fw 0.9.1759

Odkaz na stažení Firmware a Diskuze k firmware.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
robinek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Firmware 0.9.1759

Příspěvek od robinek »

dempsey píše:mgcamd z azboxworld
Mohl bych tě poprosit o tvůj mg_cfg ?
I když v něm asi není nic zvláštního přesto bych raději porovnal.
Díky

TV Samsung PS50A557 127cm • AzBox HD Elite • E2 RC12 • UPC 0,8°W • WD MyBook World Edition 1TB Eth • WD MyBook Essential 1TB USB2.0
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Je defaultný.
Problém by som sa na Tvojom mieste snažil hľadať v médiu - resp. formátovaní
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
robinek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od robinek »

dempsey píše:Je defaultný.
Mám formátováno na ext3. Jaký formát používáš ty ?

Mimochodem teď jsem zkusil nahrát z ČT24, která není kódovaná a funguje v pohodě.
Takže problém nebude v médiu ale v EMU. Teď ale kde :roll:
Naposledy upravil(a) robinek dne 13 dub 2009, 17:45, celkem upraveno 1 x.

TV Samsung PS50A557 127cm • AzBox HD Elite • E2 RC12 • UPC 0,8°W • WD MyBook World Edition 1TB Eth • WD MyBook Essential 1TB USB2.0
schmegea
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od schmegea »

No já toho moc taky nenahrávám, ale teď chtělo něco dítě nahrát a zjistil jsem že nemám šanci. Ať zapojím do USB cokoliv (Flash 8Gb, 512Mb, HDD 250GB) vždy mi to napíše nelze nahrát. Když dám naformátovat v azboxu tak se mi azbox sekne a musím udělat restart vypínačem. Takže nahrávání u mě :51: nefunguje. Dělám někde chybu a za boha nevím kde.
Jinak jsem rád, že změnou FW jsem nemusel skenovat znova družici a dělat setting. :96:

DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

robinek píše:
dempsey píše:Je defaultný.
Mám formátováno na ext3. Jaký formát používáš ty ?

Mimochodem teď jsem zkusil nahrát z ČT24, která není kódovaná a funguje v pohodě.
Takže problém nebude v médiu ale v EMU. Teď ale kde :roll:
Kľúč na ktorý som to nahral som kedysi dávno naformátoval v Dreamsky ( na Conexante )
takže asi FAT

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
danmark
Nováček
Nováček

Příspěvek od danmark »

já jsem naformátoval na ext2 v programu acronis disk director suite a nahrávání funguje na sd i hd programech bez chyby jak na 4gb flešce tak na externím hdd WD My Book 1TB,rovněž timeshift běhá bez problémů a nahrané soubory jdou na rozdíl od minulé verze fw načíst a upravovat v programu videoredo takže spokojenost.

Clarke.Tech ET9000 HD+Samsung LE46B651+1TB Samsung Spinpoint
robinek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od robinek »

Tak jsem tam vrazil ten default mg_cfg a zkusil nahrát kousek z Novy a nahrálo se :smile:
Asi jsem tam něco zvojtil.
V mém cfg bylo jinak jen toto:
A: { 01 } #enable AU
G: { 01 } #newcamd
L: { 00 } #logování off

No uvidím jestli to teď bude fungovat.

robinek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od robinek »

robinek píše:Tak jsem tam vrazil ten default mg_cfg a zkusil nahrát kousek z Novy a nahrálo se :smile:
Asi jsem tam něco zvojtil.
V mém cfg bylo jinak jen toto:
A: { 01 } #enable AU
G: { 01 } #newcamd
L: { 00 } #logování off

No uvidím jestli to teď bude fungovat.
Tak problém odhalen :106:
Bylo to tím AU. Když jsem dal A: { 00 } tak to běhá.
Díky dempsey za nakopnutí :115:

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Moc som Ti nepomáhal, ale som rád že to pomohlo :grin:

Obrázek
jc.jaroslav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jc.jaroslav »

Dal jsem si práci, nahrál nový firmware a znovu vše naladil - těch zásadních změn pro to aby to bylo multimediální centrum tam moc nepřibylo - fotky stále nejde prohlížet (neumí rescaling) prohlížeč je stále pomalý, ale je trošku předělán a již jde správně načíst idnes.cz...
Za tu práci s naladěním to ale nestálo - snad příště.

