POLÁCI OFF ??

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

jerry00
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: POLÁCI OFF ??

Příspěvek od jerry00 »

Hele , před týdnem jsem taky nahrazoval Dreamsky 256 , nejdřív pokus s Mascom 2202, což je šit největšího zrna. pak jsem vzal Amiko 8840 a super věc. Obraz jako víno, stejný ba o něco lepší jak na UNU, čisté iděto i ICE bez problémů,kartu ICE sdílím přes UNO do Amika, má to funkčního Pštrosa. S tím podrobnějším sdílením neporadím, neboť se tím nezabývám, ale v nastaveních jsou různé položky , co mi nic neříkají. Ale mělo by to umět klienta i server. Na unu mám Cccam, takže Amiko asi nějaký Cccam umí.

Vitamin 5000, Dreamsky NXP256, VU+UNO
mike69
Nováček
Nováček

Příspěvek od mike69 »

Díky, Jerry. Ten príjímač vyzerá dobre. A ako je na tom s prehrávaniím DivX (príp. formát MKV s titulkami)?
Funguje pretáčanie obrazu a pod.? Ja som rozmýšľal nad nejakým prehrávačom na filmy, ale keď som sa
dočítal o Arive 202E, že bez problémov prehráva aj filmy, tak je určite lepšia varianta kúpiť nejaký HD
sat. prijímač aj s prehrávačom filmov v jednom. :96:
Ešte pozriem nejakú lacnejšiu variantu bez DVB-T, lebo mne ide fakt hlavne o prehrávanie multimédií
a potrebujem ešte prijímať ako klient cez CCcam jeden server (N: line), to je všetko.

jerry00
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerry00 »

Bohužel mkv a divix nemám k dispozici, nepoužívám sat na přehrávání. Pro sebe mám UNO. A jako klient to musí jít v cccamu, protože na unu mi běží pouze cccam , a na Amiku mám nastavený taky nějaký Cccamd, pak je tam ještě, Newcamd,Homecamd, Homecamd2,Nasscamd,Deltacamd,Spidercamd,Spidercamc,Avatarcamd,Xcamd, mgcamd,ishare,Homecamd3 sat reshare, skycamd,gscamd,anacondacamd,camd35.cs378x, a u serveru je pouze Homecamd 1.0, 2.0 MC, 3.0 sat reshare,

Vitamin 5000, Dreamsky NXP256, VU+UNO
mike69
Nováček
Nováček

Příspěvek od mike69 »

Díky, Jerry. :55:

Blacker91 Czech Republic
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 10 poděkování

Příspěvek od Blacker91 »

jbystrik píše:Nazdar Blacker91, máš pravdu. Mne síce ešte Gshare2 má ísť do konca septembra, dúfam, že nepadne aj to, chcem dať pokus na jeho predľženie a potom je ten prijímač už naozaj "nanič"/nahodím Clarke Tech/, ale za tú cenu a možnosti cez gshare2 sa vyplatil ...

Souhlasim ze za tu cenu spatnej nebyl gshare bylo fajn :) co se tyce prodlouzeni dej vedet myslim ze bych nebyl sam koho by to zajimalo :) kdyby soudruzi doladili aspon multimedialni funkce jako ze u vsech Divx a ostatnich formatu ukazoval cas jak ma a posouvani fungovalo hned by to pro nej bylo plus ale ze nevydali novej model me udivuje starej 7500 bezi doted a musim rict ze dobre :)

Dreamsky 7500&7000
Dreamsky NXP 256
Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“