Ten problem som popisal tu

oscam sa riadi podla dat ,ktore mu dodava busybox a ked busybox pise len 96MB, tak oscam to ako papagaj siri dalej .
nieje to pravda . sucasna verzia IRD sw dokaze obsluzit 96MB . Skutocna realna pamat je ale 256MB.
Moderátor: By.Bob
HDMU enigma existuje uz aj novsie nieco?keeni999 píše:grantec píše:HDMU enigma - lokalizovana a modifikovana majstrom Noro CTu klikni pre stiahnutie
neviete mi poradiť meno:root,heslo? ,neviem sa pripojiť cez FTP.Ďakujem..
Prošel ti celý test LAN OK? Např DNS?orionban píše:Ahojte, funguje niekomu v tejto enigme UPDATE modulov?? Pretoze ja mam problem, ze ked si chcem nieco zmenit, napr: skins, tak mi vypise wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not found. Proste nenatiahne mi nic, ani emu ... Neviete kde moze byt problem?? Dakujem za info.
Samozrejme pripojenie na net mam OK :)
Ano prešiel mi test v poriadku, ale nevedel som si s tým dať rady, tak som nainštaloval pkt nebulu :) a ta ide svižnejšie podľa môjho názoru :)bastlir1 píše:Prošel ti celý test LAN OK? Např DNS?orionban píše:Ahojte, funguje niekomu v tejto enigme UPDATE modulov?? Pretoze ja mam problem, ze ked si chcem nieco zmenit, napr: skins, tak mi vypise wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not found. Proste nenatiahne mi nic, ani emu ... Neviete kde moze byt problem?? Dakujem za info.
Samozrejme pripojenie na net mam OK :)