s tym novym fw sa zas nemusia ponahlat, kto to ma furt flashovat. zatial mi ide vsetko .
Moderátor: By.Bob
Tiez ma nebavi mat brile po ruke....MartinK. píše:Za ty fonty bych se taky přimluvil ať je to co jak nejrychleji po dlouhé době jsem musel hledat brýle na dálku. FW jinak jede velmi dobře a svižně, dobrá práce
.
PS: Aby se při tom neposralo zase něco jiného, jak bývá zvykem.
Skusal si si precistit box cleanerom? A mas aktualne pluginy ktore su nazaciatku tohoto vlakna?anjelita píše:Vopred sa ospravedlňujem ,ak som nie v správnej sekcii.Mám taký menší problém.Vždy po vypnutí prijímača musím mi nabehne na obrazovke nápis "kanál je kódovaný".Následne musím deaktivovať Plugin Mcas ,potom znovu aktivovať a všetko je OK.Robilo to aj pri predošlom Firmware 1.09.63.Je jedno či nastavím Mcas na manuálne spustenie alebo automatické.Má niekto podobné skúsenosti?
Ďakujem.
Ma stary plugin Mcas - ten to robi .djqixo píše: Skusal si si precistit box cleanerom? A mas aktualne pluginy ktore su nazaciatku tohoto vlakna?
Ďakujem chalani ,zdá sa že to pomohlo.Mám prvý Linuxový prijímač ,takže sa zatiaľ len učím čo a ako.Veľmi dobré je toto sat forum.Ešte raz srdečná vďaka.grantec píše:Ma stary plugin Mcas - ten to robi .djqixo píše: Skusal si si precistit box cleanerom? A mas aktualne pluginy ktore su nazaciatku tohoto vlakna?