Tak jsem v rámci testů zjistil, že na tomto FW jede Sk...... základní nabídka v Emu. Mám vypnuté všechny servery a vypnutou čtečku karet v menu a základní nabídka jede. Zda je to tak i v předchozích verzích FW to nevím, protože jsem měl čtečku karet stále zapnutou, protože nebyl problém s přepínáním jako u tohoto FW. Možná by pomohlo továrko, ale to jsem zatím nezkoušel. Rád bych, aby mi to co píšu někdo potvrdil či vyvrátil a napsal, zda to samé je funkční i s FW 1.70 pokud to někdo zkoušel.
Jinak přeji hezké vánoční svátky všem tady na fóru.
Mohu potvrdit Skylink jede v EMU a verze 1.59 je podle mě nejstabilnější co se týče sharingu.Nic se neseká,nic se nevypíná.Oscam special jede taky bezproblémově.I když vypnu sharing s EMU a oscam special,tak interní čtečka není použitelná.Přepínání kanálů je zdlouhavé,seká se.Hodiny zůstavají o hodinu zpět jak u verze 1.70.Pokud se dopíšou klíče,tak jede EMU v kodu BISS i penthouse 3D(data1) a penthouse life na 23.5E.
santos píše:Mám tam 1.31 a nemohu tam nic jiného dostat,zkoušel sem flešky a nic,hdd taktéž nepřipojen.Předtím to fungovalo tak nevím,díky všem za radu....
A máš na flashce vymazaný adresář files ??? To by mohl být jeden z důvodů proč by to nešlo.
Mrkni na flashku a pokud tam máš složku files, tak ji smaž nebo ji přejmenuj.