plne uložisko

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

dodkomajka Slovakia
Nováček
Nováček

Re: plne uložisko

Příspěvek od dodkomajka »

Vo VAR mam iba fw. 1.09.73 a oscam + mgcand od teba a granteca, nič viac.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

HD-BOX FS-9200 PVR,fw 1.11.57 , plugin Oscam 8972 , Mcas + Xcam , SatElita 2000HD ECO,
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Nepoužíval si niekedy systémovú zálohu ? Ak ano alebo nevieš tak je dobré ju starým Cleanerom zmazať. Problém môže nastať ak by si to nevedel dať znovu dohromady. Ak Ti to ale nerobí problém tak by to mohlo vyriešiť problém s miestom.

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

od granteca .... :D no jo. default mg_cfg je nastaveny na logovanie, lebo grantec to tak pouzival, nez ho sem prilepil . takze prosim parameter pre log zadat 00 .
rovnako oscam - ak je nastavene logovanie - zrusit - v oscam.conf.
a premazat /var a /tmp/ (z /var najskor potrebne subory odzalohovat )
to premazanie /tmp/ je dolezitejsie ako cleaner- aspon podla mojich skusenosti. v /tmp/ je mozne zmazat vsetko - komplet. po restarte si box vytvori nove data v /tmp/

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Ja si myslím že niekedy urobil systémovú zálohu a ona sa tam niekde drží po celý čas od kedy ju urobil. Tým pádom potrebuje systém dvojnásobný priestor a tam vzniká problém s nedostatkom pamäte

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

aj to je mozne - jakziv som to nepouzil

dodkomajka Slovakia
Nováček
Nováček

dempsey píše:Ja si myslím že niekedy urobil systémovú zálohu a ona sa tam niekde drží po celý čas od kedy ju urobil. Tým pádom potrebuje systém dvojnásobný priestor a tam vzniká problém s nedostatkom pamäte
Ako zistím že som urobil tu zálohu? Cleanerom som už prečisťoval box veľakrát , ale stále sa mi to plní. Ako sa tej zálohy dá zbaviť ? Každý mesiac to musím prečisťovať a nanovo nahravať plugin. Vďaka.

HD-BOX FS-9200 PVR,fw 1.11.57 , plugin Oscam 8972 , Mcas + Xcam , SatElita 2000HD ECO,
grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Prijiamc sa sam od seba nildy nezaplni. Ani sa nemzoe stat,ze pouzivam soft spred pol roka a jedneho krasneho dna ho budem musiet preinstalovat,lebo je zaplneny .
Problem s pamatou prichadza vzdy pri upgrade na vyssiu verziu . Adresar /var/ ma v pamati vyhradene presne miesto (adresne) , ktore sa ale meni kazdu ob verziu . Velke skoky medzi jednotlivymi fw su potom mozne len po zmazani obsahu adresara /var/ a /tmp/ . Problem je v tom, ze miesto v pamati, ktore bolo kedysi vyhradene pre /var/ sa v novej verzii ciastocne prekryva s obsahom ineho bloku dat. Potom jednoducho prijimac nenastartuje , niekedy dokonca ani nedovoli prepisat obsah pamate na 100% , uz pri samotnom zavadzani softu. Cleaner roboli asi fortisaci, lebo nie celkom je v nom osetrene zmazanie - zmaze len na aktualnych adresach v pamati , ine umiestnenie si nevsima . Asi chlapci z Fortisu nemaju history , alebo trpia demenciou .
A skutocna pricina je v tom,ze Fortis sa krcovite drzi ochrany svojich produktov pred kopirovanim a zabezpecenie boxu pred kopirovanim (cinanmi) ma prioritu pred funkcnostou .

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

dodkomajka píše: Ako zistím že som urobil tu zálohu? Cleanerom som už prečisťoval box veľakrát , ale stále sa mi to plní. Ako sa tej zálohy dá zbaviť ? Každý mesiac to musím prečisťovať a nanovo nahravať plugin. Vďaka.
Odstran logovanie mgcamdu a oscamu .

dodkomajka Slovakia
Nováček
Nováček

Skušam teraz od MartinK. jeho oscam 8641 amino sh4( dnes som to nahodil) zatiaľ to ide tak uvidim. Zatiaľ mám 75% voľne miesto tak uvidím ako to dopadne. Zatiaľ veľka vďaka.

dodkomajka Slovakia
Nováček
Nováček

dodkomajka píše:Skušam teraz od MartinK. jeho oscam 8641 amino sh4( dnes som to nahodil) zatiaľ to ide tak uvidim. Zatiaľ mám 75% voľne miesto tak uvidím ako to dopadne. Zatiaľ veľka vďaka.
Po 24 hodinách voľne miesto zo 75% na 63%. Ráno som našiel zamrznutý box, musel som reštartovať zadným vypínačom. Včera som menil aj FW na 1.11.57.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“