Nainstalovane a odskusane. Diakritika v titulkoch sa zlepsila, ale stale nepozna ř,č,ě. V UTF-8 ich nahradzuje medzerou a v ANSI ich nahradzuje cudzimi znakmiinterfernet píše:Dnes nalezeno na foru http://www.azboxhd.es
The subtitle and language selection menu is bugged, here is a simple fix.
Fix:
1. Send the file by FTP to /tmp
2. Telnet to azbox and do:NOTE:Kód: Vybrat vše
tar zxf /tmp/audioSelMenu_fix.tar.gz -C /
For version RTi Core v1.3
Vyzkoušejte a dejte vědět, zda-li a jak funguje.
RTi Core v1.3 Enigma 2
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Nováček
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Re: RTi Core v1.3 Enigma 2 - fix pro titulky a volbu jazyka
-
- Nováček
Re: RTi Core v1.3 Enigma 2
Dík za info, nějak jsem to nikde nezaregistroval. Jak budu mít chvilku, tak to vyzkouším.mkris píše:Bolo to už publikované, tieto verzie vedia NTFS len čítať, treba v súbore /etc/auto.hotplug zmeniť riadok na:krtan píše:Já osobně se k diakritice v titulcích mediacenteru ani nedostal. Nějak se mi nepodařilo připojit v tomto image externí usb disk verbatim (uvnitř je hdd samsung) 1,5 TB, rozdělený na 2 NTFS logické disky. Vždycky to skončilo ozubenými kolečky, tak jsem se vrátil RTI 1.2, kde to funguje korektne.
* -fstype=auto,ro :/dev/&
- johnyhol
- Nováček
Tak jsem to taky nahodil,video celkem ok (přehrál jsem všechno co mám-jenom přetáčení blbne) , ale pořád to neumí přehrát hudbu ve WMA.Poradí mi někdo nějakej přehrávač(plugin) co by zvládnul?
Díky
Díky
VU+ UNO (BH 1.7.9), scam 3.60
AZBOX HD Elite (E2 OpenRSI 3.0 - poslední), CCcam_2.3.0
NAS Netgear Stora 2x 1TB
1x karta Skylink
1x karta UPC/freesat
SG2100 USALS+Parabola 85''+multiswitch
1x TV Thomson 55cm 4:3
1x TV PHILIPS 82cm 16:9
NAS Netgear Stora 2x 1TB
1x karta Skylink
1x karta UPC/freesat
- ftom
- Mírně pokročilý
Stav myslim setrvalej, WMA klasicke to prehrat umi, ale musis provest prejmenovani na MP3. Neumi WMA Pro.johnyhol píše:.... , ale pořád to neumí přehrát hudbu ve WMA.Poradí mi někdo nějakej přehrávač(plugin) co by zvládnul?
AzBox Premium, OpenRSI 3.0 (kernel 3.9.2) release 4.1.2014, OSCAM 1.20 rev.9853/oe2.0
- VraKo
- Mírně pokročilý
Po cca. týdením používání této verze musím říct, že jede stabilně - žádné výpadky, žádná zelená obrazovka.
Pár drobností, které zatím z mého pohledu přetrvávají :
- nahraný program ve standby nelze bez problémů přehrát bez nutnosti restartu boxu, bez rstartu se buď jen spustí s černou obrazovkou a nebo s obraze bez zvuku
- ve standby neustále svítí modrá led (te je takový problém ji zhasnout)
- funkce shutdown restartuje box
- přetáčení paraboly není doprovázeno zobrazením vhodného okna
- při přepnutí na kanál, který není (z jakýchkoliv důvodů) dekódován, nezobrazí hlášku zakódováno
- za mě dost komplikované ovládání youtube playeru
Pár drobností, které zatím z mého pohledu přetrvávají :
- nahraný program ve standby nelze bez problémů přehrát bez nutnosti restartu boxu, bez rstartu se buď jen spustí s černou obrazovkou a nebo s obraze bez zvuku
- ve standby neustále svítí modrá led (te je takový problém ji zhasnout)
- funkce shutdown restartuje box
- přetáčení paraboly není doprovázeno zobrazením vhodného okna
- při přepnutí na kanál, který není (z jakýchkoliv důvodů) dekódován, nezobrazí hlášku zakódováno
- za mě dost komplikované ovládání youtube playeru
AZBox HD Premium - Enigma2 - OSCam/Mgcamd/CCcam
-
- Nováček
Takze dojmy z tejto verzie su zatial super. Neviem kde je chyba ale na skylink mi nechce prehravat obraz na kanali NGC Wild na televizii pripojenej cez HDMI (pri prepnuti z ineho na NGC Wild ostane seknuty obraz z povodneho kanala) ovsem ked si dany kanal dam streamovat cez siet do VLC 0.8.6c tak ide obraz ale zase nejde cesky zvuk (ceska stopa - ostatne funguju). Okrem toho obcas treba pri prehravani nahravky box restatnut lebo mediacenter pri spusteni suboru prehrava len zvuk a nie obraz (napr. z nahravky.) Inak je to docela funkcny a podareny image. Ma ten problem s NGC Wild este niekto?
