co sa tyka medii tak ide najlepsie zo vsetkych doteraz images,idu streamy,ide archivczsk aj pretacanie,prehravac medii ide super,rychly restart aj reboot,este nejak tam narvat blindscan a moj mymetrix skin a bude to naj co azbox ma
Chlapi,dle rad jsem si nahrál tento release a rychlost ok a vůbec zatím dobrý ,ale zasekl jsem se hned na softcamech.
Nainstaloval jsem cccam 221 i 230 i mgcamd 138 a změnil jsem configy na můj sharing.
Najedu na softcamy v boxu a ať vyberu jakýkkoliv a restartuju ho tak se mi neaktivuje a po opětovném najetí do nabídky cam- žádný...
už jsem z toho v...
díky
nebo mě poraďte enigmu kde to funguje
pokud jsi instaloval oscam přes GSU, tak umístění konfiguračních souborů zjistíš přímo přes menu spouštění softcamů v GSU. Mezi nabídkami vpravo v okně manažera softcamů GSU je i volba pro nastavení cesty ke konfigurákům. Když ji otevřeš, uvidíš aktuální cestu.
Co se týká otázky jak doplnit další údaje do konfiguráků je možnost otevřít web rozhraní oscamu a tam to vše zapsat. Ve tvém případě půjde o konfiguraci a přidání readers (čtečky).
Na web rozhraní oscamu se dostaneš normálně přes lokální síť prohlížečem, do kterého zadáš http://xxx.xxx.xxx.xxx:yyyy, kde xxx je IP adresa boxu v síti a yyyy je port, na kterém oscam komunikuje. Port najdeš také v konfigurácích, konkrétně v souboru oscam.conf a v sekci webif (včetně případného hesla). Soubor oscam.conf je textový a stačí ho otevřít například obyčejným notepadem.
můj problém spočívá v tom,že po navolení oscamu a jeho restartu se zase hned vypne...tzn že v nabídce softcamu je "žádný" a to pořád dokola.Nevím čím to je!!!tak se mě choval každý cam.
a moje reader údaje zapíšu do oscam.conf nebo oscam.server?zapisuji přes DCC
díky
ještě jeden nedostatek v tomto image a to je,že se nevypíná interní harddisk ani po vypnutí sat do pohotovostního režimu.
Minuty v nastavení hdd na to nemají vliv.
Nevíte někdo co s tím?pokud se to nedá spravit tak půjde pryč hdd hučí jak úl...
díky za rady
Ahoj, mam problem azbox hd elite. pri instalaci na doom (SD card) skonci obrazovka na boot obrazku a dal se nehne.
Muzete nekdo popsat postup instalace? Instalovano azup 2.2.7. Prechod s openpli 3.
Moc dekuji.
Nahrál jsem a nepomáhá. Jede pouze ta starší verze, jakmile jsem zkoušel novější nebo jsem tu starší nechal aktualizovat, sekne se to při bootu a nedá se s tím nic dělat.
MAXIMUM E-85 Multifocus, 1W-28,2E, AZBOX HD Elite (fw 0.9.5303, OpenRSI 3.0), HDBOX 9100 (fw 1.10.13), Samsung UE40B6000.