HD-BOX 9200 fw1.09.90.2011Dec08 -přípojený na dvě paraboly (každý tuner jednu)karta skylink standart(ICE), na nahrávání používám redukci USB2-sata s připojeným 3,5" HDD Segate sata 120GB nebo USB flash 8GB
1.Pokud použiji rovnou tlačítko nahrávání je vše v pořádku do doby než přepnu na jiný kanál a použiji znova tlačítko nahrávání v tomto okamžiku se přeruší nahrávání prvního kanálu
a v pořádku se nahraje druhý asi by se měly nahrát oba když používám dva tunery a každý má svoji parabolu.
2.V případě programování nahrávání pomocí EPG se mi zvolené programy objeví v časovači, záznam se spustí ve zvolenou dobu ale nahraje se pouze tma
3.Při použití časovače pro jeden kanál vše OK ale pokud nastavím časovač pro dva pořady zase tma a nezáleží na tom jestli jsou časově po sobě nebo se překrývají
takže pokud chci nahrát jeden pořad všechno je OK a při dvou je vždy něco špatně. Už jsem vyzkoušel vše možné i nemožné a nevím si rady -je to v nastavení nebo v HD-BOXU
Za jakoukoliv radu díky- poradíte prosím HD-BOX mám měsíc a kupoval jsem si ho hlavně proto že má dva tunery a budu moct nahrávat dva pořady najednou a zatím mi to nejde