Instalace, nebo aktualizace pluginu v E2
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
alihen
- Mírně pokročilý

Re: Instalace, nebo aktualizace pluginu v E2
skus este toto:
v pc si premenuj subor csfd, ktory chces instalovat na csfd.ipk, nakopiruj ho do boxu (tmp) a cez telnet pri instalacii zadaj ipkg install /tmp/csfd.ipk, potom restart (staci bud GUI alebo mozes aj cely box, to je jedno E2 sa restartne tak ci tak)
v pc si premenuj subor csfd, ktory chces instalovat na csfd.ipk, nakopiruj ho do boxu (tmp) a cez telnet pri instalacii zadaj ipkg install /tmp/csfd.ipk, potom restart (staci bud GUI alebo mozes aj cely box, to je jedno E2 sa restartne tak ci tak)
Octagon SF8008 Twin 2x tuner DVB-S2X, 64GB SDcard, LG OLED 55" Enigma 2 OpenATV
- VESPa.
- Nováček

Zapomněl jsem napsat, toto jsem už zkoušel hned napoprvé s přepsáním, ale nic se nestalo.
-
alihen
- Mírně pokročilý

tak uz ti nerozumiem vobec... 
najprv si pisal, ze instalacia prebehla OK a csfd tam v pluginoch nemas...
ok ti instalacia prebehla bez chybovej hlasky, mal by si to tam mat...
(pocital som s tym, ze aj skusenejsim sa stane, ze napisu zle cestu - dlhy nazov...)
cez co si to instaloval...
skus napisat cely postup ako to robis... aj s cestami, kam kopirujes (a cez co) plugin a kam ho kopirujes
najprv si pisal, ze instalacia prebehla OK a csfd tam v pluginoch nemas...
ok ti instalacia prebehla bez chybovej hlasky, mal by si to tam mat...
(pocital som s tym, ze aj skusenejsim sa stane, ze napisu zle cestu - dlhy nazov...)
cez co si to instaloval...
skus napisat cely postup ako to robis... aj s cestami, kam kopirujes (a cez co) plugin a kam ho kopirujes
-
frcko73
- Mazák

ked neviete kopirovat pluginy,preco nepouzivate DCC_E2,alebo ACC?Ved tam to ide iplne jednoducho....pre zaciatocnikov ako stvorene.
Parabola Du 105cm,motor neviem,ale strasne stary,Samsung UE65MU6172,VU+ Uno 4K SE
-
alihen
- Mírně pokročilý

nikto zatial nehovoril, ze nevie kopirovat...
uvidime co napise....
problem je skor asi v instalacii a u niektorych mozno v opisani prikazu na instalaciu
uvidime co napise....
problem je skor asi v instalacii a u niektorych mozno v opisani prikazu na instalaciu
-
frcko73
- Mazák

to je v principe jedno,ci kopirovanie,alebo zadanie prikazu....ja som postup pisal Bambulovi a ked to ide jemu,neverim,ze to niekto nezvladne....
Parabola Du 105cm,motor neviem,ale strasne stary,Samsung UE65MU6172,VU+ Uno 4K SE
-
alihen
- Mírně pokročilý

- VESPa.
- Nováček

Je mě to trapny, omlouvám se, že otravuji. Kopirovat umím, zkusím napsat postup, jak jsem postupoval.
1) Stažený soubor jsem rozbalil a nakopíroval přes program MAZ do adresáře TMP
2) Soubor jsem tam rovnou přejmenoval, abych se vyhnul chybě s opsáním názvu.
3) Přes telnet (MAZ) jsem zadal příkaz ve tvaru ipkg install /tmp/csfd.ipk (tak jsem soubor přejmnoval)
protože se rozbalilo černé okno a něco to udělalo, doufal jsem, že to byla instalace, žádné chybové hlášky jsem si tedy nevšiml.
5) Restartoval jsem celý azbox (to jsem ještě nevěděl, jak restartovat QUI)
Díky moc všem za rady.
Nevím, mě se teda osobně ten program dcc2 nezdá jednoduchý, jestli někdo napíše postup, jak to tam mám provést krok za krokem, instalaci bych měl zvládnout. Ještě mě napadlo, jestli nemám nějakou jinou verzi enigmi a proto se to hádá, ale nevím, kde to zjistím, zatím je tam na mě o mnoho více položek, než v klasickém fm a nestačil jsem zatím všechno pobrat.
1) Stažený soubor jsem rozbalil a nakopíroval přes program MAZ do adresáře TMP
2) Soubor jsem tam rovnou přejmenoval, abych se vyhnul chybě s opsáním názvu.
3) Přes telnet (MAZ) jsem zadal příkaz ve tvaru ipkg install /tmp/csfd.ipk (tak jsem soubor přejmnoval)
protože se rozbalilo černé okno a něco to udělalo, doufal jsem, že to byla instalace, žádné chybové hlášky jsem si tedy nevšiml.
5) Restartoval jsem celý azbox (to jsem ještě nevěděl, jak restartovat QUI)
Díky moc všem za rady.
Nevím, mě se teda osobně ten program dcc2 nezdá jednoduchý, jestli někdo napíše postup, jak to tam mám provést krok za krokem, instalaci bych měl zvládnout. Ještě mě napadlo, jestli nemám nějakou jinou verzi enigmi a proto se to hádá, ale nevím, kde to zjistím, zatím je tam na mě o mnoho více položek, než v klasickém fm a nestačil jsem zatím všechno pobrat.
-
frcko73
- Mazák