Azbox HD Elite fw Enigma 2 OpenRSI 3.0 cccam 2.3.0, Skylink, ab ipbox 250s abenigma 1.0.9 , cccam
- paleaaro
- Mírně pokročilý
Re: RTi Core v1.3 Enigma 2 - fix pro titulky a volbu jazyka
Mne to takto funguje aj bez fixu, í,ý,á,é zobrazi ale ľ,š,č,ť,ž,ň niemerida7 píše:Nainstalovane a odskusane. Diakritika v titulkoch sa zlepsila, ale stale nepozna ř,č,ě. V UTF-8 ich nahradzuje medzerou a v ANSI ich nahradzuje cudzimi znakmiinterfernet píše:Dnes nalezeno na foru http://www.azboxhd.es
The subtitle and language selection menu is bugged, here is a simple fix.
Fix:
1. Send the file by FTP to /tmp
2. Telnet to azbox and do:NOTE:Kód: Vybrat vše
tar zxf /tmp/audioSelMenu_fix.tar.gz -C /
For version RTi Core v1.3
Vyzkoušejte a dejte vědět, zda-li a jak funguje.
AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
- paleaaro
- Mírně pokročilý
Rovnakz problem som mal ked som cez DREAMBOX EDIT premenoval stanicu a uploadol setting do boxugeorgesoft píše:Nevite kde delam chybu? nainstaloval jsem RT1 1.3 a po nahrani settingu ze SPAZE TEAM Quantum Edition 1.0 BETA FIX se settings normalne zobrazi, ale po dvou trech prepnuti se mi na skoro vsechny programy misto nazvu programu objevi "cze" a koncim - pomuze jen restart.
Nemate nekdo settings pro tento FW 23,5E a popripade 0,8W. Podelte se prosim....
AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
- johnyhol
- Nováček
Zdravím tě,měl jsem stejnej problém,zkoušel jsem znovu nahrát seting,ladit,restartovat a pořád nic,až se mi to dneska samo od sebe rozběhlo.Jenom mi pořád nejde Hustler na 12344MHz Astra 19.2°E . Taky to někomu nejde?abdulmp píše:Takze dojmy z tejto verzie su zatial super. Neviem kde je chyba ale na skylink mi nechce prehravat obraz na kanali NGC Wild na televizii pripojenej cez HDMI (pri prepnuti z ineho na NGC Wild ostane seknuty obraz z povodneho kanala) ovsem ked si dany kanal dam streamovat cez siet do VLC 0.8.6c tak ide obraz ale zase nejde cesky zvuk (ceska stopa - ostatne funguju). Okrem toho obcas treba pri prehravani nahravky box restatnut lebo mediacenter pri spusteni suboru prehrava len zvuk a nie obraz (napr. z nahravky.) Inak je to docela funkcny a podareny image. Ma ten problem s NGC Wild este niekto?
Jinak pořád ještě nedrží nastavení RGB scart po restartu a rozlišení musím mít na 576i jinak bliká obraz,ale to už tu bylo napsáno.
VU+ UNO (BH 1.7.9), scam 3.60
NAS Netgear Stora 2x 1TB
1x karta Skylink
1x karta UPC/freesat
NAS Netgear Stora 2x 1TB
1x karta Skylink
1x karta UPC/freesat
-
Fishburn
- V.I.P.
- Dal poděkování: 55 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
@ paleaaro
Používám dreamset je zde na foru ..a funguje naprosto spolehlivě jen vždy dokopíruji potřebné věci do etc/enigma2/ ......
muj. satelite xml, a lamedb
a v dreamset provedu test v nastavení .potom nahraji nový setings.
V dreamset si upravte podle sebe
Používám dreamset je zde na foru ..a funguje naprosto spolehlivě jen vždy dokopíruji potřebné věci do etc/enigma2/ ......
muj. satelite xml, a lamedb
a v dreamset provedu test v nastavení .potom nahraji nový setings.
V dreamset si upravte podle sebe

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
AzBoxE.,SG2100,Par 90,1xTwinQuad , TV-Sharp 3D Ult
E2 OpenRsi 3.0 v.21.7.2013 CCcam 2.3,9.
