fw 0.9.2032
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Re: fw 0.9.2032
Potlačíme na stabilitu a prácu týchto pluginov.

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
-
- Nováček
Tak jsem vcera tez upgradoval a musim rici ze zatim same pozitivni dojmy.
Co se tyce nahravani, nemam stim zadny problem pri pouziti mgcamu.
Menu se rapidne zrychlilo a celkove me prijde ze box je sviznejsi. Takze zatim same pozitiva, kdyz se objevi nejakej problem editnu prispevek.
Co se tyce nahravani, nemam stim zadny problem pri pouziti mgcamu.
Menu se rapidne zrychlilo a celkove me prijde ze box je sviznejsi. Takze zatim same pozitiva, kdyz se objevi nejakej problem editnu prispevek.
-
- Nováček
Ahojte,
takze mi to nedalo a skusil som tu funkciu USB CDROM, nemam sice original taketo zariadenie, ale mam v externom supliku znacky CANYON mechaniku LG GSA-H20N. Cize nejaky prevodnik z IDE na USB 2.0.
Report:
- po pripojeni aj za chodu naslo zariadenie USB CDROM
- vyskusal som filmy v DIVX, original DVD, obrazkove CD a mp3 CD - funkcne
- problem je pri vymene CD/DVD nefunguje eject tlacitko, kedze je to namontovane,
staci odpojit USB kabel a znovu pripojit a uz ide eject a po vlozeni noveho CD/DVD
ho nacita v pohode a je funkcne
- skusal som tlacitko eject USB ked som bol na tom zariadeni s kurzorom ale nepomohlo, odpojilo mi to iba pripojeny disk a nie CD mechaniku, nehovorim o tom ze nasledne nato ako som stlacil USB eject tak AZBOX prestal reagovat a jedine co pomohlo bolo dlhsie pridrzat power na dialkovom a vyvolat reboot AZBOXu. Takze to treba doladit alebo si spravit nato nejaky umount plugin inak pohoda
Da sa povedat ze v takomto obmedzenom rezime pri vymene CD/DVD je to funkcne!
takze mi to nedalo a skusil som tu funkciu USB CDROM, nemam sice original taketo zariadenie, ale mam v externom supliku znacky CANYON mechaniku LG GSA-H20N. Cize nejaky prevodnik z IDE na USB 2.0.
Report:
- problem je pri vymene CD/DVD nefunguje eject tlacitko, kedze je to namontovane,
staci odpojit USB kabel a znovu pripojit a uz ide eject a po vlozeni noveho CD/DVD
- skusal som tlacitko eject USB ked som bol na tom zariadeni s kurzorom ale nepomohlo, odpojilo mi to iba pripojeny disk a nie CD mechaniku, nehovorim o tom ze nasledne nato ako som stlacil USB eject tak AZBOX prestal reagovat a jedine co pomohlo bolo dlhsie pridrzat power na dialkovom a vyvolat reboot AZBOXu. Takze to treba doladit alebo si spravit nato nejaky umount plugin inak pohoda
AZBOX HD Elite, parabola Gibertini 90cm, okuliare na 3xLNB Invacom 0,3dB, DiSEq 4xLNB EMP Centauri, druzice 19,2 - 23,5 - 13,0., Pristup k UPC, SKYLINK, CSLINk. Reciever Onkyo TX-SR605.
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Diablo môže v AZ HD fungovať len po hardvérovej úprave. Táto nie je verejná a zatiaľ sa ani nerobí, ale bude možná u ofic.dovozcuszityu píše:A čo moduly už funguje v ňom diablo?

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- St.
- Nováček
Slava, dalsi bod k tomu, abych mohl casem zrusit PC MCE ;o)jhrin píše:Ahojte,
Report:
St.
DPD Panasonic 42PZ80E, AzBox Premium, 2.5" hdd Toshiba, Enigma2, CCcam, Skylink
-
- Mírně pokročilý
přečetl, ale neporozumělneo177 píše:vecer vyskusam a konkretne sa zameram na ten multicast. ono iptv neni sledovanie streamu z nejakej IPcky. IPTV sa siri multicastom ktory musia podporovat aj vase routre aby ho cez seba preroutrovali. multicast spoznate od klasicke vysielania podla ip, multicast ip su
224.0.0.0 - 224.0.0.255
224.0.1.0 - 238.255.255.255
239.0.0.0 - 239.255.255.255.
keby sa IPTV sirila standardnym sposobom, tak backbony nestacia na ten prenos dat
trocha teorie:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Multicast
edit: hezky, pri reboote to uz na displeji nepise booting ale rebooting :)
mam inak pocit ze sa box zrychlil
Edit 2: Multicastove TV IDU!!! akurat pozeram programy (aktualne) ktoru moj poskytovatel siri optikou pre kazdeho zakaznika...

AZ BOX HD ELITE, SKYLINK ICE Irdeto, 4*LNB 23.5E, 19.5E,13E,1W
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
uprimne, neviem. musis to otestovat. myslim si vsak ze nie. tak isto ako nemozes sledovat streamy tv cez ich web stranky. skus zadat IP tej kamery a ak sa rozbehne tak gut, ak nie tak hold smola. a zatial to nemas ako riesit pretoze ziadny externy prehravac neni (nic take ako VLC v DM).
mne hlavne islo o IPTV a ta, chvala bohu ide.
mne hlavne islo o IPTV a ta, chvala bohu ide.
online: DM800 HD + cccam
offline: AZBox Elite HD + cccam
offline: AZBox Elite HD + cccam
-
005jon
- Moderátor
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 192 poděkování
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
V pohode. Asi sa Ti spomalil net 

-
005jon
- Moderátor
Asi nie rýchlosť je v poriadku pozeral som British Talent a polovičku klipov mi ani nespustilo
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
To može byť aj problém na ich serveri. Skús si to pozrieť v PC. Potom bude jasné kde je problém

-
005jon
- Moderátor
Dal som starí FW 1759 tamto ide bez problémov možná náhoda
Mal si pravdu ledva to načítalo na PC http://www.youtube.com/watch?v=OgdL4ysfD1o&feature=fvst
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 2228.7 Kbps
Mal si pravdu ledva to načítalo na PC http://www.youtube.com/watch?v=OgdL4ysfD1o&feature=fvst
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 2228.7 Kbps
Naposledy upravil(a) 005jon dne 14 kvě 2009, 19:31, celkem upraveno 1 x.
-
- Mírně pokročilý
tak nahravni funguje, problem byl asi v mem mgcamd, ted je cistej, preinstalovany a nahravani zda se funguje.
edit: tak jsem na to asi prisel, se zapnutym AU - A: { 01 } v mgcamd to nejde
edit: tak jsem na to asi prisel, se zapnutym AU - A: { 01 } v mgcamd to nejde

AzBox HD Premium (R3/4 = 330) fw. E2 OpenRSI 3.0, Samsung 750 GB, (23.5E+19.2E)+0.8W+SG2100
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
nesmies ho zapinat. mgcamd nieje prekompilovany s podporou vsetkych funkcii - niektore zas boli pridavane. Dost vela nastaveni v mg_cfg je lepsie nechat tak, ako rozhodol autor upravy.
napriklad si nepamatam, ci ppc verzia vedela gbox protokol . tusim ani nie - a tu to vcelku funguje .
napriklad si nepamatam, ci ppc verzia vedela gbox protokol . tusim ani nie - a tu to vcelku funguje .
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00