil nahrávání tlačítkem REC a kde jsem dal volbu stop. Přes malé menu v TV jsem se pak díval na nahrané pořady a nebylo tam nic ani žádný malý soubor, ještě jsem to překontroloval přes FILM. Pak jsem vjel zpět na TV a dal znovu REC a ten už se zdařil vše normální. Stalo se mi to na 4879.
nastavení Azka 1080i, spuštěný FTP, MultiCAS-v162D-B05, Bílá Skylink, na CT HD nebyl HD flag (bylo továrko a nový ručně udělaný seznam programů + jedna FAV skupina) Bohužel nevím jak to zreprodukovat znovu. Možná to souvisí s HDD ve STANDBY, že mu dlouho trvalo než se probudil.

Azbox Premium-HDMI-Onkyo TX-SR606-HDMI-Sharp LC37DH65E LNB: 19.2+23.5
blackie Slovakia
Nováček
Nováček
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od blackie »

Nechcem to zakriknut, ale zda sa mi, ze nestabilita EPG je opravena. Od rana som ziadne problemy obvykle v poslednych verziach nezaznamenal. Ze by aspon nieco opravili? :55:

AZbox HD Elite rev.3@OpenATV 6.1, Sony KDL-32W4000, Skylink, 2xLNB Chess Ed.3@Maximum E-85(19E+23,5E)
Primo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Primo »

JirkaB2 píše:u dvou posledních FW se mi stalo, že při přepnutí programu se zbláznil zvuk (znělo to jako roboti) po přepnutí jinam a zpět už to bylo OK.
Toto mi specielne dela na Nova Cinema pri prechodu z reklam na program i v predchozich FW. Staci prepnout jinam a zpet.

Premium,FW5402,CAM Mascom-Irdeto,SG2100,2.5"160GBSeagate,LE32A559Samsung,SkylinkICE
michoid
Nováček
Nováček

Příspěvek od michoid »

Odkaz na FW - http://azbox.devi4nt.com
jdu zkusit ten novej....

AZbox HD Premium; DVB-S2; E2 OpenRSI 2.1; Toroidal T55: 0,8W 13E 19,2E 23,5E; CCcam 2.3.0; Skylink ICE
jojika
Nováček
Nováček

Příspěvek od jojika »

Primo píše:
JirkaB2 píše:u dvou posledních FW se mi stalo, že při přepnutí programu se zbláznil zvuk (znělo to jako roboti) po přepnutí jinam a zpět už to bylo OK.
Toto mi specielne dela na Nova Cinema pri prechodu z reklam na program i v predchozich FW. Staci prepnout jinam a zpet.
Tak tento problem jiz minimalne jednou byl, ale jiz v hodne starem fw, zrejme se ted znovu objevil

Az Box HD Elite DVB-S2+DVB-T, E2 PLI 2.1+CCCAM 2.3.0, Sony KDL40D3000, Skylink ICE-výmena, ext. HDD Verbatim 1,5TB eSata + USB, PC+WIN XP, LAN (kabel), TP-Link 8961NB
VraKo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od VraKo »

Toto se mi taky stalo hned po prvním spuštění na programu CT1, ale samo se to cca po 5 sec spravilo. Zaznamenal jsem to taky na některém z předcházejících fw. na programu Nova Cinema, ale tehdy to třeba trvalo celý film, tak jsem si myslel, že to byl problém na vysílací straně. No teď mi to ale spíše připadne na nějaký skrytý problém ve fw. Zaznamenal to ještě někdo další ?
Jinak EPG mi v tom tomto fw. zatím kupodivu drží, ale to é s háčkem a nesmysly v infu od 5. řádku opraveno není.

AZBox HD Premium - Enigma2 - OSCam/Mgcamd/CCcam
honza318
Nováček
Nováček

Příspěvek od honza318 »

blackie píše:Nechcem to zakriknut, ale zda sa mi, ze nestabilita EPG je opravena. Od rana som ziadne problemy obvykle v poslednych verziach nezaznamenal. Ze by aspon nieco opravili? :55:
Tak nevím, ale mně to EPG moc stabilní nepřipadá. Sice funguje, ale já tam mám mezery jako předtím. Pokud se podívám dopředu, tak na většině programů EPG chybí.

shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

Moje zkušenosti s tímto fw:
- po 1.rebootu po obnově programů šel cca 5 sekund divbně zvuk (jak psali jiní dříve), pak se obraz na0,5sek.zasekl a od teé doby OK, i při další 3 rebootech
- Jak psal Monkus zkusil jsem přehrávat nějaké MKV s Dts a asi u 3.filmu se mi projevilo co psal - a to občasné zasekávání zvuku, bylo to sledovatelné, ale ruší to dejme z filmu. Takže t možná u všech DTS nebude. DD zvuky šly OK.
- steaming Novy HD při formulích - sekání, takže strem programů z vyšším tokem není OK, zřejmě to naráží na propustnost sítě v TV (takže by to možná šlo spravit "vylepšením" priorit procesů).
- po přechodu z režimu MOVIE do TV mám vždy "jako" spuštěný streaming (až na to že nejede, vše se chová jako by šel)
- po přechodu z režimu TV do MOVIE box zachovává posledně opuštěnou složku/adresář (což vím, jen to popisuju pro pochopení věci) a ta poslední složka byla na síti. Takže když jsem přešel do MOVIE tak se box choval, jako že vytunul, už jsem se tím setkal dříve, takže jsem nic dalšího nemačkal a cca minutu počkal, pak se všechny dříve pomačkené volby provedly a box jel normálně dál.

