problém s usb na hdboxe-7110

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
fantozi55
Nováček
Nováček

problém s usb na hdboxe-7110

Příspěvek od fantozi55 »

mám problém s usb vstupom , ako náhle strčím aké kolvek usbečko do satelitu nevie ho nájsť . skúšal som ho naformátovať na všetky možné formáty a stále nič , dokonca ani hdd 500 ggb a samozrejme aj iné tipy usb klúčov ktoré pred tým čítal bez problémov . nepomáha ani reštart , ako náhle je dačo strčené v usb vstupe ani sa nezapne a dokonca aj enigma nenabehne vôbec s usbečka . doteraz to išlo všetko v pohode aj v enigme aj v org. soft. prepol som s enigmi na org soft aby som si tam naladil programy a skúsil nový soft a už nejde nič . pred mesiacom sa mi vrátil so servisu , vraj mi museli vymeniť fleshku . chcel som si spraviť zálohu programov a prehrať soft ,ale už asi nespravím nič . čítam tu už 2-hodiny ,ale nič s mojim problémom som nenašiel . viete mi dakto poradiť , alebo je to už opäť zrelé na servis ?

Pastoman Slovakia
Nováček
Nováček

Re: problém s usb na hdboxe-7110

Příspěvek od Pastoman »

Neinštaloval si plugin webove rozhranie pre fortis!?
Mne to taketo neduhy začalo robiť po nainštalovani tohoto pluginu.

fantozi55
Nováček
Nováček

Příspěvek od fantozi55 »

nie ,nič som neinštaloval . len som ho vytiahol zo siete ,odpojil usb s enigmou ,strčil čisté usbečko , chcel som si spraviť zálohu programov a prehrať noví soft . ako som písal žiadne usbečko mi nenašlo ani ext.hdd proste nič. tak som ho odpojil so siete strčil usbečko s enigmou a ani tá už nanabehla . dokonca ani v org .softe ak je dačo strčené v usb ani ho nezapnem . ale ledky na usbečku mi svietia na všetkých klúčoch takže napätie tam asi bude , skúšal som to aj bez toho org. usb hub ale tiež nič .

Pastoman Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pastoman »

Skus dat usb z enigmou do usb pri vyp prijmaci zo siete,stlac a drz na prednom panely sipku dolu /CH-/ a zapoj do siete. Malo by ti zap multiboot a zacat bootovat z usb :89:

fantozi55
Nováček
Nováček

Příspěvek od fantozi55 »

no asi budem musieť zajtra prehrať aj enigmu . skúšal som to aj to ako píšeš ale nenabehne ani tá . už sa dokonca nedostanem ani cez ftp na enigmu počas bootovania . vyzerá to tak že ju aj začne bootovať a o chvíľu sa odpojí a tak to bootoje dookola . len mi nejde do hlavy že prečo žiadne usbečko nenájde ani v org .softe . takže si neviem ani spraviť zálohu programov a prehrať soft . do teraz šlapal ako hodinky , potvora . a ked sa jebe tak už oba softy . ked ho aj naštartujem v org .softe tak mu trvá prepnutie aj 10 až 15 sec . ide to samozrejme v oscame ako klient a ked som ho pred mesiacom inštaloval tak prepínal bleskove a pritom som som sa v oscame ani nehrabal lebo išiel doteraz v nebule tiež bez problémov . dajú sa s neho dáko zálohovať aspon programy ked to nejde na usb ?

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-7110 HD PVR“