AZ BOX HD ELITE, SKYLINK ICE Irdeto, 4*LNB 23.5E, 19.5E,13E,1W
martin02
Nováček
Nováček

Příspěvek od martin02 »

Jaky je rozdíl mezi F/W 0.9.1621 a 0.9.1759.Je tam nějaké důležité vylepšení. :15:

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Pre mna ano - podpora infinity citacky. + nejake "drobne" vylepsenia, ktore si nie kazdy musi vsimnut , ale su dost podstatne. Myslim,ze kto sa prihlasil ako tester a kupil si azbox, by mal testovat vzdy najnovsi . O tom to cele je.
Vsimol som si tu uz aj, ze sa nieco neoplati ani nahravat atd atd. Ja by som Vam, co takto zmyslate, doprial radost, ktoru musia mat standartny (nie testery) uzivatelia z IPbox HD. Ten sa predava ako final verzia, uz 1 1/2 roka a sw je stale o nicom. Mam tych prijimacov viac a vedzte, ze najvacsi pokrok spravil zo vsetkych linuxovych HD AZbox.
Najlepsie funguje Dreambox HD, ale ten ma za sebou dva roky vyvoja sw .
A viem aj v com je problem u tych - ktorim sa "neoplati nahravat zas novy sw". Kupovali ho ako jediny prijimac do domacnosti - nie ako testovaci prijimac , samozrejme za cenu test verzie.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
robinek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od robinek »

No když ono je to těžký ... já jsem pořizoval AzBox HD jako beta tester za zvýhodněnou cenu a důvodů bylo několik .. koupil jsem novou TV plazmu 50" a tak jsem chtěl HD, pak se mi líbilo, že to je satelit, rekordér a "popcorn" v jednom. Když jsem ho pořizoval, tak jsem věděl, že není vyladěný a že nebude fungovat dle představ a taky mi nevadí se v takovém stroji hrabat. Počítal jsem s tím, že ho budu testovat když ho jako tester kupuji. Bohužel od té doby co mi ho Sapro dodalo, tak jako by se po nich slehla zem ... žádné požadavky na testy, žádné informace které by měl betatester dostat, žádná reakce na cokoliv. Divný přístup.
Pak má ten vývoj FW za něco stát. Připadá mi, že jednou za 14 dní vyjde FW, který téměř nic neopraví, občas dokonce něco přestane fungovat. Žádné ofiko fórum neexistuje a tam kde se aspoň trochu tváří jako, že to má blízko k vývojářům, tam se o novém FW dozvíš s několika denním zpožděním.
Čekal bych, že Sapro založí svoje fórum kde bude shromažďovat poznatky od testerů a že jim za to také zpřístupní např. i beta verze FW s předstihem před ostatními uživateli a další a další materiály.
Měli by si vzít příklad z přístupu výrobce Popcornu ... ofiko fórum kde komunikují s uživateli přímo vývojáři a do každého FW promítnou některé připomínky.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Nemaj obavy - si na správnom fóre.

Nezabúdajme však, že takýchto fór je po svete viac a všetci môžu mať podobné pocity.
Jednoducho to funguje takto a zatiaľ to funguje slušne. Zásadné problémy boli vyriešené veľmi rýchlo / mrznutie Filmbox HD a pod. / a ostatné sa riešia priebežne.

Požiadaviek sú mraky a nie všetko / skoro nič / sa komentuje. Je jasné že pre poriadok by bolo skvelé odfajknúť si má spraviť - spravil, ale my to nevedieme : my len testujeme.
Zámerne píšem testujeme, pretože málokto niečo pre AZ HD vytvorí.

Podľa mňa to ide slušne a s napredovaním som spokojný

Obrázek
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Ziadne poziadavky ? to sa da napravit. Zmena tapety v radio mode.
subor sa vola radio_bg.png . Jeho umiestnenie uz neviem z hlavy, ale da sa pohladat. Tak som ho zmenil ale napriek tomu zobrazuje povodny obrazok.
V com je problem ?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Firmware - AzBox HD“