Souhrn: jsem rád že v posledních několika fw jej přehrávání filmů ze sítě, naopak stream je ještě delší dobu "nedokonalý" :roll: . To DTS by chtělo opravit. EPG nemá cenu zatím hodnotit - uvidíme. Další zhodnocení přidám, až při delším provozu.

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
mccase69
Nováček
Nováček

Příspěvek od mccase69 »

Takže zatím s tímhle FW mi nahrávání i přehrávání funguje.Akorát to nepřehraje filmy které byly nahraný na starším FW 0.9.4466.Jedině mi vadí to zamrzání-jakmile překlapávám rychleji programy tak to totálně vytuhne a odezva na DO se zpomalí třeba o čtvrt minuty.Většinou jde ovladačkou Reboot,ale občas musím resnout natvrdo vypínačem.

AZBOX Elite HD\Emme Esse 85\Skylink\Western Digital My Book Essential 1TB\RTI 1.7 \SAMSUNG LED UE40C6000
blackie Slovakia
Nováček
Nováček
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od blackie »

honza318 píše:
blackie píše:Nechcem to zakriknut, ale zda sa mi, ze nestabilita EPG je opravena. Od rana som ziadne problemy obvykle v poslednych verziach nezaznamenal. Ze by aspon nieco opravili? :55:
Tak nevím, ale mně to EPG moc stabilní nepřipadá. Sice funguje, ale já tam mám mezery jako předtím. Pokud se podívám dopředu, tak na většině programů EPG chybí.
Ja si nestazujem - medzery tam mam len po restarte boxu, ale rychlo sa vyplnia (staci mat par sekund zapnuty program), ale nestudujem program viac nez den dopredu.

Ziadne problemy ako v minulych verziach:
- pri intenzivnom prepinani kanalov a info tlacitka za zacali programy v EPG miesat mezi stanicami atd., az nakoniec TV mode zmrzol a musel som restartovat box
- popis programu useknuty na 3-5 riadkov
Ani jeden z tychto neduhov som zatial v tomto fw. nezaznamenal (a to EPG som trapil skoro 2 dni), kedykolvek ho zapnem (alebo tlacitko info), suhlasi s vysielanym programom.
Po nainstalovani Visperovho fontu je EPG "skoro" dokonale (az na klasicku chybu s nefugujucou diakritikou po par riadkoch textu).

AZbox HD Elite rev.3@OpenATV 6.1, Sony KDL-32W4000, Skylink, 2xLNB Chess Ed.3@Maximum E-85(19E+23,5E)
Bárt
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bárt »

Opravdu se mi zdá být celkem dobrý.

Azbox Premium , fw 0.9.3877, hdd WD 1TB ,připojeno k síti, ppd Panasonic.
dkor
Nováček
Nováček

Příspěvek od dkor »

Ahoj, jaky plugin k tomuto FW doporucite? pouzivam MultiCAS-v 162D-B07 a kazdych cca 5 min se mi obraz na chvilku zastavi. Take jsem zkousem mgcamd-1.35 + newcs-1.6.13, ale ty mi vubec nejdou (pise zakodovane)
Diky za radu

Panasonic TH-42 PX80E, AzBox premium s WD 80GB interní, fw 0.9.4890, katra Skylink, Astra 19,2 E a 23,5 E
shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

Dle mého názoru se lépe jeví použití newcs+mgcamd bez povolených zápisů a vzít na to ty, co tu dodal Dempsey viewtopic.php?f=84&t=4037
Je však třeba jednou za čas vyřešit průchod zápisů (např tím, že tak dám tu variantu pluginů ze zálohy s povolenými zápisy, když to takhle uděláš přes noc a pak tam ráno vrátíš ty bez zápisů zpět, budeš v klidu)

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Ak niekto potrebuje zápisy, stačí na chvíľu zmeniť v Aktivácii a prioritách emulátor na MultiCAS.
Počká si na všetky a znovu spustí mgcamd+newcs

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
honza318
Nováček
Nováček

Příspěvek od honza318 »

dkor píše:Ahoj, jaky plugin k tomuto FW doporucite? pouzivam MultiCAS-v 162D-B07 a kazdych cca 5 min se mi obraz na chvilku zastavi. Take jsem zkousem mgcamd-1.35 + newcs-1.6.13, ale ty mi vubec nejdou (pise zakodovane)
Diky za radu
Ahoj, já tam mám mgcamd v1.34c + newcs v1.6.12 se zakázanými zápisy a jede to OK. Občas se mi při přepnutí kanálu objeví "zakódováno", ale minimálně a stačí to přepnout na jiný kanál a jede to.Mám to tak už od fw0.9.2880 aspoň myslím :roll: . Jinak pro zápisy to dělám tak, jak píše Dempsey.

Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Firmware - AzBox HD“