Na elite
opět chybička v restartování boxu pomocí přidržení na (DO)

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
preco ked napr nova hd vysiela aj AC3 zvuk ide slabsie na inych boxoch ked dam AC3 zvuk je hlasnejsi cistejsi tu je to naopakmichoid píše:Vypada to, ze pokud je kanal v AC3 zvuku, cili DD 5.1, tak mi to box do receiveru neposle v tomtom formatu a mam to porad stereopripadne je nekde jeste jine nastaveni nez v A/V a format AC3 PCM - RAW? Nastaveny mam RAW...
Také nahrávám na síťový disk na serveru problém nastavá až po cca po 15minutáchkarlos66 píše:Nahrávám přes síť do PC bez problémů.
ano aj na premiu + taky DO eeFishburn píše:poznatky: 1
Na elite
opět chybička v restartování boxu pomocí přidržení na (DO)
mas pravdu tedka som skusal a ide aj mne ale prisaham na 100 boh.ov ze cez den mi to neslo nechapem tedka oksatkrt píše:Restart pomoci DO delsim pridrzenim obdelnikoveho tlacitka power u me bez problemu funguje.
Mam dva azboxy na nich ten isty image a na jednom to restartuje z DO (je jedno ci standby alebo zive...) a na druhom po cistej instalcii to nejde. Ale predtym ako som ten isty image preinstaloval (RSI 0.3) to fungovalo. Potom mi z nicoho nic nesiel nabootovat tak som ho preinstaloval a od vtedy zase restart z DO nefunguje. V predchadzajucej instalacii sa mi to rozbehlo az vtedy ked som tam nainstaloval nejaky skin alebo nieco ine - len neviem zistit co to bolo ale myslim ze to ma nejaku spojitost s mapovanim tlacitok na ovladaci.hakizu píše:Myslim, ze zo Standby box nejde restartovat tl. power na DO, az ked je box zivy to funguje.
Tak jsem na to přišel, už to šlape. Chybka byla v nastavení Disecq a to přepínání bylo zpomalené jen při přepnutí mezi V H polaritou....tak snad to někomu také třeba pomůže.Piiters píše:Jsem dnes poprvé přešel na E2 a mám problém s přepínáním kanálů, někdy mi to přepne do 1s, ale většinou 5-7s, nevíte kde je chyba ?
a co presne si mel nastaveny spatne?Piiters píše: Tak jsem na to přišel, už to šlape. Chybka byla v nastavení Disecq a to přepínání bylo zpomalené jen při přepnutí mezi V H polaritou....tak snad to někomu také třeba pomůže.
DLNA je na nic. Ani v TV to pořádně nefunguje. Tato fíčura mi vůbec nechyběla a ani ji nebudu používat. Uživatelům přeju pevné nervy.VTronik píše:Také jsem se těšil, že bude funkční DLNA. Je to tak napůl. Zařízení najde správně, disky na něm připojené také najde správně a v adresářích se lze pohybovat. Film to ale nespustí. Po stisknutí tl. na DO se to tváří jako, že začne přehrávat, ale hned to spadne. Při tom jsem si všiml, že soubor, který je viditelný v adresáři má příponu m3u. Na disku má ale fyzicky příponu mkv. Bude v tom nějaký zakopaný pes, protože žádné m3u soubory tam nemám... Tentýž disk po mountnutí přes mountmanager jinak funguje OK. Přes DLNA jsem to chtěl proto, že na síti mám 3 různé a přes mountmanagera se to musí vždy odmountovat a pak teprve druhý mountnout. No otrava...
Měl jsem v Menu/nastaveni/prohledávání stanic/konfigurace tuneru - otevřít tuner a na posledním řádku je-Send diseqc only on satellite change .... ano, dal jsem ne a všechny programy se přepínají rychle.Beam píše:a co presne si mel nastaveny spatne?Piiters píše: Tak jsem na to přišel, už to šlape. Chybka byla v nastavení Disecq a to přepínání bylo zpomalené jen při přepnutí mezi V H polaritou....tak snad to někomu také třeba pomůže.