Napisem to este raz,lebo uz som to tu raz pisal.
1.Stiahnem si plugin do PC
2.otvorim DCC_E2,pripojim sa na box
3.v lavom stlpci si najdem TOOLS,kliknem nan
4.opat si v lavom stplci najdem IPKG Packages-kliknem si nan
5.najdem okienko upload packages-kliknem si nan
6.v novootvorenom okne si najdem konkretny plugin,ktory chcem nainstalovat,potvrdim...
7.pockam,v dolnom okne sa vypise done a instal je hotovo.
8.restartujem box.
Dostatocne pochopitelne?Ci este treba daco?
1.Stiahnem si plugin do PC
2.otvorim DCC_E2,pripojim sa na box
3.v lavom stlpci si najdem TOOLS,kliknem nan
4.opat si v lavom stplci najdem IPKG Packages-kliknem si nan
5.najdem okienko upload packages-kliknem si nan
6.v novootvorenom okne si najdem konkretny plugin,ktory chcem nainstalovat,potvrdim...
7.pockam,v dolnom okne sa vypise done a instal je hotovo.
8.restartujem box.
Dostatocne pochopitelne?Ci este treba daco?
- VESPa.
- Nováček

Omlouvám se, tento příspěvek jsem nějak přehlédl, děkuji, takhle to stačí, naozaj. 
-
krokodill
- Nováček

Dotázek. Zkoušel jsem RTi Core v1.0 Enigma 2 a celkem spokojenost. Jenže - na origo FW používám Mbox s News na sdílení. Je možné si tuto kombinaci nainstalovat i na Enigmu? Pokud ano, jak se v Mboxu potom zapisují příkazy? Díky 
AzBox HD Elite / motor SM3D12 / Skylink / Corsair Flash Survivor 8Gb / HDD WD My Book 300Gb
-
anfro11
- Nováček

Ak Ti nevypisalo pri instalacii chybu tak skus , ak mas nainstalovany Multiqickbutton (plugin ktory podla uzivatela nastavuje jenotlivym tlacitkam spustanie pluginov)kde si ho mozes pridat do zoznamu modrym tlacitkom->bude na konci zoznamu. I ked si myslim ze CSFD je skor vyuzivana pri zobrazeni EPG kde automaticky k programu hlada udaje z CSFD , to EPG Ti funguje?
Mutant HD 51.E2 OpenSPA 7.3.wd 2.5" scorpio blue 1TB, sata II, VU+Solo SE[/color]OpenSPA 7.3.(DVB-T+DVB-S), EXT USB wd 2.5" scorpio blue 500GB, sata II, motor SG2100 (28,2E-30W) 85 offset,TV Philips 43PUS6551 / LG 42LA660S-ZA,LAN.
-
krokodill
- Nováček

Fakt nikdo neporadí, jak s MboxCas? Když jsem se ptal na nový AzBox, který má v sobě originál FW Enigmu, tak mě někdo smazal. Proč? To se tady snad nebavíme o AzBoxu a Enigmě????!!!! Já myslel, že když je toto fórum o AzBoxech, tak se debatuje....krokodill píše:Dotázek. Zkoušel jsem RTi Core v1.0 Enigma 2 a celkem spokojenost. Jenže - na origo FW používám Mbox s News na sdílení. Je možné si tuto kombinaci nainstalovat i na Enigmu? Pokud ano, jak se v Mboxu potom zapisují příkazy? Díky
AzBox HD Elite / motor SM3D12 / Skylink / Corsair Flash Survivor 8Gb / HDD WD My Book 300Gb
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Určite to bolo v downloade a tam sa nediskutuje. Ak by si si prečítal pravidlá fóra - vedel by si to

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované