RTi Core v1.3 Enigma 2

Diskuze E2

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
merida7
Nováček
Nováček
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: RTi Core v1.3 Enigma 2 - fix pro titulky a volbu jazyka

Příspěvek od merida7 »

interfernet píše:Dnes nalezeno na foru http://www.azboxhd.es
The subtitle and language selection menu is bugged, here is a simple fix.

Fix:

1. Send the file by FTP to /tmp
2. Telnet to azbox and do:

Kód: Vybrat vše

tar zxf /tmp/audioSelMenu_fix.tar.gz -C /
NOTE:
For version RTi Core v1.3

Vyzkoušejte a dejte vědět, zda-li a jak funguje.
audioSelMenu_fix.tar.gz
Nainstalovane a odskusane. Diakritika v titulkoch sa zlepsila, ale stale nepozna ř,č,ě. V UTF-8 ich nahradzuje medzerou a v ANSI ich nahradzuje cudzimi znakmi

krtan
Nováček
Nováček

Re: RTi Core v1.3 Enigma 2

Příspěvek od krtan »

mkris píše:
krtan píše:Já osobně se k diakritice v titulcích mediacenteru ani nedostal. Nějak se mi nepodařilo připojit v tomto image externí usb disk verbatim (uvnitř je hdd samsung) 1,5 TB, rozdělený na 2 NTFS logické disky. Vždycky to skončilo ozubenými kolečky, tak jsem se vrátil RTI 1.2, kde to funguje korektne.
Bolo to už publikované, tieto verzie vedia NTFS len čítať, treba v súbore /etc/auto.hotplug zmeniť riadok na:

* -fstype=auto,ro :/dev/&
Dík za info, nějak jsem to nikde nezaregistroval. Jak budu mít chvilku, tak to vyzkouším.

johnyhol
Nováček
Nováček

Příspěvek od johnyhol »

Tak jsem to taky nahodil,video celkem ok (přehrál jsem všechno co mám-jenom přetáčení blbne) , ale pořád to neumí přehrát hudbu ve WMA.Poradí mi někdo nějakej přehrávač(plugin) co by zvládnul?

Díky

VU+ UNO (BH 1.7.9), scam 3.60
AZBOX HD Elite (E2 OpenRSI 3.0 - poslední), CCcam_2.3.0
NAS Netgear Stora 2x 1TB
1x karta Skylink
1x karta UPC/freesat
SG2100 USALS+Parabola 85''+multiswitch
1x TV Thomson 55cm 4:3
1x TV PHILIPS 82cm 16:9
ftom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ftom »

johnyhol píše:.... , ale pořád to neumí přehrát hudbu ve WMA.Poradí mi někdo nějakej přehrávač(plugin) co by zvládnul?
Stav myslim setrvalej, WMA klasicke to prehrat umi, ale musis provest prejmenovani na MP3. Neumi WMA Pro.

AzBox Premium, OpenRSI 3.0 (kernel 3.9.2) release 4.1.2014, OSCAM 1.20 rev.9853/oe2.0
VraKo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od VraKo »

Po cca. týdením používání této verze musím říct, že jede stabilně - žádné výpadky, žádná zelená obrazovka.
Pár drobností, které zatím z mého pohledu přetrvávají :
- nahraný program ve standby nelze bez problémů přehrát bez nutnosti restartu boxu, bez rstartu se buď jen spustí s černou obrazovkou a nebo s obraze bez zvuku
- ve standby neustále svítí modrá led (te je takový problém ji zhasnout)
- funkce shutdown restartuje box
- přetáčení paraboly není doprovázeno zobrazením vhodného okna
- při přepnutí na kanál, který není (z jakýchkoliv důvodů) dekódován, nezobrazí hlášku zakódováno
- za mě dost komplikované ovládání youtube playeru

AZBox HD Premium - Enigma2 - OSCam/Mgcamd/CCcam
abdulmp
Nováček
Nováček

Příspěvek od abdulmp »

Takze dojmy z tejto verzie su zatial super. Neviem kde je chyba ale na skylink mi nechce prehravat obraz na kanali NGC Wild na televizii pripojenej cez HDMI (pri prepnuti z ineho na NGC Wild ostane seknuty obraz z povodneho kanala) ovsem ked si dany kanal dam streamovat cez siet do VLC 0.8.6c tak ide obraz ale zase nejde cesky zvuk (ceska stopa - ostatne funguju). Okrem toho obcas treba pri prehravani nahravky box restatnut lebo mediacenter pri spusteni suboru prehrava len zvuk a nie obraz (napr. z nahravky.) Inak je to docela funkcny a podareny image. Ma ten problem s NGC Wild este niekto?

Azbox HD Elite fw Enigma 2 OpenRSI 3.0 cccam 2.3.0, Skylink, ab ipbox 250s abenigma 1.0.9 , cccam
paleaaro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: RTi Core v1.3 Enigma 2 - fix pro titulky a volbu jazyka

Příspěvek od paleaaro »

merida7 píše:
interfernet píše:Dnes nalezeno na foru http://www.azboxhd.es
The subtitle and language selection menu is bugged, here is a simple fix.

Fix:

1. Send the file by FTP to /tmp
2. Telnet to azbox and do:

Kód: Vybrat vše

tar zxf /tmp/audioSelMenu_fix.tar.gz -C /
NOTE:
For version RTi Core v1.3

Vyzkoušejte a dejte vědět, zda-li a jak funguje.
audioSelMenu_fix.tar.gz
Nainstalovane a odskusane. Diakritika v titulkoch sa zlepsila, ale stale nepozna ř,č,ě. V UTF-8 ich nahradzuje medzerou a v ANSI ich nahradzuje cudzimi znakmi
Mne to takto funguje aj bez fixu, í,ý,á,é zobrazi ale ľ,š,č,ť,ž,ň nie

AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
paleaaro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od paleaaro »

georgesoft píše:Nevite kde delam chybu? nainstaloval jsem RT1 1.3 a po nahrani settingu ze SPAZE TEAM Quantum Edition 1.0 BETA FIX se settings normalne zobrazi, ale po dvou trech prepnuti se mi na skoro vsechny programy misto nazvu programu objevi "cze" a koncim - pomuze jen restart.

Nemate nekdo settings pro tento FW 23,5E a popripade 0,8W. Podelte se prosim....
Rovnakz problem som mal ked som cez DREAMBOX EDIT premenoval stanicu a uploadol setting do boxu

AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
johnyhol
Nováček
Nováček

Příspěvek od johnyhol »

abdulmp píše:Takze dojmy z tejto verzie su zatial super. Neviem kde je chyba ale na skylink mi nechce prehravat obraz na kanali NGC Wild na televizii pripojenej cez HDMI (pri prepnuti z ineho na NGC Wild ostane seknuty obraz z povodneho kanala) ovsem ked si dany kanal dam streamovat cez siet do VLC 0.8.6c tak ide obraz ale zase nejde cesky zvuk (ceska stopa - ostatne funguju). Okrem toho obcas treba pri prehravani nahravky box restatnut lebo mediacenter pri spusteni suboru prehrava len zvuk a nie obraz (napr. z nahravky.) Inak je to docela funkcny a podareny image. Ma ten problem s NGC Wild este niekto?
Zdravím tě,měl jsem stejnej problém,zkoušel jsem znovu nahrát seting,ladit,restartovat a pořád nic,až se mi to dneska samo od sebe rozběhlo.Jenom mi pořád nejde Hustler na 12344MHz Astra 19.2°E . Taky to někomu nejde?

Jinak pořád ještě nedrží nastavení RGB scart po restartu a rozlišení musím mít na 576i jinak bliká obraz,ale to už tu bylo napsáno.

VU+ UNO (BH 1.7.9), scam 3.60
AZBOX HD Elite (E2 OpenRSI 3.0 - poslední), CCcam_2.3.0
NAS Netgear Stora 2x 1TB
1x karta Skylink
1x karta UPC/freesat
SG2100 USALS+Parabola 85''+multiswitch
1x TV Thomson 55cm 4:3
1x TV PHILIPS 82cm 16:9
Fishburn Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 55 poděkování
Dostal poděkování: 14 poděkování

Příspěvek od Fishburn »

@ paleaaro

Používám dreamset je zde na foru ..a funguje naprosto spolehlivě jen vždy dokopíruji potřebné věci do etc/enigma2/ ......
muj. satelite xml, a lamedb

a v dreamset provedu test v nastavení .potom nahraji nový setings.
satellites.xml
lamedb.rar

V dreamset si upravte podle sebe :106:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

AzBoxE.,SG2100,Par 90,1xTwinQuad , TV-Sharp 3D Ult
E2 OpenRsi 3.0 v.21.7.2013 CCcam 2.3,9.
Amiko Alien Min OpenATV 6.3,OSC r11438 sh4
Formuler F4 Turbo Combo hevc
OpenATV 6.4 ICE irdeto 0624 Oscam svn r11507+ CCcam 2.3.9 Aktive
purino
Nováček
Nováček

Příspěvek od purino »

Tak asi po 14 ti denim pouzivani se me dneska uz dvakrat stalo, ze se najednou zesililo volume a to docela rapidne. Pomohl restart GUI. Ale i tak to je neprijemne. A to se stalo na kanalu, ktery bezel delsi dobu tj. treba 20 min. a na box nikdo nesahal.

Po ranu jsem sahal na box a je celkem hodne teplej, takze resim jak ho budu vypinat..

A po ranu uz me jednou nenabehl obraz, musel jsem resit tvrdym resetem celeho boxu.

Jinak jsem prozatim spokojenej.

AZ box HD elite RTi Core v1.3 Enigma 2, Dreambox 7020
hdcz
Nováček
Nováček

Příspěvek od hdcz »

Chtelo by to vetracek do boxu dat. Taky mi dost hreje. Kdyz je chladnej vse ok..

AZbox premium 500gb + Azbox Elite.
ftom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ftom »

Tak konecne musim pochvalit.. me jede vse jak ma, krome toho, ze musim pri zapinani hlidat aby se TV zapla jako prvni, jinak HDMI hlasi no-signal. Zde popisovany problem se zvukem se mi neprojevuje, protoze AZ volume mam 100% a zvuk ovladam v TV z ovladace AZ.

Co je humus je Youtube GUI, ma to otresne ovladani a neda se prilogovat Google profilem, aby se mi zobrazily zalozky vytvorene v PC prohlizeci.

AzBox Premium, OpenRSI 3.0 (kernel 3.9.2) release 4.1.2014, OSCAM 1.20 rev.9853/oe2.0
anfro11 Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od anfro11 »

[quote="ftom"]Tak konecne musim pochvalit.. me jede vse jak ma, krome toho, ze musim pri zapinani hlidat aby se TV zapla jako prvni, jinak HDMI hlasi no-signal.
Tak to co popisujes mi robilo este v starsich verziach a ani v Spaze ani v RTi 1.3 som sa s tym nestretol. Mozno preto, ze som si zvykol vypinat a zapinam vzdy vsetko co je pripojene k ovladanej zatrčke. Ale aj ked sa mi podari manualne zapnut skor SAT nez TV tak sa HDMI pripoji v poriadku i ked cvilu je tam ten oznam.

Mutant HD 51.E2 OpenSPA 7.3.wd 2.5" scorpio blue 1TB, sata II, VU+Solo SE[/color]OpenSPA 7.3.(DVB-T+DVB-S), EXT USB wd 2.5" scorpio blue 500GB, sata II, motor SG2100 (28,2E-30W) 85 offset,TV Philips 43PUS6551 / LG 42LA660S-ZA,LAN.
abdulmp
Nováček
Nováček

Příspěvek od abdulmp »

Zdar, ide vam prehravanie nahratych programov? Ja nahravam obcas nieco z NGC wild na skylinku a ked si to chcem spatne prehrat tak sice obraz rozbehne ale zvuk je bud ziadny (sk stopa) alebo ak aj nejaky je tak je to len sem-tam nejake pisknutie ako keby sa ho snazil prehravat ale nejakym zlym kodekom. A robi to aj po restarte boxu. Ked si dane nahravky stiahnem do compu tak ich prehram bez problemov. Ma niekto podobne skusenosti s nahravkami?

Azbox HD Elite fw Enigma 2 OpenRSI 3.0 cccam 2.3.0, Skylink, ab ipbox 250s abenigma 1.0.9 , cccam
Odpovědět

Zpět na „AZ HD Diskuze E2“