s@pro píše:na programátory se tlačí , kromě HD-BOXu existují minimálně další dva produkty téměř identické ,
to jen aby jste necházeli všechno bláto jenom na sapro .
Mimo to se jedná ještě s dvěma subjekty na zajíštění lokální podpory tzn kompilací vlastní verze adnroidu.
Tak prosím o trpělivost .
sapro
Tak to jsme všichni rádi, že se to řeší a usilovně, zatím to totiž vypadá špatně, ale když to píšete jsem ochotný počkat bez nějakých kroků viz co jsem napsal na ochranu spotřebitele. Jen aby se to pak nepřehouplo na pozáruční lhůtu, nebo na takovou kdy nebude již ochotný se mnou i s jinými jednat prodejce např. o vrácení peněz či adekvátní výměnu(pak se to bude případně řešit, tak jak jsem napsal), když se to dlouhodobě nebude lepšit a nedej bože bude např. na vině přijímač.
To kolik je přijímačů s tímto software mi je jedno já jsem koupil tento a potřebuju, aby mi šel tento na 100%, nevím co mám na to napsat.
Kontaktoval jsem již prodejce atoselektro přímo vedoucího(tam jsem to kupoval já), tak jsem zvědavý na garance, protože musíte pochopit že 3.5 tisíce za tohle v tomto stavu je úlet jako blázen a když Vám nepůjde zajistit kvalitní podpora, tak tu garanci od slušného prodejce očekávám. Je samozřejmě důležité, aby viděli Vaše vyjádření a férovost a nejlépe krom tady přímo na Vašich stránkách.
Nemám potřebu, abych Vás "špinil" neprávem pokud vše řádně vysvětlíte a slíbíte nápravu, pak jsem i já ochotný např. na heurece změnit aktuální recenzi, nevidím v tom problém. Pouze jsem chtěl podchytit případnou reklamaci u prodejců včas i s Vaším vyjádřením, aby se pak necukali a peníze fuč znáte to, ale to by byli sami proti sobě.
Jinak rozumím, že nejste správce softwaru jako SAPRO, mě je tohle jedno já chci funkčnost tak jako každý, vy jste tento přijímač dovezli na náš trh, tak je to myslím Vaše starost, aby bylo vše ok.
Kdyby jste sem nenapsal a nepodal aspoň toto vyjádření, tak mě osobně trpělivost dávno došla.
Děkuji za pochopení