Amiko Alien Min OpenATV 6.3,OSC r11438 sh4
Formuler F4 Turbo Combo hevc
OpenATV 6.4 ICE irdeto 0624 Oscam svn r11507+ CCcam 2.3.9 Aktive
E2 OpenRsi 3.0 v.21.7.2013 CCcam 2.3,9.
Amiko Alien Min OpenATV 6.3,OSC r11438 sh4
Formuler F4 Turbo Combo hevc
OpenATV 6.4 ICE irdeto 0624 Oscam svn r11507+ CCcam 2.3.9 Aktive
-
- Nováček
Tak asi po 14 ti denim pouzivani se me dneska uz dvakrat stalo, ze se najednou zesililo volume a to docela rapidne. Pomohl restart GUI. Ale i tak to je neprijemne. A to se stalo na kanalu, ktery bezel delsi dobu tj. treba 20 min. a na box nikdo nesahal.
Po ranu jsem sahal na box a je celkem hodne teplej, takze resim jak ho budu vypinat..
A po ranu uz me jednou nenabehl obraz, musel jsem resit tvrdym resetem celeho boxu.
Jinak jsem prozatim spokojenej.
Po ranu jsem sahal na box a je celkem hodne teplej, takze resim jak ho budu vypinat..
A po ranu uz me jednou nenabehl obraz, musel jsem resit tvrdym resetem celeho boxu.
Jinak jsem prozatim spokojenej.
AZ box HD elite RTi Core v1.3 Enigma 2, Dreambox 7020
-
- Nováček
Chtelo by to vetracek do boxu dat. Taky mi dost hreje. Kdyz je chladnej vse ok..
AZbox premium 500gb + Azbox Elite.
- ftom
- Mírně pokročilý
Tak konecne musim pochvalit.. me jede vse jak ma, krome toho, ze musim pri zapinani hlidat aby se TV zapla jako prvni, jinak HDMI hlasi no-signal. Zde popisovany problem se zvukem se mi neprojevuje, protoze AZ volume mam 100% a zvuk ovladam v TV z ovladace AZ.
Co je humus je Youtube GUI, ma to otresne ovladani a neda se prilogovat Google profilem, aby se mi zobrazily zalozky vytvorene v PC prohlizeci.
Co je humus je Youtube GUI, ma to otresne ovladani a neda se prilogovat Google profilem, aby se mi zobrazily zalozky vytvorene v PC prohlizeci.
AzBox Premium, OpenRSI 3.0 (kernel 3.9.2) release 4.1.2014, OSCAM 1.20 rev.9853/oe2.0
-
- Nováček
[quote="ftom"]Tak konecne musim pochvalit.. me jede vse jak ma, krome toho, ze musim pri zapinani hlidat aby se TV zapla jako prvni, jinak HDMI hlasi no-signal.
Tak to co popisujes mi robilo este v starsich verziach a ani v Spaze ani v RTi 1.3 som sa s tym nestretol. Mozno preto, ze som si zvykol vypinat a zapinam vzdy vsetko co je pripojene k ovladanej zatrčke. Ale aj ked sa mi podari manualne zapnut skor SAT nez TV tak sa HDMI pripoji v poriadku i ked cvilu je tam ten oznam.
Tak to co popisujes mi robilo este v starsich verziach a ani v Spaze ani v RTi 1.3 som sa s tym nestretol. Mozno preto, ze som si zvykol vypinat a zapinam vzdy vsetko co je pripojene k ovladanej zatrčke. Ale aj ked sa mi podari manualne zapnut skor SAT nez TV tak sa HDMI pripoji v poriadku i ked cvilu je tam ten oznam.
Mutant HD 51.E2 OpenSPA 7.3.wd 2.5" scorpio blue 1TB, sata II, VU+Solo SE[/color]OpenSPA 7.3.(DVB-T+DVB-S), EXT USB wd 2.5" scorpio blue 500GB, sata II, motor SG2100 (28,2E-30W) 85 offset,TV Philips 43PUS6551 / LG 42LA660S-ZA,LAN.
-
- Nováček
Zdar, ide vam prehravanie nahratych programov? Ja nahravam obcas nieco z NGC wild na skylinku a ked si to chcem spatne prehrat tak sice obraz rozbehne ale zvuk je bud ziadny (sk stopa) alebo ak aj nejaky je tak je to len sem-tam nejake pisknutie ako keby sa ho snazil prehravat ale nejakym zlym kodekom. A robi to aj po restarte boxu. Ked si dane nahravky stiahnem do compu tak ich prehram bez problemov. Ma niekto podobne skusenosti s nahravkami?
Azbox HD Elite fw Enigma 2 OpenRSI 3.0 cccam 2.3.0, Skylink, ab ipbox 250s abenigma 1.0.9 , cccam