5007 píše:Jasně koukám, že jsi jej již prodal.
Ale to co jsi popsal tzn. emu+blocker má a určitě i funkční.
Much možná i velkých masařek má dost, ale není sám. Takových strojů s chybami nebo nepřívětivým ovládáním je dnes na trhu více a někdo čeká na zlepšení fw, někdo prodá - nemá už nervy a třeba jde i do horšího, ale pak to nepřizná, že udělal chybu.
Já jsem ten vyčkávací typ, který čeká co bude a i teď jsem poměrně spokojen. Jedu na 2 karty s Ci modulem Mascom I/C a nemám vážný problém. Nic se nehádá, zápisy mi přicházejí tam kam potřebuji.
Jediné co mě docela mrzí je nedodělané EPG u dost programů, kde se nezobrazují celé stránky.
Youtube bude opraveno ... snad ...a další věci jako nahrávky atd. jsou funkční včetně časovače.
Ty zajímavější vychytávky (každý ví o čem je řeč) fungují též, samozřejmě je to přetížené, tak to zatím není 100 procentní, někdo napsal, že je to bonbónek navíc. A otevřený linux to nemá, tak se nedá dělat více skopičin, ale to každý, kdo to koupil musel dopředu vědět a mohl si koupit hned něco jiného. Takto se holt musí čekat co soudruzi zlepší nebo přidají nějakou funkci navíc.
Přeji Ti ať slouží nový sat box lépe a vyhovuje tvým požadavkům.
Udělal jsem velkou chybu, měl jsem se nejdřív začíst do těchto diskusí, já doma nechci přijímače dva, ale jen jeden, kdybych se hlouběji začetl, nikdy bych tento přijímač nekoupil, hlavně i kvůli manželce a dětem, je nezajímá, že třeba jednou, možná, a docela je chápu. Tak jsem prodal a koupil jiný, nemá linux a má i méně funkcí, ale to důležitý co má mít sat. přijímač má. Plus 100% funkci Blocker a EMU, co víc si můžu přát a Vám všem přeji hodně trpělivosti a někdy v budoucnu povedený Firmware.

PS: Zdílení u mého nového přijímače je také, ale já ho nezkoušel, zatím nebyl důvod.