zelena smrt

Otázky začátečníků E2 Showbox VITAMIN 5000 HD

Moderátoři: By.Bob, s@pro

Odpovědět
vitamin Slovakia
Pokročilý
Pokročilý
Dal poděkování: 12 poděkování

zelena smrt

Příspěvek od vitamin »

pri prehladani v archive sa pri vichodeni s archivu objavuje restart .tkzv zel .smrt.robi to odkedy som nahral novy archiv od jona z 10.2 po tych upravach.musel som nahrat nanovo soft 60 od steinera aby to fungovalo ako predtym.neviem čo to sposobilo.treba aby to otestovali aj druhy.mne to urobilo na 2 vitaminoch čo mame doma.musel som nahrat na kluč nanovo soft.a nechat povodny archiv aj s chybami.neviem či to nebol stavany archiv na soft od sapra v 71.to som neskušal.čakam na odpoved.vitamin.

s@pro Maldives
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: zelena smrt

Příspěvek od s@pro »

vitamin píše:pri prehladani v archive sa pri vichodeni s archivu objavuje restart .tkzv zel .smrt.robi to odkedy som nahral novy archiv od jona z 10.2 po tych upravach.musel som nahrat nanovo soft 60 od steinera aby to fungovalo ako predtym.neviem čo to sposobilo.treba aby to otestovali aj druhy.mne to urobilo na 2 vitaminoch čo mame doma.musel som nahrat na kluč nanovo soft.a nechat povodny archiv aj s chybami.neviem či to nebol stavany archiv na soft od sapra v 71.to som neskušal.čakam na odpoved.vitamin.
Po zelené smrti se na USB flešce objeví crash log soubor , pokud ho umíš vyčíst , sem s ním .

matchboxx
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od matchboxx »

vitamin píše:pri prehladani v archive sa pri vichodeni s archivu objavuje restart .tkzv zel .smrt.robi to odkedy som nahral novy archiv od jona z 10.2 po tych upravach.musel som nahrat nanovo soft 60 od steinera aby to fungovalo ako predtym.neviem čo to sposobilo.treba aby to otestovali aj druhy.mne to urobilo na 2 vitaminoch čo mame doma.musel som nahrat na kluč nanovo soft.a nechat povodny archiv aj s chybami.neviem či to nebol stavany archiv na soft od sapra v 71.to som neskušal.čakam na odpoved.vitamin.
archiv urcite nebyl staven na soft 71, s problemy kontaktuj nejlepe autora toho pluginu https://code.google.com/p/archivy-czsk/ ... etail?id=3

Soukrome zpravy nectu, pouzivejte forum, mozna tim pomuzete ostatnim
vitamin Slovakia
Pokročilý
Pokročilý
Dal poděkování: 12 poděkování

Příspěvek od vitamin »

po inštalovani sa objavilo na archive anglicky napis niečo o menu a nešlo ani spustit archiv ani von exititom .jedine reštart a druhy pokus to iste.musel som znovu stiahnut soft v60 a odznovu inštalovat všetko.nešlo mi ani to čo som zalohoval cez media backup.nahodil som odznovu cely system aj s blokerom a ide mi archiv ako predtym.takže archiv u mna novy nejde.rad by som bol či to urobilo aj u druhych.lebo viem že to urobilo aj polomarkovi.diky za odpoved alebo radu.vitamin.

polomarko
Nováček
Nováček

Příspěvek od polomarko »

viewtopic.php?f=419&t=11917

po naistalovani, Archivczsk 0.7 alpha5 vsetko bezalo ok, ale ak som nechal prehrat video do konca zelená...
a nemusel si to robit odznova mal si len odistalovat plugin viewtopic.php?f=420&t=11573
a ten backup si mal na tom usb ktore si si zmazal, preto je lepsie zalohovat do PC, alebo celý usb pred pokusmy.

Vitamin 5000HD, HDBOX 9150+, 19,2E / 23,5E / 0,8W / 39E, Skylink ICE
005jon Slovakia
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 192 poděkování

Příspěvek od 005jon »

mx3L píše:nz, v pripade chyb/navrhov na vylepsenie, bude asi lepsie vyuzit formular na stranke projektu, takto to bude centralizovane, a budem mat o tom lepsi prehlad.

https://code.google.com/p/archivy-czsk/issues/entry
Počkal by som na novu verziu enigmy2 pre vitamin a potom riešiť archivy-czsk

Odpovědět

Zpět na „Otázky začátečníků E2 VITAMIN“